Gebeliğe Hazırlık Yeni başlangıç yeni umut (tedavi sürecine yeni başlayanlar bizde sürecimizi beraber takip edebiliriz)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet alma vücuttaki östrojen hormonu yag dokusunu hiç sevmesmiz saklanirmos o yüzden östrojen hormonu salgilanmaz ve gebelik olmazmis doktorum bu şekilde dedi
Böyle şartlanınca insan daha çok kilo alıyo sanki iştahım açıldı bu ara Allahtan ramazan geldi de nefsimi terbiye etme fırsatım oldu

Böyle şartlanınca insan daha çok kilo alıyo sanki iştahım açıldı bu ara Allahtan ramazan geldi de nefsimi terbiye etme fırsatım oldu
yok kuzum ya zaten bu doktdan kesin olarak duydumya artık odaklandgim tek şey zayıflatır hamile.kalamk

Ay inşallah hayırlı haberler alırsın canım stres yapma ağır bişeyler kaldırma dinlen iyi düşün iyi olsun. İlk aşılaman mı ?
Evet ilk aşılamam ellimden geldigince yorulmamaya çalışıyorum ve ağir hiç kaldırmıyorum ama stres dersen oldumu olmadımı stresi çok fena

Uzun zamandır yazmadım geçen ay ki kontrolümde doktorum kist gördü 1 ay onun için ilaç kullandım şükür bu ay klomene başlayabildim. Bu gün tekrar kontrolüm vardı 1 yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmış çatlatma iğnemi vuruldum çok şükür. 1temmuzda Progestan isimli ilaca başlayacağım ve kısmetse temmuzun 13 ünde kanda gebelik testi yapmamı istedi. İnşallah güzel haberler alırım sizde durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…