YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN

AlisonFranta

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
55
8
18
Merhabalar efenim,belki hatırlarsınız daha önce de buna benzer bir konu açmıştım.
bkz; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fit-olun.737721/

Bugün,sizlere yeni bir hayata başlamanız için bir el uzatmak istiyorum. Önceki konumda da anlattığım üzere,diyetisyen,fitness pilates zumba ve yoga eğitmeni aynı zamanda kişisel yaşam koçuyum. Benim de kendime ait bir kilo verme maceram vardı 16 yaşımda obezite başlangıcında,sürekli dalga geçilen "beni de ye istersen" gibi esprilerden kurtulamayan bir kız iken bugün karşınızda %100 sağlıklı bir insan olarak dikiliyorum ve tek amacım benim gibi durumda olan ya da olmasa dahi fazla kilolardan şikayetçi olan bayan arkadaşlarıma yardım etmek. :)

O gözümüzde büyüyen diyet listeleri,spor programları aslında düşündüğümüzden çok ama çok daha kolay.
Basit beslenme alışkanlıkları,küçük hileler ve kolay spor hareketlerimizle istediğimiz kiloya ulaşmak sadece bizim elimizde. Bunu yapabileceğinize inanın. 1 hafta içinde siz,2 hafta içinde aileniz,3 hafta içinde arkadaşlarınız ve 1 ay sonunda değiştiğinizi tüm dünya fark edicek. O uzun süre görüşmediğiniz arkadaşınızın "aa ne kadar zayıflamışsın" tepkisi inanılmaz bir duygu değil mi?

Burada herhangi bir reklam yapmaya çalışmıyorum zaten kimliksiz olarak katılıyorum tek isteğim,kalpten isteğim neler yapabileceğini bilmeyen,farkında olmayan arkadaşlarıma yardım etmek.

Sorularınızı bu konu başlığında bana iletebilir,isterseniz özel mesaj atabilirsiniz. Olabildiğince yardım etmek isterim. :) :) :)

Son düzenleme:
Merhaba sizden yardim istiyorum birturlu veremiyorum kilolarimi ne zaman baslasam diyete hep Bozuyorum kendime cok kiziyorum inaninki cok istiyorum zayiflamayi 110 kiloyum belimde fitik boynumda fitik topuk tikenim cikti dizlerimde kirecleme basladi adet düzensizliği basladi hep yillarca zayiflamanin hayalini kurdum durdum niye bir türlü iradeli olamıyorum niye her zaman kendime yeniliyorum bilmiyorum cok uzuluyorum ((

Merhaba, ben 28 yaşındayım, 164 boyum , 61 kiloyum . 56-58 arasına inmek istiyorum .Hiç spor yapmayan biriyim.Sizce spora nasıl başlanmalı yani ilk hafta haftada su kadar gun su kadar saat gibi.Bir de mesela ben kum saatı formunu begeniyorum :) beli inceltip basenleri genişletmek için ne gibi egzersizler yapabilirim sizce? Şimdiden teşekkürler :)

ben de defalarca kılo vermeye nıyetlendım ama en fazla 2 3 kılodan sonra eskı durumlara gerı dondum bende bı amacım yok belkıde ıyı olur kılo versem dıye dusunuyorum sadece bunu cok fazla ıstemıyorum sorunun bu oldugunu dusunuyorum alısverıs yaparken daha cok aklıma gelıo kılo verıp su tarz seyler gıysem dıyorum sabah uyandıgımda bu ısteklerımı unutuyorum sanırım çok da umursamıyorum..

inüsülin direncide var.. ve spor yapmak ceza gibi geliyor hiç sevmıyorum.. bı yere varmak ıcın ulasım aracı kullanmak yerıne yururusun bu durumda yürümekten cok hoslanıyorum ama yuruyus yapıp kılo vereyeım dıye parkın etrafında defalarca turlamak fıtnes aletlerınde sayısız hareketler apmak ceza gibi.. spor yapmadan pek farketmeyecegının de bılıncındeyım bu azmı ıstegı nasıl bulacagım ben kendımde.. 1.67 boy 84 kılo.. artık saglık sorunlarınında cıkabılecegını dusunup korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…