Gebeliğe Hazırlık Yeni başlangıç yeni umut (tedavi sürecine yeni başlayanlar bizde sürecimizi beraber takip edebiliriz)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün hsg filmi çekildim eşimde teslerini yaptırdı şükür ikimizinde temiz çıktı. Önümüzdeki tek engel pco. Çatlatma tedavisine başlıycaz yumurta takibi yapılacak önümüzdeki ay. Bu yolla olmazsa aşılamaya geçilecek inşallah tez zamanda sonuç alırız dualarım hepimiz için.

Geçmiş olsun canım hsg yi de atlattın, nasıldı zor oldu mu?

Kızlar biz de tedaviye bu ay yeni başladık. 18mm yumurtam kendiliğinden büyüdü ve çatlatma iğnesi yaptı doktor. İğnenin 9. günü.. Umarım hamiş oluruz hep birlikte

Kızlar biz de tedaviye bu ay yeni başladık. 18mm yumurtam kendiliğinden büyüdü ve çatlatma iğnesi yaptı doktor. İğnenin 9. günü.. Umarım hamiş oluruz hep birlikte
İnşallah canım çok güzel yumurtanın kendiliğinden büyümesi. İnşallah mutlu haber alırsın hep beraber seviniriz ☺

Kızlar merhabalar yorumlarinizi okuyunca aynı durumdan muzdaribim. Benimde adetlerim duzenli. 1 yıl oldu hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum. O yüzden bende çatlatma iğnesi için doktora gidim diyorum. Siz faydasıni gördünüz mü sormak istedim .birde çatlatma ignesi ve klomen arasindaki fark nedr. Sogan kürünü de çok duydum yada ilk sogan kürümü kullansam ne önerir siniz

kızlar meraba bende 4 kere tedavi sonucu 1 kere hamile kaldım ama düşük ile sonuçlandı yarın tekrar baska ve işinin ehli bir doktora gidecegim bakalım nasıl bir tedavi yöntemi uygulayacak inşallah bu değer hamile kalırım 2 klomen 2 femara ama 1 gebelik.oda düştü Nas ecrin

Klomen yumurta büyütmek için verilen hap yumurtalar kolomen ile büyültülüp istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruyorsun 36 saat sonra yumurtanı çatlatıyor bu sürede ilişkiye girip hamilelik şansını arttırıyor

Hayırlısı olsun canım 1 kere hamile kaldıysan tekrar kalabilirsin moralini bozma belki bu sefer düşmemesi için önceden önlem alırlar

Hayırlısı olsun canım 1 kere hamile kaldıysan tekrar kalabilirsin moralini bozma belki bu sefer düşmemesi için önceden önlem alırlar
gittim büyük.kuzum ve kilo vermen lazım dedi bu halde kalirsan çok zor olur 2 ay nekdr veririsen ver sonra yanima gel dedi

Kilo çok önemli banada her gittiğimde kilo alma diye tekrarlıyo 62 kiloyum ama almamam lazımmış
Evet alma vücuttaki östrojen hormonu yag dokusunu hiç sevmesmiz saklanirmos o yüzden östrojen hormonu salgilanmaz ve gebelik olmazmis doktorum bu şekilde dedi

Bozma moralini gecikirsen tekrar test yaparsın.Aşılama denedin mi hiç
Merhabalar bende uzun zamandir bebek isteyenlerdenim 5 gün önce aşılama yaptırdım çok heycanlıyım ama hayal.kırıklıgına uğramak istemiyorum 14 de kanda tahlil.yaptiricam inşallah tutmuştur

Merhabalar bende uzun zamandir bebek isteyenlerdenim 5 gün önce aşılama yaptırdım çok heycanlıyım ama hayal.kırıklıgına uğramak istemiyorum 14 de kanda tahlil.yaptiricam inşallah tutmuştur
Ay inşallah hayırlı haberler alırsın canım stres yapma ağır bişeyler kaldırma dinlen iyi düşün iyi olsun. İlk aşılaman mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…