Ben 1 yıl tedavi görüp olmazsa tüp bebek düşünüyorumAmin inşallah isteyen herkese nasip olsun bende pcoluyum 1 yıldır yedavı goruyor um henüz hamile kalamadım maalesef
Eşimdede sperm azlıği çıktı bunu bir ay önce öğrendık size tavsiyem eşinizinde gözükmesi sperm testı yapmadı bu ay klomen menogon ve çatlatma iğnesi kullandım bugun regl günümQq+q
Ben 1 yıl tedavi görüp olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Evet benimde doktorumu bırakıp özele geçmemde ki amaç bu şimdiki gideceğim doktor kardeşimin doktoruydu tedaviye başladığı anda senden ve eşten bütün testleri istemesi. Allahtan eşimde kendisi doktora gitmeye razı birde onu ikna etmekle uğraşmıycam. Regli görmedin ama daha dimi inşallah bu ay sevindirici haberi alırsınEşimdede sperm azlıği çıktı bunu bir ay önce öğrendık size tavsiyem eşinizinde gözükmesi sperm testı yapmadı bu ay klomen menogon ve çatlatma iğnesi kullandım bugun regl günüm
Kesinlikle devlette çok ilgilenmiyorlar test yaptım sabah negatıftı bilmiyorum sanırım yokEvet benimde doktorumu bırakıp özele geçmemde ki amaç bu şimdiki gideceğim doktor kardeşimin doktoruydu tedaviye başladığı anda senden ve eşten bütün testleri istemesi. Allahtan eşimde kendisi doktora gitmeye razı birde onu ikna etmekle uğraşmıycam. Regli görmedin ama daha dimi inşallah bu ay sevindirici haberi alırsın
Bozma moralini gecikirsen tekrar test yaparsın.Aşılama denedin mi hiçKesinlikle devlette çok ilgilenmiyorlar test yaptım sabah negatıftı bilmiyorum sanırım yok
Rahim filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah sende de öyle bir durum olur filmin de temiz çıkar.Bende iki aydır tedavi görüyorum hatta bu ay rahim filmi çekicez
Rahim filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah sende de öyle bir durum olur filminde temiz çıkar.
[/QUOT
Rahim filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah sende de öyle bir durum olur filmin de temiz çıkar.
Çok teşekkür ederim dilerim öyle olurRahim filminden sonra hamile kalan çok duydum inşallah sende de öyle bir durum olur filmin de temiz çıkar.
Çok teşekkür ederim dilerim öyle olur
İlaç tedavisi mi görüyorsunÇok teşekkür ederim dilerim öyle olur
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorumİlaç tedavisi mi görüyorsun
Yok canım denemedim ama düşünüyorum 2 aya kadar olamazsa normal yolla. Aşılama mecburen bugun cok agrım vardı ama kanama başlamadı belırtıler varBozma moralini gecikirsen tekrar test yaparsın.Aşılama denedin mi hiç
Kaçıncı günün canımKlomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
İki ay kulllandım klomen ve çatlatma iğnesini. Bu üçüncü ayım olacak. Daha bu gün birinci günümKaçıncı günün canım
Ben geçen ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurmadı şimdi doktoru değişiyorum belki bu çatlatma iğnesi verirKlomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum
Belirtiler yanıltıcı gebelikle regli aynı belirtileri veriyo hala umut olabilirYok canım denemedim ama düşünüyorum 2 aya kadar olamazsa normal yolla. Aşılama mecburen bugun cok agrım vardı ama kanama başlamadı belırtıler var
Yarın kan vermeeyo düşünüyorumBelirtiler yanıltıcı gebelikle regli aynı belirtileri veriyo hala umut olabilir
Benim İğnenin 9. Günü kahve yoğun akıntı geldı Bı kere sadece sonrasında beyaz akıntıya dönüşyüİki ay kulllandım klomen ve çatlatma iğnesini. Bu üçüncü ayım olacak. Daha bu gün birinci günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?