Merhabalar efenim,belki hatırlarsınız daha önce de buna benzer bir konu açmıştım.
bkz;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fit-olun.737721/
Bugün,sizlere yeni bir hayata başlamanız için bir el uzatmak istiyorum. Önceki konumda da anlattığım üzere,diyetisyen,fitness pilates zumba ve yoga eğitmeni aynı zamanda kişisel yaşam koçuyum. Benim de kendime ait bir kilo verme maceram vardı 16 yaşımda obezite başlangıcında,sürekli dalga geçilen "beni de ye istersen" gibi esprilerden kurtulamayan bir kız iken bugün karşınızda %100 sağlıklı bir insan olarak dikiliyorum ve tek amacım benim gibi durumda olan ya da olmasa dahi fazla kilolardan şikayetçi olan bayan arkadaşlarıma yardım etmek. :)
O gözümüzde büyüyen diyet listeleri,spor programları aslında düşündüğümüzden çok ama çok daha kolay.
Basit beslenme alışkanlıkları,küçük hileler ve kolay spor hareketlerimizle istediğimiz kiloya ulaşmak sadece bizim elimizde. Bunu yapabileceğinize inanın. 1 hafta içinde siz,2 hafta içinde aileniz,3 hafta içinde arkadaşlarınız ve 1 ay sonunda değiştiğinizi tüm dünya fark edicek. O uzun süre görüşmediğiniz arkadaşınızın "aa ne kadar zayıflamışsın" tepkisi inanılmaz bir duygu değil mi?
Burada herhangi bir reklam yapmaya çalışmıyorum zaten kimliksiz olarak katılıyorum tek isteğim,kalpten isteğim neler yapabileceğini bilmeyen,farkında olmayan arkadaşlarıma yardım etmek.
Sorularınızı bu konu başlığında bana iletebilir,isterseniz özel mesaj atabilirsiniz. Olabildiğince yardım etmek isterim. :) :) :)