Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar slm,almanca öğrenmek istiyorum yalnız tek bi kelimesini dahi bilmiyorum maalesef,mesleğim gereği bunu öğrenmek zorundayım,bildiğiniz bi site veya önereceğiniz kitap yada görsel araçlar var mı?varsa öğrenebilir miyim?şimdiden tşk ederim :)
Ben su an almanya da dil egitimi aliyorum. Hueber kitabini kullaniyoruz. Turkiyede de dil kurslarinda bu kitap kullaniliyormus. Tavsiye ederim anlasilir kolay bi anlatimi var.
Ben su an almanya da dil egitimi aliyorum. Hueber kitabini kullaniyoruz. Turkiyede de dil kurslarinda bu kitap kullaniliyormus. Tavsiye ederim anlasilir kolay bi anlatimi var.
Ben goethe institueye basladım cok memnunum ekimdede inş almanyadaki goetheye devam edicem. Erkek arkadasım yarı alman ve dunyanın heryerındekı en ıyı almanca egıtım goethe de verılıyomus