Yeni bir ilişki ve Yalan sizce ne yapmalıyım.

hep yıkık taraf oluyorum anlaşılmıyorum birgün belki benimde yüzüm güler sağol cmö desteğin için

hep yıkık taraf oluyorum anlaşılmıyorum birgün belki benimde yüzüm güler sağol cmö desteğin için

hayat bitti dediğin yerde hep baştan başlar canım herşey insanlar için bunu sakın unutma. kimse vazgeçilmez yada ulaşılmaz değildir. muhakkak seninde kafana yatan biri çıkar üzme kendini...

karşınızdaki insan sizi bir yanlışınızla hayatından dışlasa..siz hiç hata yapmayacakmısnız.emek harcamak düzeltmeye çalışmaktan kastım bu..burada görüş almak istemişsiniz.benim bakış açımı yansıttım size.yani kırıldığınızı belli etmişsiniz..artık bırakın telafi etmeye çalışsın.barışırsanızda çok belli etmeyin/bunaltmayın ama gözünüz üzerinde olsun.zaten kafanızda bitirmeye hazırsınız.çok aramaya başladıgında cevap verirsiniz..yalan için ''bu yaptığın çok ağırdı.düşünüyorum.biraz zaman'' dersiniz..kendını affettırme cabasına göre son kararınızı verin.sakın hemen yelkenleri suya indirmeyin..ama bi daha güvenemeyeceğinizi şimdiden görüyorsanız ,tereddütünüz varsa..Çıkarın hayatınızdan gitsin..

Son düzenleme:
ben erkelre güvenimi yitirmişken geldi ama işte sandığım gibi olmadı kafam çok karışık öğlen attığı mesajdan sonrası gelmedi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…