yeni bir şans

merve01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Adana
Merhaba hanımlar bende siteye dün üye oldum.Kötü bir başlangıcı olan hayatımın sonu nasıl olacak bilemeden tutunmaya çalışıyorum.yedi sene önce yanlış bir evlilikle başlayan zor günlerimin sonunda ayrılmak üzere olduğum eşimi altı ay önce kaybettim ve ailemin yanına döndüm.Ama ailesi geldi ve dört yaşındaki oğlumu götürdüler.Onlar Aydında şimdi ben Adanadayım iki aydır oğlumu göremiyorum yanıma getirmiyolar hep sen gel diyorlar. Oğlum olmadan burdada başlayamadım hayata hep yarım kalıyorum.Üç gün önce telefonda konuştuk anne babamda gitti sende gittin neden gelmiyosunuz diyor geleceğiz oğlum diyorum hanginiz önce geleceksiniz diyor mahfoldum artık diye düşünüyorum ama yinede umutluyum inşallah birgün düzelir oğlumu yanıma alırım ve yeniden başlayabiliriz.

canım eşimi kaybettim derken affına sığınarak soruyorum vefat mı etti eşin?yoksa ayrılıktanmı söz ediyorsun?gerçi hangisini yaşadıysan çok zor.heleki evladından ayrı olmak..yavrum benim neden gelmiyorsunuz demiş yaa.içim acıdı..tüm içtenliğimle dua ediyorum inşallah bir an önce kavuşursunuz oğlunla.ama yanına getirmeselerde bence bir şekilde al çocugunu yanına,kime olursa olsun bırakma,onun en çok sana ihtiyacı var ve seninde yeni bir başlangıç için ona ihtiyacın var.allahım yardımcın olsun..

Sanırım eşiniz vefat etmiş.
Mahkeme mi verdi çocuğu baba tarafına?

Neden sizinle değil yavrunuz?

Eşim vefat etti. Mahkeme değil ben verdim.Bir süre kalsın dediler benim düşüncemde bir işe başlayım çocuğumu alayım şeklindeydi.Ama şimdi arıyorum tehdit ediyorlar vermiyeceğiz çocuğu diyolar babam ve ağbimde istemiyolar çocuğumu orada kalması daha iyi diyorlar tek başıma çocuğumu getirsem yani polise başvursam çocuğumu alsam diyorum beni bulamasalar bu sefer herkes birbirine girecek.

çok üzücü bir durum.

eşinizin ailesi ile aranız iyiyse orada iş bulup orada kalın. madem kendi aileniz istemiyor belki onlar size destek olur.

ben babamı 7 yaşındayken kaybettim. kardeşimde henüz 3 yaşındaydı. babannemle altlıüstlü oturuyorduk hala öyle.. annem çalıştı bize babaannem baktı onun işi olunca ananem baktı. hala amcamla halamla tüm aile ile ilişkilerimiz çok iyi...
annem hala babannemle aynı binada oturuyor. annem bir yere gitse babannem 10 kere arar hadi gel diye hasta olsa sürekli üzerine titrer. çok düşkündür anneme.. ama malesef babam sağken böyle değildi..

bende kalacaktım bütün yaşadıklarıma rağmen ama onlar hep tehditle beni orda tutmaya çalıştılar şimdide bir yakınlarıyla konuşuyorum onlara biz çocuğu götürürsek kaçıracak diyorlarmış ben insanları anlamıyorum artık

canim böyle sacmalikmi olurmus,ne demek cocugunu aldilar vermiyolar,kim oluyomuski onlar,sen annesisin o cocugun onun yeri senin yanin,hic anlamiyorum bu insanlari hicmi vicdanlari sizlamiyo senin yavrun anne ne zaman geliceksiniz dedigi zaman,Allah korkusudami yok bu insanlarda.Ne olursa olsun birakma cocugunu kanun elbette senin yaninda olacaktir annesi dururken babaanneye verecekleri yok cocugu,sen gerekeni yap al cocugunu ailenide bi sekilde ikna edersin,sonucta onlarinda torunu kiyamazlar.

Bence dediğiniz gibi önce bir iş bulun aileniz de istemiyormuş madem yavrunuzu.
Kendinizi sağlama aldıktan sonra evladınızı da yanınıza alabilirsiniz.:teselli:

Allah sabır versin bir evladın yanı her zaman için anne babasının yanıdır Bence ailenizi bir an önce ikna edin gidin evladınızı alın öyle saçmalıkmı olur bir evlat annede ayrılır mı ?

kusura bakmayın ama aileniz nasıl istemez torununu???
bence tam tersi sizin yanınızda kalmasını sağlamaları gerekirdi
canım iş bulup düzenini kursan,sonrada polisle almaya gitsen olmaz mı

En kısa zamanda evladınıza kavuşmanızı dilerim.Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Sürüneceğinizi bilseniz, evladınızı yanınızdan ayırmayın. Annesiniz siz, ne demek çocuğunuzu başkasına bırakmak! Babaanne ve diğer akrabalar asla annenin yerini tutmaz, zaten babayı kaybetti çocuğunuz. Polisle gidin, çocuğunuzu alın. Yine aynı şeyi yapma ihtimaline karşı da bir daha o vicdansız insanlara göstermeyin. Anneyi evladını vermemekle tehdit eden bir aile, torunlarını görmeyi hak etmiyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…