- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
inşallah kzumH.g balim insallah son topigimiz olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kzumH.g balim insallah son topigimiz olur
14 15 ay oldu. Her türlü tahlil yapıldı rahim filmi çekilde tek derdim 1,5 ve 2 cmlik çikolata kistlerim.ne kadardır deniyorsun canım
benimde 12. ay bitti 13 doğru gidiyorum canım 5. ayımda kontrole gittiğimde doktor kist miyom hiçbirşey yok herşeyin normal demişti sadece rahim ağzında iltihap var oda her yeni evlide olur diyip fitil verdi fitil kullanınca geçti oda zaten ama hala beklemedeyim14 15 ay oldu. Her türlü tahlil yapıldı rahim filmi çekilde tek derdim 1,5 ve 2 cmlik çikolata kistlerim.
Eşin gitti mi doktora peki? Nedir çilemiz ya halbuki evlendiğimde hemen olur sanıyordum ne zormuş yaşamayan anlamaz gerçekten bi arkadaşım var kocası üstüne ceket atsa hamile kalıyor en son dedim gel bi dokun bana da şansın geçsin :) ne hallere düşüyoruz yabenimde 12. ay bitti 13 doğru gidiyorum canım 5. ayımda kontrole gittiğimde doktor kist miyom hiçbirşey yok herşeyin normal demişti sadece rahim ağzında iltihap var oda her yeni evlide olur diyip fitil verdi fitil kullanınca geçti oda zaten ama hala beklemedeyim
benimde kuzenim öyle 3 tane çocuğu var ve hepsinede ilk ayında hamile kaldı, eşim gitmedi canım önümüzdeki ay birlikte gidicez ( umarım gerek kalmaz ) o genel bir muayeneye girmişti b12 eksikliği çıktı b12 sperm kalitesini etkileyen bir vitaminmiş onun için iğne kullanıyo acaba omu engel oluyor diyorum bazenEşin gitti mi doktora peki? Nedir çilemiz ya halbuki evlendiğimde hemen olur sanıyordum ne zormuş yaşamayan anlamaz gerçekten bi arkadaşım var kocası üstüne ceket atsa hamile kalıyor en son dedim gel bi dokun bana da şansın geçsin :) ne hallere düşüyoruz ya
Bence eşin için bi doktora görünün belki spermlerinde bi problem vardır onu netleştirmeden kendi vücuduna boşuna hormon yükleme ilk işiniz üroloğa gitmek olsun ki o konuda da kafanız rahatlasın. Alerji etkiler mi bilmiyorum açıkcasıkızlar birde eşimin alerji durumu var alerji bazen vücuduna bazen yüzüne vuruyor bazen kasık bölgesini etkiliyor affedersiniz genital organları şişiyor acaba onun bir etkisi olurmu dokktora sormuş doktor gelip geçici birşey olduğu için etkilemez demiş ama genede korkuyoruz
İlla yerleşme kanaması olacak diye birşey yok üşütmüş olabilirsin belki de benimde 2 gündür 10dakikada bir tuvalet ihtiyacım oluyır. Sanırım havalardan dolayı üşüttüm reglin 5indeyse yumurtlamanın vermiş olduğu ağrılar olabilir5 kasim bat
Arkadaşlar simdiekim 5 de hasta oldum yumurtlama gününü değerlendirdik peki bu yerleşme kanı ne kadar sürede oluyor kendimi ereğli olacakmış gibi hissediyorum ve sanki kendimden kan kosu alır gibiyim sanki idarim sürekli vahinan ucunda bekliyor gibi hissediyorum ve ara ara hafif hafif karnına ağrılar giriyor yardimlariniz bekliyorum
eşim dün akşam ben haftaya gidicem önce ben gidip bir muayene oluyum sonra senle gideli dedi canım önümüzdeki hafta gidicek büyük ihtimalleBence eşin için bi doktora görünün belki spermlerinde bi problem vardır onu netleştirmeden kendi vücuduna boşuna hormon yükleme ilk işiniz üroloğa gitmek olsun ki o konuda da kafanız rahatlasın. Alerji etkiler mi bilmiyorum açıkcası
İlla yerleşme kanaması olacak diye birşey yok üşütmüş olabilirsin belki de benimde 2 gündür 10dakikada bir tuvalet ihtiyacım oluyır. Sanırım havalardan dolayı üşüttüm reglin 5indeyse yumurtlamanın vermiş olduğu ağrılar olabilir
Merhaba canım beni de yaz 3 kasımEvet elimize bitirdik sayılır gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.
@sedamunzur 1kasim
@kardelen_08 3kasim
@uniq12 5kasim
@sivas5858 7kasim
@papatyakokankadin 8kasim
@Anneyimbenanne35 18kasim
Hah iyi bak olması gereken bu zaten önce her ikinizide hormonlarına bakılması lazım inşallah temiz çıkar sonuçeşim dün akşam ben haftaya gidicem önce ben gidip bir muayene oluyum sonra senle gideli dedi canım önümüzdeki hafta gidicek büyük ihtimalle
Bence eşin için bi doktora görünün belki spermlerinde bi problem vardır onu netleştirmeden kendi vücuduna boşuna hormon yükleme ilk işiniz üroloğa gitmek olsun ki o konuda da kafanız rahatlasın. Alerji etkiler mi bilmiyorum açıkcası
İlla yerleşme kanaması olacak diye birşey yok üşütmüş olabilirsin belki de benimde 2 gündür 10dakikada bir tuvalet ihtiyacım oluyır. Sanırım havalardan dolayı üşüttüm reglin 5indeyse yumurtlamanın vermiş olduğu ağrılar olabilir
inşallah canım bizimle aynı zamanda evlenen insanlar teker teker hamile kalmaya başladı ( Allak sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah) onlardan gelen haberleri duyunca oda üzülmeye başladı artık bana belli etmiyor ama üzülüyor farkındayımHah iyi bak olması gereken bu zaten önce her ikinizide hormonlarına bakılması lazım inşallah temiz çıkar sonuç
Yok canım öyle demek istemedim:) yanlış anladın beni inşallah bebişin gelir ama belirti aramak için erken demek istiyorum bebek olcaksa bile şuan daha döllenme aşamasındadır o yüzden sabretmekten başka çaremiz yokDesene hiç ümit yok
Aynı durumdayız inanır mısın benim eşimde belli etmiyor ama hamile haberleri aldıkça içi gidiyor bende artık deliliğe vurdum belki de biran önce bu ay geçsin istiyorum çünkü tedaviye başlamak istiyorum biran önceinşallah canım bizimle aynı zamanda evlenen insanlar teker teker hamile kalmaya başladı ( Allak sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah) onlardan gelen haberleri duyunca oda üzülmeye başladı artık bana belli etmiyor ama üzülüyor farkındayım
aynı durumdayız valla kuzum onun üzüldüğünü gördükçe ben konuyu değiştiriyorum o konuyu bebeğe getirdikçe ben başka konu açıyorum ama tabiki bende içten içe kendimi yiyorumYok canım öyle demek istemedim:) yanlış anladın beni inşallah bebişin gelir ama belirti aramak için erken demek istiyorum bebek olcaksa bile şuan daha döllenme aşamasındadır o yüzden sabretmekten başka çaremiz yok
Aynı durumdayız inanır mısın benim eşimde belli etmiyor ama hamile haberleri aldıkça içi gidiyor bende artık deliliğe vurdum belki de biran önce bu ay geçsin istiyorum çünkü tedaviye başlamak istiyorum biran önce
Ne güzel bak aynı şeyleri yaşıyoruz :) içim kan ağlıyor ama kimseye belli etmemeye çalışıyorum. Ne zormuş ya bu şekilde sınanmak evde kedim var resmen onu evlat belledimaynı durumdayız valla kuzum onun üzüldüğünü gördükçe ben konuyu değiştiriyorum o konuyu bebeğe getirdikçe ben başka konu açıyorum ama tabiki bende içten içe kendimi yiyorum
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize canım evlat hasretiyle sınamasın bazen yıllarca bekleyenleri görünce utanıyorum kendimden onlar napsın diye çok zor bir durummuş ciddenNe güzel bak aynı şeyleri yaşıyoruz :) içim kan ağlıyor ama kimseye belli etmemeye çalışıyorum. Ne zormuş ya bu şekilde sınanmak evde kedim var resmen onu evlat belledim