pia meşhur "noi" yi hatırlar mısın... "noi albinoi" ben hala o tadı yakaladığım bir film bulamadım. lütfen seçimlerinde bu özel isteğimi de göz önüne al ya da ankete eklemezsen bana özel olarak da ulaşabilirsin:))) ben de organizasyon başlayana kadar izlenmeyi bekleyen filmlerimi karıştırayım:)))
Organizasyonu takip ediyor olacağım Pia.. Klasikten moderne, kısa film türünden belgesel niteliği taşıyan filmlere, başyapıtlardan futuristic versiyonlara kadar araştırılması gereken, rafları kurcalamamız ve bulmamız gereken bir dolu film var..
Hatirlamam mii tir tir titrerken sicak bi kahve icme keyfi gibiydi
O haftalar böyle bir tokat yiyosun bi sukrediyosun bi ürperiyosun ama yasiyosuuuunnn:)))) yasadigini hissetmek cok guzel
Merbur, sadee takipci mi olucaksin? Aramiza katilmazmisin?
pia'nın hesabı geçici olarak mı pasif yoksa üyelik iptali mi bilmiyorum birkaç gün bekleyebiliriz onu şayet gelmezse listeyi hazırlar haftaları sıralar ve anket açmaya başlarız tabi gönül pia'nın bir an önce aramıza katılmasından yana:) umarım geçicidir.
pia'nın hesabı geçici olarak mı pasif yoksa üyelik iptali mi bilmiyorum birkaç gün bekleyebiliriz onu şayet gelmezse listeyi hazırlar haftaları sıralar ve anket açmaya başlarız tabi gönül pia'nın bir an önce aramıza katılmasından yana:) umarım geçicidir.