Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mucize şu olay bazen bende o duyguyu hiç tadamıcakmışım gibi geliyor ve daha da üzülüyorum tüm hormonlarımız düzgün bile olsa olmuyor hamilelik bazen diyorum Allahın vardır bi bildiği zamanı vardır muhakkak ama işte bazen o da yetmiyor

Kendimi hamile gibi hissediyorum ve karnında da sanki şişlik var birde surekli uykum geliyor artık herşeyi bebise bağlar oldum ben de sigortalar yandı

Canm topiğin hyrlı olsın beni de yaz 10 kasımm

Kendimi hamile gibi hissediyorum ve karnında da sanki şişlik var birde surekli uykum geliyor artık herşeyi bebise bağlar oldum ben de sigortalar yandı
Canım senin bat 5i galiba biz seninle aynı günü bekliyoruz benim tavsiyem şimdiden çok kaptırma kendini bilmiyorum ne zamandır deniyorsun ama ben 14 aydır heray hamile gibi hissediyorum kendimi sonra kanama başlayınca direk çöküyorum

Yeni başladık geçen ay öyle oldu iste ne bilim bu sefer sanki birşeyler var gibi canim senin neden 14 aydır dr ne diyor korkmaya basladim

Ahhh sorma öyle arkadaştan bendede var geçen ayy spiralin i cikardi şimdi hamile

Yeni başladık geçen ay öyle oldu iste ne bilim bu sefer sanki birşeyler var gibi canim senin neden 14 aydır dr ne diyor korkmaya basladim
Korkma canım doktora git muayenelerini ol kalbini ferah tut öncelikle. Benim minnacık çikolata kistim var onun dışında şükür diğer herşeyim normal demekki zamanı var :)

Kızlar ben bu ay femara kullandım, yarın 21. Günüm. Progesteron ölçtürücem Kaç çıkarsa iyi demek kaç çıkarsa gebelik olabilir demek bileniniz var mı?

Kızlar ben bu ay femara kullandım, yarın 21. Günüm. Progesteron ölçtürücem Kaç çıkarsa iyi demek kaç çıkarsa gebelik olabilir demek bileniniz var mı?
Kuzum onun hakkında pek bilgim yok ama bende femara kullanıyorum 2. Ayim bu ay bugün bitti ilaç cumartesi kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…