Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yumurtluyo olabilirsin canım ama akıntı yanıltabiliyo bazen. Üşütmüş de olabilirsin. Her ihtimale karşı değerlendir sen

Erken yumurtluyo olabilirsin canım ama akıntı yanıltabiliyo bazen. Üşütmüş de olabilirsin. Her ihtimale karşı değerlendir sen
Ümitli degilim zaten canım eşimi test yaptırmaya götüremedim is yerinden izin alamadi bu ay tedavi başlayacaktı ama kısmet artık belki keçiboynuzu özü icirdim her sabah belki değerleri yükselmiştir

merhaba kizlar bende geldim bu topige :)
bat tarihim hic belli olmuyor benim cok düzendiz.

catlatma ignesi yaptim 19 ekimde bekliyorum bende 1 kasimda idrar testi yapmayi düsünüyorum.

bende igneyi yaptiktan sonra hic belirti olmadi nerdeyse hafif basdönmesi ve birazcik bulanti disinda simdi zaman gectikce karnimda bi dolgunlun hissi var birde biraz önce belimde ve sol tarafimda cok hafif agri basladi. belime vuruyor daha cok.

burayi okuyunca moral oluyor insana iyiki varsiniz canlarimm :)

Tatlım inşalalh güzel haber verirken bize hangi ilacı ictin klomen mi femara mi

Kızlar ben yarın test alıp yapmayi düşünüyorum adet oldum aslnda ama bi acaba var içimde garip bi umitle beklemektense negatifi gormem gerek snrm benm adetim her zmnkinden biraz daha erken bittigini düşündüğüm icin yapicam bu testi hemde hala arada giren sol kasık agrilarim var belim felaket ağrıyor psikolojim bozuldu iyice snrm kendimi hamile olmadgima ikna etmeliyim bu aydan umidimi bi kesemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…