Yeni başladığım işimden kovdular

teşekkür ederim bende aynı şekilde düşünüyorum. Farklı ortamlar görmek ve farklı insanlar, farklı işleyişler bunlar bile hep deneyim. İşe alındığım ilk gün özel İngilizce dersine başlamıştım zaten. Ve farklı sertifika kurslarına kayıt olmuştum bu şekilde devam edeceğim.

Ben çalışmıyorum o yüzden de bilmiyorum neler dönüyor anlatsa
Yani yanlış kelime kullanımım sebebiyle farklı anlamlar çıkaranlar olmuş olabilir. Reklam sektöründe herkes tabiri caizse 'yırtık' öyle de olunması gerekiyor. Başkasının fikirlerinin üzerine yatıp alkış toplayanlar mı dersin, fikrini çalan ekip arkadaşları mı dersin ya da kendi ajansının fikirlerini rakip ajanslara satanlar mı dersin ne ararsan var gerçekten

10 gun bence birinin o ise uygun olup olmadığını denemek icin uygun bir sure. ilk günlerden cikarsalardi evet belki acilmani beklemeleri gerekirdi ama onuncu gün artik aradıkları eleman olmadığını anlamis olabilirler.
umarim gonlunuze gore bir is bulursunuz tez vakitte

Burada eğitim ve öğretim hayatım boyunca yaptığım her şeyi yazmak yerine asıl sorunumu yazmak istemiştim fakat böyle bi eleştiriden sonra kendimi de açıklamak istedim.Okuldaki ilk senem, evet biraz boş geçti, ne yapıyoruz burada, ben ne yapmalıyım diye sorguladığım bir dönemdi. Okuldaki 2. senemi de pandemiye kaptırdım. Pandemi zamanı maalesef ki çalışacak ya da staj ayarlayacak o doğru zamanı bulamadım. Benim annem sağlık çalışanıydı sabah 8 de gider gece 12 de gelirdi eve, filyasyon ekibindeydi yani. Bu yüzden annem dışarı çıkmamam konusunda çok katıydı. Fakat pandemiden sonra okullar tekrar açıldığında dört elle sarıldım. Okulumuz kurumsal iletişim merkezinde 9 ay boyunca yarı zamanlı olarak çalıştım. Okulun dergisine, gazetesine yazılar yazdım, makaleler hazırladım, sosyal medya hesapları için içerikler üretirdik, röportajlara giderdik, fotoğraf çekmeyi profesyonel kamera kullanımı vb dersler aldım, aklınıza gelebilecek alanımla alakalı çeşitli şeylere katıldım. Okulumuzda ödüllü reklam yarışmaları düzenlenirdi. Onlara katıldım üçüncülük ödülüm bile var. İnanılmaz hırslı hazırlanmıştım. Aynı şekilde sertifikalarım mevcut, pandemi zamanı hiç bir yere çıkamayınca evden online olarak sertifikalar toplamıştım. İngilizcem de B2 seviyesinde. Fakat uzun süredir pratik yapmaya şansım olmayınca unutmuşum. Bu sebeple işe başlar başlamaz özel ders almaya başlamıştım. Çaba göstermeyeyim iş teklifleri bana havadan yağsın kafasında bir insan değilim. Fakat gerçek iş hayatı da okulda hocalarımızın anlattığı gibi değilmiş maalesef. Derslerde öğrendiğimiz bildiğimiz her şeyin çöpe gittiğini gördüm. Kimsenin kuruluna uygun davranmadığını gördüm ajanslarda. Bu yüzden afallamam çok normal diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…