• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir köşe koltuk almayı düşünüyorum..Fikir verir misiniz?

seyhanece

Güzel kızım benim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
179
5
318
İstanbul
Ynibir köşe koltuk almayı düşünüyorum Siyah Beyaz renkte yastıklar siyah ama gövde yani beyaz kısmı derimi olsun kumaş mı karar veremedim yardım edermisiniz. kullanması zor olurmu beyaz olsa

Bahsettiğiniz koltuğu hayal mi ediyorsunuz yoksa bir yerde gördünüz mü? Benim koltuklarım beyaz. Herkesin kendi tercihi. İçiniz hangisine yatıyorsa onu alın.

Oturma kısmında deri çok kullanışsız.
Kışın buz gibi oluyor, yazın yapışıyor. Ayrıca beyaz deriyi temiz tutmak da çok zor.

Oturma kısmında deri çok kullanışsız.
Kışın buz gibi oluyor, yazın yapışıyor. Ayrıca beyaz deriyi temiz tutmak da çok zor.

oturma kısmı değil gövde beyaz olacak ,oturma kısmı siyah olacak yastıklar leopar deseni ama işte beyaz olan kısım derimi kumaş mı oa karar veremedim

bence beyazın herşeyinin temizlemesi zor bencede kumaştan şaşma yıkanabilir olanları var köşe takımlarında ben onlardan alıcam inş..:16:

ben de köşe takımı almayı düşünüyorum yeni evime. modefte bir takım gördüm çok hoşuma gitti ama o engabede kart almayı unuttuğum için hangi firmada gördüğümü unuttum. benim baktığım deriydi çok kullanışlı olmuyor. şimdiki koltuklarım da kolları elan suni deri. belki kullandığım için artık çok hoş gelmiyor gözüme. ben alırsam yeni nesil kumaşlardan istiyorum. bu kolay temizlenebilen ve leke tutmayanlardan... ben tv üntesi ota sehpa felan kirli beyaz, köşe takımını da füme düşünüyorum. hem temizlik açısından kolay olur hem de zıt renkler hoş görünür diye... fuarda gördüğüm takımın da fotosunu koyayım belki düşünen arkadaşlara fikr olur... sne de beğendiğin takımın resmini koyabilir misin. bana da fikir olsun...

$10042011130.webp

$10042011132.webp

$10042011131.webp

Ynibir köşe koltuk almayı düşünüyorum Siyah Beyaz renkte yastıklar siyah ama gövde yani beyaz kısmı derimi olsun kumaş mı karar veremedim yardım edermisiniz. kullanması zor olurmu beyaz olsa

Köşe koltuk takımı almayı çok istedim malesef :59: koltuklarımın döşemesini değiştirmek zorunda kaldım bu akşam geliyor koltuklarım bakalım nasıl oldu insallah güzel olmuştur . siyah döşeme yaptırdım sadece sırt minderi beyaz üzerinde gri ,kırmızı , siyah karışık çizgileri var

Back
X