yeni başladığım çeyiz alışverişim resimli kızlar:)

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
yorumlarınızı bekliyorum:) bu arada cidden çok kazıklandım alışveriş boyunca. bir mağazada 150 tl olan ürün başka mağazada 190 diğerinde 80 :) battaniyeler pudra açık mavi ve kırmızı :) Eki Görüntüle 458955 $cache_500_1__i_1994786_LOA.webpEki Görüntüle 458971 $Siyah-Kirmizi-Kutahya-Porselen-Yemek-Takimlari.webp$SCHAFER-42-PARCA-DELUX-PORSELEN-KAHVALTI-TAKIMI__16906368_0.webpEki Görüntüle 458967 Eki Görüntüle 458966 $images (1).webp$images.webpEki Görüntüle 458962 Eki Görüntüle 458961 Eki Görüntüle 458959 $big_83234104n3l.webpEki Görüntüle 458957 $1112000236194_medium.webp$sahra-yatak-ortusu-1-70.webp
DEVAMI 3. SAYFADA KIZLAR

Eklentiler

• $FB,210784,21,tac-her-mevsim-yatak-seti-tek-kisilik-country-v03-tek-kisilik-tac.webp
    $FB,210784,21,tac-her-mevsim-yatak-seti-tek-kisilik-country-v03-tek-kisilik-tac.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 388
Son düzenleme:
cnm hepsi çok güzel çok beğendim iyi günlerde kullan inş. kazıklandım demişsin üzüldüm biraz araştırdıktan sonra al çeyizlerini biz çoğumuz netten alışveriş yaptık ve baya araştırdık mesea şuan hiç bişi almıyorum fiyatlar baya pahalılaştı çünkü ve bir iki ay öncesindeki kampanyalar kalmadı artık...

hepside çok güzel canım pembe tonları ağırlıklı biraz bende çok seviyorum pembeyi:)) güle güle kullan. alışveriş yaparken de hemen alma internette bir kaç sitede araştırma yap öyle al:) ben çeyizimin neredeyse yüzde doksanını netten aldım:)

hepsi çok güzel özellikle yatak örtülerini çok sevdim pembe yeşil güle güle kullan canım

Kesinlikle özellikle yatak örtülerine bayıldım canım. Çok güzeller çok sevdim. Güle güle kullan pofuduğum :54:

cnm hepsi çok güzel çok beğendim iyi günlerde kullan inş. kazıklandım demişsin üzüldüm biraz araştırdıktan sonra al çeyizlerini biz çoğumuz netten alışveriş yaptık ve baya araştırdık mesea şuan hiç bişi almıyorum fiyatlar baya pahalılaştı çünkü ve bir iki ay öncesindeki kampanyalar kalmadı artık...

bende anlamadım canım ekteki gördüğün yatak seti taçın internet sitesinde 120 tl ben 150 tlye aldım oembesini burdan bir mağazadan. daha sonra gezerken yeşilinide gördüm onuda alayım dedim bu mağazadanda 80 e aldım kafam karıştı:)Eki Görüntüle 459473 Eki Görüntüle 459474

hepside çok güzel canım pembe tonları ağırlıklı biraz bende çok seviyorum pembeyi:)) güle güle kullan. alışveriş yaparken de hemen alma internette bir kaç sitede araştırma yap öyle al:) ben çeyizimin neredeyse yüzde doksanını netten aldım:)
bende netten baktım beğendim hep ona göre fikir edinip öyle gittim alışverişe:) mesela bu taçın ürününü nette gördüm gittim sordum varsa aldım :) beklemek zor geliyor bana biraz sabırsızımda:D

hepsi çok güzel özellikle yatak örtülerini çok sevdim pembe yeşil güle güle kullan canım

teşekkkür ederim canım bnm:) ya o kadar çok desen çeşit var ki iyice araştırıp öyle almak gerekiyor:) bide bu çeyiz alışverşi bağımlılık yapıyor sürekli birşeyler almak istiyor insan :)

evlilik yok daha hazırlık var:)

zaten çeyizi evlilik olmadan maddiyatın yettiği kadarıyla tamamlıcaksın sonradan çok zorlanıyor insan inan bana hele hiç düşünmediğin bir anda çıktıysa evlilik vay haline o bu şu derken zor oluyor

zaten çeyizi evlilik olmadan maddiyatın yettiği kadarıyla tamamlıcaksın sonradan çok zorlanıyor insan inan bana hele hiç düşünmediğin bir anda çıktıysa evlilik vay haline o bu şu derken zor oluyor

erkek tarafı atıyorum yatak odası takımını alıyor onun yastığı yorganı pijaması herşeyini sen tamamlıyorsun ıvır zıvır o kadar çok şey var ki dediğin gibi zor

Back
X