Yeni başlayanlar için cilt bakımı

vilma7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
49
0
Merhabalar ben 21 yasındayım daha önce yüz yıkama dışında herhangi bir cilt bakımı temizliği yapmadım. Nerden başlamam ve hangi ürünleri kullanmam lazım. Lütfen yardımcı olur musunuz

canımm bn 19 yaşında olduğum için pek kullanmamaya çalışıyorum temizleyici urunler ama diadrminenin yüz yıkama jelini ve sütünü kullanabilrsin nemlendirmek içinde neutrogenanın kremlerini kullanıyorum. Bu aradada haftada 2 kez acı badem sütüyle masaj yapıyorum yüzüme. Bakım maskesi olarakta bir yumurtanın beyazına 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırıp yüzüme sürüyorum 20 dk kadar bekletip ılık suyla yıkıyorum. Eğer yüzünde sivilce falan varsa bir miktar limonda ekleyebilrsn karışım içinee pırıl pırıl ciltli günlerrrrr :)

yeni başlayanlar ve sizin yaş gruplarınız için bence neutrogena,nivea,sebamed gibi ürünler iyi olabilir. fiyat olarakta çok uygunlar. dermokozmetikler çok pahalı. asıl önemli olan şey mutlaka cilt tipine uygun seç alacağın ürünleri. cilt tipini ve cilt sorunlarını iyi belirle.
bir temizleme jeli bir tonik 1 nemlendirici krem 1 göz çevresi nemlendiricisi birde maske işini görücektir. bu alacağın ürünler basit, nemlendirme ve temizleme üzerine olsun Q10 etkili şeyler alma sakın.
benim yağlı bir cildim var ROCla başladım MONTEIL le devam ettim şimdide GARNİER kullanıorum bitince NEUTROGENA alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…