Yeni bir sinema günleri organizasyonuna varmisiniz?

pia meşhur "noi" yi hatırlar mısın... "noi albinoi" ben hala o tadı yakaladığım bir film bulamadım. lütfen seçimlerinde bu özel isteğimi de göz önüne al ya da ankete eklemezsen bana özel olarak da ulaşabilirsin:))) ben de organizasyon başlayana kadar izlenmeyi bekleyen filmlerimi karıştırayım:)))

Organizasyonu takip ediyor olacağım Pia.. Klasikten moderne, kısa film türünden belgesel niteliği taşıyan filmlere, başyapıtlardan futuristic versiyonlara kadar araştırılması gereken, rafları kurcalamamız ve bulmamız gereken bir dolu film var..

Hatirlamam mii tir tir titrerken sicak bi kahve icme keyfi gibiydi
O haftalar böyle bir tokat yiyosun bi sukrediyosun bi ürperiyosun ama yasiyosuuuunnn:)))) yasadigini hissetmek cok guzel

Merbur, sadee takipci mi olucaksin? Aramiza katilmazmisin?

Eskilerden başka kimse yok mu bize yardımcı olacak. Pia olmazsa üzülürüm gerçekten ama yine de bizler de devam ettirebiliriz diye düşünüyorum.

Eskilerden başka kimse yok mu bize yardımcı olacak. Pia olmazsa üzülürüm gerçekten ama yine de bizler de devam ettirebiliriz diye düşünüyorum.

ben de ilk defa katılacaktım, eski konularda atlantis'i gördüm,daha önce katılmış.

belki o organizasyonu üstüne alır.

ben de ilk defa katılacaktım, eski konularda atlantis'i gördüm,daha önce katılmış.

belki o organizasyonu üstüne alır.

Canım elbirliğiyle devam ettiririz.Zamanla düzene girer zaten.Tabi birilerinin en başta önayak olması şart

pia'nın hesabı geçici olarak mı pasif yoksa üyelik iptali mi bilmiyorum birkaç gün bekleyebiliriz onu şayet gelmezse listeyi hazırlar haftaları sıralar ve anket açmaya başlarız tabi gönül pia'nın bir an önce aramıza katılmasından yana:) umarım geçicidir.

Aynen öyle.İnş. geçicidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…