- 11 Şubat 2025
- 13
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Floria Princess
-
Tanışmak derken online arkadaşlık, süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşlartanışmak istiyorum derken
neyin sürecini paylaşacak sizinle anlamadımTanışmak derken online arkadaşlık, süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar
neyin sürecini paylaşacak sizinle anlamadımMune hanım size destek atsın
sonunda anlayan biri, teşekkür ederim
Şu algıdan bahsediyor bence
bunu biliyorum canım üye olur olmaz onlıne arkadaşlık istemesi saçma geldi :d mantıksız yani şahsen ben erkek olduğunu düşünüyorum
Şu algıdan bahsediyor bence
bunu biliyorum canım üye olur olmaz onlıne arkadaşlık istemesi saçma geldi :d mantıksız yani şahsen ben erkek olduğunu düşünüyorum
Bu tarz kişileri sanal da değil gerçek hayatta yanınızda bulundurmalısınız . Sanalda değilsonunda anlayan biri, teşekkür ederim
neyin sürecini paylaşacak sizinle anlamadımMune hanım size destek atsın
haklısınız, çevre edinemiiyorum amaBu tarz kişileri sanal da değil gerçek hayatta yanınızda bulundurmalısınız . Sanalda değil
ahahah öyle düşünmekte haklısınız. Ama erkek değilim amacım sadece kendimi geliştirmekYeni üyelik mihiç dikkat etmiyorum ha öyle şeylere soryy
Yani kendını geliştirmiş insanlarda gelişmiş kişilerle takılıyorsa . Önce kendınızı gelıstırmenız lazımhaklısınız, çevre edinemiiyorum ama
burdada edinemezsiniz dost bulmak bu kadar basit ve kolay değil hem bu sitenin amacı da bu değil.haklısınız, çevre edinemiiyorum ama
yani öyle düşünnebilirsiniz, ama burayı açma nedenim zaten bu yönde. Burada gerçek anlamda kendini geliştirmiş insanlar olduğunu düşünüyorumbunu biliyorum canım üye olur olmaz onlıne arkadaşlık istemesi saçma geldi :d mantıksız yani şahsen ben erkek olduğunu düşünüy
tamamda neden sosyal medyadan arkadaş olmak istesinler sizinle ? bu çok mantıksız değil mi ?yani öyle düşünnebilirsiniz, ama burayı açma nedenim zaten bu yönde. Burada gerçek anlamda kendini geliştirmiş insanlar olduğunu düşünüyorum
dost aramıyorum zaten hedefleri olan fakat potansiyellerini gerçekleştirmeye çalışan insanlarla konuşmak.. Motivasyon anlamında.. Hemen negatif yaklaşmayın lütfenburdada edinemezsiniz dost bulmak bu kadar basit ve kolay değil hem bu sitenin amacı da bu değil.
negatif yaklaşmıyorum olanı söylüyorum motivasyon istiyorsanız zaten verirler ama tanışmak vs zor. Kimse kimseye güvenmez güvenmemeli de zatendost aramıyorum zaten hedefleri olan fakat potansiyellerini gerçekleştirmeye çalışan insanlarla konuşmak.. Motivasyon anlamında.. Hemen negatif yaklaşmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?