Yeni bir başlangıç

ne kadar güzel bir öneri ben de bu düşünceye katılıyorum

Gerçekten çok güzel bir öneri , bayıldım. Ben olsam böyle yapardım

güzel bir hamilelik için en güzel şey bebeğe güvenmekmis. Onun kokusunu içime çekeceğimi hayal edecekmişim. Aklıma kaygılar geldiğinde hemen çıkıp onun için patik çorap zıbın alacakmışım kendime lohusa taci pijama falan alacakmışım. Hayata sıkı sıkı tutunacağına kendimi inandırmak lazimmis

sizin de mi kaybınız var (( Allah sabir versin. Çok üzgünüm. Ama biz güçlü kadınlarız

yakın arkadaşım aldı götürdü her şeyi simdilik. En azından evde değil şuan hatıralar.

6 aydır gidiyorum ve değiştirmeyi düşünmedim hic. İlk gittiğimde "omuzlarima ateşten bir gömlek bıraktın ve simdi çıkıp gidiyorsun " dedi bana. O gömlek hala üzerinde ve ben ona güvenmek zorundayım. 2 ay sonra bebek düşünüyorum yeniden başka bi psikologla vakit kaybetmek istemiyorum. İnşallah doğru yoldayimdir

o zaman kendimi asla affedemezdim . Ya yaşasaydı düşüncesi beni mahvederdi.Çok şükür en azından gördüm dokundum sevdim. Emmese bile sütümü verdiler ona. Bu mutluluğu yaşadım.
Umarım kısa sürede herşey yoluna girer... İnşallah çabucak toparlanırsınız...

Aynen yani yaktın diye yok olmayacak.

Ben hayatta herkesin bir neden ugruna var olduguna inanıyorum. Senin meleğin de sana anneliği tattirdi, seni mutlu etti. Demek ki onun görevi bu kadardi. Ömrün boyunca yüreğinde onun mutluluğunu ve acısını beraber tasiyacaksin ama bu demek degil ki yeniden anne olup yeni bir evlada da sevgi beslemeyesin. Allah'ın izniyle saglikla sihhatle ikinci bir evladın daha olacak. Onu da en az ablasi kadar cok seveceksin ve sahipleneceksin

İnşallah bir gün o günleri yaşarım . Sanki mucizeymis gibi geliyor hayal etmek vile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…