o zaman sana söyle açıklıyım sözlümle biz ilk tanıştığımızda sürekli alkol alıyodu bi arkadaş çevresi vardı kızlı erkekli her akşam bi bara gider sürekli içerlerdi. ona göre bu sakıncalı bişey değildi. ben bundan büyük rahatsızlık duyuyodum o zamanlarda svmiyodum onu açıkçası ve ayrıldım ondan 40 gün sonra ama bunu sebep olarak sunmadım ufak bişyden kavga çıkarıp ayrıldım. o zamanlar bana diyodu ki ben rahatsız olduğumu söyleyince bırakırım ederm vs. ayrıldık ne oldu yine ortamına geri döndü. 1 sene sonra tekrar çıkmaya başladık umursamaz davrandım sesimi çıkarmadım. bi akşam sarhoşken bana çok ağır bi laf etmişti ertesi gün dediği bu lafı hatırlamadı. ben ağlayınca ben bu zamana kadar alkolun hiçbir zararını görmediğim içn zararlı demezdim ama bu bize zarar verdi o gün tövbe etti. tam anlamıyla bırakamıcanı bildiğim için sadece benm yanımda içmesi kararını aldık. aradan 2 sene geçti ve bu sözünü hiç bozmadı.
şimdi sana olan fikrime gelince; değişebilirde değişmeyebilirde bu kadar başındayken bi ilişkinin bunu göze alablirmisin? bence bunu iyice düşün ve ona göre kararını ver. güvensizlikle bi ilişki yürümez ve sana zarar verir. hakkında hayırlısı olsun canım...
hep yıkık taraf oluyorum anlaşılmıyorum birgün belki benimde yüzüm güler sağol cmö desteğin için