• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir başlangıç

Doktorun dediği gibi yakmanızı, kızınız adına bir ağaç dikmenizi, küllerini de o toprağa gömmenizi öneririm. Ağaç büyüdükçe acınız azalır umarım. Yeni çocuğunuzu da mezar yerine o ağaca götürebilirsiniz.

ne kadar güzel bir öneri ben de bu düşünceye katılıyorum

Doktorun dediği gibi yakmanızı, kızınız adına bir ağaç dikmenizi, küllerini de o toprağa gömmenizi öneririm. Ağaç büyüdükçe acınız azalır umarım. Yeni çocuğunuzu da mezar yerine o ağaca götürebilirsiniz.

Gerçekten çok güzel bir öneri , bayıldım. Ben olsam böyle yapardım

Icimi yakti yazdiklariniz.. Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum. Bende 3,5 yillik buyuk bir ozlemden sonra hamile kaldim su an 5 aylik hamileyim o kadar degisik bir mutlulukki anlatilmaz yasanir gercekten sonra ansizin icime bir korku dusuyo mutlulugum golgeleniyor. Bebegimi kucagima aldigimi gorebilecekmiyim onun kokusunu icime cekebilecekmiyim nasip olurmu bunlar bana diye diye kendimi elimde olmadan yipratiyorum. Rabbim isteyen herkese bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin. Bence psikologunuzu dinlemelisiniz oyle soyluyorsa vardir bir bildigi. Kendine yeni bir sayfa acabilmen icin seni uzen herseyi hayatindan cikarman gerek. Ultrason fotograflarina her baktiginda icin aciyacak tekrar hamile kaldiginda bebegine ait butun anilar seni kaygiya sokacak ya tekrar ayni seyleri yasarsam diye ister istemez bu dusuncelerle mutsuz olacaksin ve onlara her baktiginda acin tazelenecek. Psikologunu dinle kendine umutla dolu yepyeni bir sayfa ac sana aci veren herseyi cikar hayatindan. Insallah cok guzel gunleriniz olur..

güzel bir hamilelik için en güzel şey bebeğe güvenmekmis. Onun kokusunu içime çekeceğimi hayal edecekmişim. Aklıma kaygılar geldiğinde hemen çıkıp onun için patik çorap zıbın alacakmışım kendime lohusa taci pijama falan alacakmışım. Hayata sıkı sıkı tutunacağına kendimi inandırmak lazimmis

çok üzüldüm Allah cennette kucaklamayı nasip etsin. Zor bir karar bir şey diyemem ama hazır değilsin acele etme. ona ait şeyleri yakıp üstelik kaşına geçip izlemek çok zor olmalı. Biz yapamadık her şeyi duruyor. beşiğini, salıncağını, pusetini özenle paketleyip depoya koyduk. oyuncakları elbiseleri hepsini paketledik evde. atı, bisikleti, vs hepsi duruyor, yalnızca o varken 1_2 yaş arası kıyafetlerini bi ihtiyaç sahibine vermiştim. olaydan sonrada 4_5 kat kıyafet ayakkabı terlik şampuanlarını falan verdik gerisi duruyor, kıyamadık. bilmiyorum ne olacak. zor bir durum Allah kolaylık versin bu durumda olan herkese.

sizin de mi kaybınız var :((( Allah sabir versin. Çok üzgünüm. Ama biz güçlü kadınlarız

Uzun zaman olmuş, normalde bana fazla gelirdi yakıp kül etmek ama sanırım sizin durumunuzda en iyisi...
3 hafta bile ertelemeyin bence... başka yardımcı olacak kimse Yok mu size? Çağırın onu bugün-yarın bitsin gitsin her şey...

yakın arkadaşım aldı götürdü her şeyi simdilik. En azından evde değil şuan hatıralar.

Allah sabır versin size öncelikle çok üzüldüm.
Bence psikoloğunuzu değiştirin.
Acısıyla tatlısıyla bir gebelik geçirmiş ve dünyaya bir bebek getirmişsiniz. Hem kendi yaşanmışlığınıza hemde minik meleğinizin hatırasına saygısızlık bence kesinlikle.
Onları yakmak sizin anılarınızı silmeyecek o gerçeği değiştirmeyecek.
Fazla acımasızca olmuş önerisi.

6 aydır gidiyorum ve değiştirmeyi düşünmedim hic. İlk gittiğimde "omuzlarima ateşten bir gömlek bıraktın ve simdi çıkıp gidiyorsun " dedi bana. O gömlek hala üzerinde ve ben ona güvenmek zorundayım. 2 ay sonra bebek düşünüyorum yeniden başka bi psikologla vakit kaybetmek istemiyorum. İnşallah doğru yoldayimdir

o zaman kendimi asla affedemezdim . Ya yaşasaydı düşüncesi beni mahvederdi.Çok şükür en azından gördüm dokundum sevdim. Emmese bile sütümü verdiler ona. Bu mutluluğu yaşadım.
Umarım kısa sürede herşey yoluna girer... İnşallah çabucak toparlanırsınız...

ben de boyle düşünüyorum. Onu unutmak istemiyorum zaten bu mümkün değil ancak bu gebeligimdeki kaygıları unutmanın tek yolu bu mu olmalı bilmiyorum . . Bir sonraki terapide diyeceğim psikologa . Ben ne yakabildim ne de yeni kıyafetler alabildim diye. Başka bi çözüm bulsun

Aynen yani yaktın diye yok olmayacak.

Ben hayatta herkesin bir neden ugruna var olduguna inanıyorum. Senin meleğin de sana anneliği tattirdi, seni mutlu etti. Demek ki onun görevi bu kadardi. Ömrün boyunca yüreğinde onun mutluluğunu ve acısını beraber tasiyacaksin ama bu demek degil ki yeniden anne olup yeni bir evlada da sevgi beslemeyesin. Allah'ın izniyle saglikla sihhatle ikinci bir evladın daha olacak. Onu da en az ablasi kadar cok seveceksin ve sahipleneceksin :KK68:

Aynen yani yaktın diye yok olmayacak.

Ben hayatta herkesin bir neden ugruna var olduguna inanıyorum. Senin meleğin de sana anneliği tattirdi, seni mutlu etti. Demek ki onun görevi bu kadardi. Ömrün boyunca yüreğinde onun mutluluğunu ve acısını beraber tasiyacaksin ama bu demek degil ki yeniden anne olup yeni bir evlada da sevgi beslemeyesin. Allah'ın izniyle saglikla sihhatle ikinci bir evladın daha olacak. Onu da en az ablasi kadar cok seveceksin ve sahipleneceksin :KK68:

İnşallah bir gün o günleri yaşarım . Sanki mucizeymis gibi geliyor hayal etmek vile güzel

Back