- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Klomenmi kullanıysn yine canmaynen inşallah yaa. evet tedaviye devam edicem bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomenmi kullanıysn yine canmaynen inşallah yaa. evet tedaviye devam edicem bakalım.
Canın adetin 3. Günü başlayıp 5 gün içtin değil mi? Neyin kontrolü ilaç bitince yumurtaya mı bakcak büyümüş mü diye ?Kuzum onun hakkında pek bilgim yok ama bende femara kullanıyorum 2. Ayim bu ay bugün bitti ilaç cumartesi kontrolüm var
Erken yumurtluyo olabilirsin canım ama akıntı yanıltabiliyo bazen. Üşütmüş de olabilirsin. Her ihtimale karşı değerlendir senAnneyimbenanne35 yeni topigin hayırlı olsun canım A AloeeVeraa kızlar dün adetin bitti bugün yumurta akı şeklinde akıntı gelmeye başladı kasiklarimda batma ve sizi var acaba Erken mi yumurtluyorum bu ay acaba
Ümitli degilim zaten canım eşimi test yaptırmaya götüremedim is yerinden izin alamadi bu ay tedavi başlayacaktı ama kısmet artık belki keçiboynuzu özü icirdim her sabah belki değerleri yükselmiştirErken yumurtluyo olabilirsin canım ama akıntı yanıltabiliyo bazen. Üşütmüş de olabilirsin. Her ihtimale karşı değerlendir sen
Evet tatlım 3. Gu. Başladım 5 gün içtim bugün bitti evet kuzum yumurta kontrolü büyük ihtimal 2 3 kasımda iğne vurulurumCanın adetin 3. Günü başlayıp 5 gün içtin değil mi? Neyin kontrolü ilaç bitince yumurtaya mı bakcak büyümüş mü diye ?
Anladım canım hayırlısı olsun ben iğne olmadım kendi haline bıraktık kötü mü ettik acabaEvet tatlım 3. Gu. Başladım 5 gün içtim bugün bitti evet kuzum yumurta kontrolü büyük ihtimal 2 3 kasımda iğne vurulurum
Kendi kendinede catlayabilir ondan kuzumAnladım canım hayırlısı olsun ben iğne olmadım kendi haline bıraktık kötü mü ettik acaba
Kuzu benim bat ı da yaz nolur nolmaz belki mucize olur :) bat 12 kasım canım
H g bebeğim gurbet kuşum canm annem yavrum daha nicesi nasilsin bat ne zaman ne var ne yok annen nasıl oldu haber aliyomsnSelam kızlarrr yeni konumuz hayırlı olsun Kasım uğurlu gelsin
Tatlım inşalalh güzel haber verirken bize hangi ilacı ictin klomen mi femara mimerhaba kizlar bende geldim bu topige :)
bat tarihim hic belli olmuyor benim cok düzendiz.
catlatma ignesi yaptim 19 ekimde bekliyorum bende 1 kasimda idrar testi yapmayi düsünüyorum.
bende igneyi yaptiktan sonra hic belirti olmadi nerdeyse hafif basdönmesi ve birazcik bulanti disinda simdi zaman gectikce karnimda bi dolgunlun hissi var birde biraz önce belimde ve sol tarafimda cok hafif agri basladi. belime vuruyor daha cok.
burayi okuyunca moral oluyor insana iyiki varsiniz canlarimm :)
insallah hepimiz en yakin zamanda güzel haberleri veririz canim.Tatlım inşalalh güzel haber verirken bize hangi ilacı ictin klomen mi femara mi
sende durumlar nasil canim ?Tatlım inşalalh güzel haber verirken bize hangi ilacı ictin klomen mi femara mi