Yeni bir sinema günleri organizasyonuna varmisiniz?

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
Merhaba arkadaslar

2014 yeniyilin girisiyle yeni bir sinema gunleri tertipleyelim mi? Ben cok özledim sinema gunlerini

Bilmeyen arkadaslarim icin kücük bir aciklama yapayim

Söyleki bu organizeye katilmak isteyen arkadaslarimiz cok olursa gruplara ayriliyoruz ve her hafta bir grup film tasiyelerinde bulunuyor..bunun sekli degisebiliyor birlikte karar veriyoruz buna..grupta 3 kisi varsa 3 arkadasimiz 1er film tavsiye ediyor ve yeni baslikla anket aciyor..sadece organizede olan arkadaslarimizin oyuyla o hafta izliycegimiz filmi belirlemis oluyoruz..o hafta filmi izleyip üzerine sohbet ediyoruz

Sayet sayimiz az olursa 6 7 gibi o zaman her arkadasim tek basina bir anket acip yine birlikte kararlastiracagimz sekilde anket acip 3 yada 4 film tavsiyesinde bulunuyor ve ayni sekilde yorumlar ve sicak sohbetler

Yilbasi sonrasina kadar organize olabiliriz diye düsundum..katilmak isteyen arkadaslarimi bekliyorum

ben isterim :) değişik ve güzel olur

Atlantis hosgeldin

Selam kizlar lavinnia ,seng

Ben yilbasinda yogun olabilicegimi dusunerek yilbasindan sonra baslariz diye dusundm ama siz ne dersiniz? Ayrica ancak toparlaniriz

Atlantis hosgeldin

Selam kizlar lavinnia ,seng

Ben yilbasinda yogun olabilicegimi dusunerek yilbasindan sonra baslariz diye dusundm ama siz ne dersiniz? Ayrica ancak toparlaniriz

yılbaşına ne kaldı ki şurda zaten,teklifin benim için uygundur.

yavaş yavaş toplanıyoruz henüz oluşmamış film kültürümü geliştirmek istiyordum bu iyi oldu

Atlantisin izlemedigi filmleri bulmak zor olucak

Atlantis sen sinema gunlerinden sonra sinema gunlugu gibi bazi basliklara devam ettin diymi? Yeni yeni ne filmler kesfetmissindir..heyecanla bekliyorum..cokta ihtiyacim var söyle tokat gibi filmlere

Bende çok isterim yaşasın hep geçmiş organizasyonlara bakıodum bende içinde olcam artıkın

bence her şey bu başlık altında yapılsın anketlerde yorumlarda çünkü ayrı ayrı başlıklar açılınca çok kopukluk oluyor insan nereyi takip edeceğini şaşırıyor tabi benim fikrim siz ne dersiniz bilmem

Herhangi bir karisiklik olmuyor burayi takibi birakiyorsun her hafta aktuel olan anketi takip ediyorsun ..diger konulara hic bir sey yazilmiyor..zaten cok fazla filmlerin disnda geyige donmuyor sohbet

Eski sinema gunlerine bir göz atabilirsin

:)) başlıklara devam etmedim uzun süredir siteyi de takip etmiyordum, eski hızımı da kaybettim ama elbette kıyıda köşede kalmış şöyle sarsıcı, iç burkucu filmler bulunur ve klasiklerin yeri her zaman özeldir:)) şimdiden önerilebilecek filmler zihnimi meşgul etmeye başladı, güzel olacak güzel:)))

Sabirsizlikla bekliyorummmm

Bende usul usul bakiniyorum ..hatta muhtemel filmleri izliyorum..bunun icin bile bu adim keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…