Hayırlı haber alırsın inşallahYarın kan vermeeyo düşünüyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evet eşimle birlikte gidicez bizde onda sorun varsa ben boşuna ilaç kullanmış olucam en azında ne olduğunu baştan bilmek bizi zaman kaybından kurtarırMerhaba bende hikayemi yazayım umut olur inşallah.bende bir buçuk senelik evliyim ilk altıncı ayda kimyasal bi gebelik geçirdim sonrasında bekledim altı ay daha gebe kalamadım .neyse doktora gittim miyomum olduğunu söyledi, sonra hormon testleri ,smear testi onlarda güzel çıktı enfeksiyon var dedi onun için antibiyotik falan kullandım .yumurta takibi için ilk ay klomen verdi yumurtan oluştu çatladı yine gebelik olmadı.sonrasında femara verdi yine oluştu çatladı yine gebelik yok.sonraki ay femara ovitrelle çatlatma iğnesi yine yok .miyom için önce rahim içinde düşüğe neden olmuş olabilir dedi sonra rahim üstünde kanalları tıkıyor olabile dedi rahim filmi istedi ondan çok korkuyodum ,neyse ona da ikna oldum çok şükür ağrısız oldu. onlarda temiz çıktı çok şükür .ilaçlar bende baya bi yan etki yaptı psikolojim alt üst oldu bıraktım gitmeyi bi kaç ay sonra eşim gitti sperm testinde değerleri düşük çıktı engel değil ama düşük dedi .eşime bi kaç ilaç verdi yanında keçi boynuzu pekmezi falan içti çok şükür allah nasip ederse ikinci ayda gebe kaldım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı sihhatli evlatlar .eşinizle beraber gidin
Ayyy sanırım hamilesin yaBenim İğnenin 9. Günü kahve yoğun akıntı geldı Bı kere sadece sonrasında beyaz akıntıya dönüşyü
Belki kendiliğinden çatlıyordur senin yumurtanBen geçen ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurmadı şimdi doktoru değişiyorum belki bu çatlatma iğnesi verir
Anlamadım canım insana bilgi vermiyorlar ki ilk gittiğimde güzel ilaca tepki vermişler dedi 2 gün sonra kaybolmuşlar dedi. Kaybolmuşlar ne demekseBelki kendiliğinden çatlıyordur senin yumurtan
Bende ilk kez duydum kaybolduğunuAnlamadım canım insana bilgi vermiyorlar ki ilk gittiğimde güzel ilaca tepki vermişler dedi 2 gün sonra kaybolmuşlar dedi. Kaybolmuşlar ne demekse
Yok canım ya devlete gidiyorduö tanıdık diye kayınvalidem bu doktora gidelim dedi ama ben bu ay ki ilgisizlikten anladım burdan hayır yok yarına randevu aldım özele gidicem. Kardeşimin tüp bebeğini yapan prof a gidicemBende ilk kez duydum kaybolduğunuözel hastahaneye mi gidiyorsun
Özelde daha rahat edersin cnm kafana takılan herşeyi sorarsın. Ben bişey aklıma takıldığında doktoruma gün içinde msj bile atıyorumYok canım ya devlete gidiyorduö tanıdık diye kayınvalidem bu doktora gidelim dedi ama ben bu ay ki ilgisizlikten anladım burdan hayır yok yarına randevu aldım özele gidicem. Kardeşimin tüp bebeğini yapan prof a gidicem
İnşallah Canım benim Allah sesini duysun Rabbım herkese nasip etsinAyyy sanırım hamilesin ya
Canım yumurta nasıl kaubolar bilr ki gelişmedeyken ben klomen defalarca kullandım yumurta anca 14 mm oluyordu iğne ile 18 24 e kadar çıkıyordu hiçte kaybolduğunu söylemedi doktorum acaba çatlayıp vıcütyan atılabiliyomuş yinede değerlendr sen bu ay olmazsa diğer ay sabır ve duaAnlamadım canım insana bilgi vermiyorlar ki ilk gittiğimde güzel ilaca tepki vermişler dedi 2 gün sonra kaybolmuşlar dedi. Kaybolmuşlar ne demekse
Doktorumla anlaşa bilirsem bütün tedavimi onda tamamlamak istiyorum ilaç aşılama hiç biriylr olmazsa tüp bebekte uzman zaten tüp bebeği de ona yaptırırım inşallah iş oralara kadar gelmezdeÖzelde daha rahat edersin cnm kafana takılan herşeyi sorarsın. Ben bişey aklıma takıldığında doktoruma gün içinde msj bile atıyorum
Canım kan testi verecektin versin mi? Mutlu haberi senden alırız inşallahİnşallah Canım benim Allah sesini duysun Rabbım herkese nasip etsin
Malesef canım regl oldumCanım kan testi verecektin versin mi? Mutlu haberi senden alırız inşallah
Bozma moralini vakti değil miş demek ki umudunu kaybetmeMalesef canım regl oldum
Evet tedaviye başlarsan belirli bi doktorla devam et cnmDoktorumla anlaşa bilirsem bütün tedavimi onda tamamlamak istiyorum ilaç aşılama hiç biriylr olmazsa tüp bebekte uzman zaten tüp bebeği de ona yaptırırım inşallah iş oralara kadar gelmezde
Hiç doktora gidip çocuk tedavisi gördün müMerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1yil önce 3aylikken bebeğimin kalbi durdu karnimda. Öldü kürtaj oldum. Guatrdan dolayı şimdi kontrol altına alındı 3yildir hiç korunmadik ve çok istiyoruz çocuk kızlar sizce aşılama için beklemeli miyim yoksa yapmalı mıyım
Bence bir doktora git sana en uygun tedaviyi birlikte karar verirsiniz benceMerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim 1yil önce 3aylikken bebeğimin kalbi durdu karnimda. Öldü kürtaj oldum. Guatrdan dolayı şimdi kontrol altına alındı 3yildir hiç korunmadik ve çok istiyoruz çocuk kızlar sizce aşılama için beklemeli miyim yoksa yapmalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?