- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Inşallah temmuz anneleri oluruz ya insallahHoşbulduk canım Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah temmuz anneleri oluruz ya insallahHoşbulduk canım Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah
Insalalh kuzum insallah bekleyen çabalayan isteyen herkes pozitif sonuç alsn insallahAnladım canım hadi hakkında hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüze göre versin. İnşallah sonuç alırsın
:) kendimi gördüm sanki bende öyle gezmediğim topik kalmadı kesin oldu bu ay ya dedim hep bakalım belki de o ay bu aymerhaba canım gene ben bu topigede geldim 1 yıldır topik topik geziyorum bat 8 kasım
Inslaalhhhhh o ay bu aydir:) kendimi gördüm sanki bende öyle gezmediğim topik kalmadı kesin oldu bu ay ya dedim hep bakalım belki de o ay bu ay
inşallah canısı :)H.g balim insallah son topigimiz olur
Inşallah kuzum h gBat 3 Kasım canım. İnşallah hayırlısı olur bu ay.
Hoşbulduk canım. Sende ne var ne yok bakalımInşallah kuzum h g
Tatlım ben eylülde tedaviye basladim femara kullandım ovitrelle vuruldum ama ilk ay olmadı 3 yumurtam vardi ama nasip olmadı 2. Ignede tutma ihtimali çok yüksek insallah tutar bugün ilacın son günü cumartesi yumurta kontrolü var cnmHoşbulduk canım. Sende ne var ne yok bakalım
Ay hadi bakalım inşallah hayırlısı olur.Tatlım ben eylülde tedaviye basladim femara kullandım ovitrelle vuruldum ama ilk ay olmadı 3 yumurtam vardi ama nasip olmadı 2. Ignede tutma ihtimali çok yüksek insallah tutar bugün ilacın son günü cumartesi yumurta kontrolü var cnm
Inşallah tatlım sen napiyon tedavi falanAy hadi bakalım inşallah hayırlısı olur.
inşallah canım hayırlısı diyelim bu ayda kırmızıları görürsem ki inşallah görmem hastaneye gidicem:) kendimi gördüm sanki bende öyle gezmediğim topik kalmadı kesin oldu bu ay ya dedim hep bakalım belki de o ay bu ay
Şimdilik tedavi falan yok canım. Bu ay soğan kürü yaptım ama yumurtlama zamanı bıraktım. Eşime de sabah akşam keçiboynuzu özü içirdim. Ovulasyonla da takip ettim. 20 sinde pik oldu. Değerlendiriyoruz işte. Bakalım nasip artık.Inşallah tatlım sen napiyon tedavi falan
Inşallah nasip olur tatlmŞimdilik tedavi falan yok canım. Bu ay soğan kürü yaptım ama yumurtlama zamanı bıraktım. Eşime de sabah akşam keçiboynuzu özü içirdim. Ovulasyonla da takip ettim. 20 sinde pik oldu. Değerlendiriyoruz işte. Bakalım nasip artık.
Bende aynı düşüncedeyim olursam direk doktoruma koşucam aşılama mı artık tüp bebek mi bilmiyorum ama bi tedaviye başlıcam inan etrafımda herkes hamile onlar için çok seviniyorum ama içimde hep bi burukluk oluyorinşallah canım hayırlısı diyelim bu ayda kırmızıları görürsem ki inşallah görmem hastaneye gidicem
Evet olduğun yeni reyle göre hesap yapacaksın kuzum ama yumurtlama zor anlarsinCanim benim bu ay bat yok.tani daha regl olamadimya.ben bat i artik yeni regl ime gore hesapliyacagim dimi.bu ay yumurta takibi yaparim diyordum ama düzensiz regl im
ne kadardır deniyorsun canımBende aynı düşüncedeyim olursam direk doktoruma koşucam aşılama mı artık tüp bebek mi bilmiyorum ama bi tedaviye başlıcam inan etrafımda herkes hamile onlar için çok seviniyorum ama içimde hep bi burukluk oluyor