• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 20 kasım inşallah olur kızlar dua edelim birbirimize. Yumurtladım, yumurtam çatladı hepsini lh testleriyle teyit ettim. O günleri değerlendirdik hala da gün aşırı devam ediyoruz. Allah bekleyen tüm eşlere nasip etsin aminnnn. Heyecanlı bekleyiş başladıııı. :KK200::KK76:

Bat 20 kasım inşallah olur kızlar dua edelim birbirimize. Yumurtladım, yumurtam çatladı hepsini lh testleriyle teyit ettim. O günleri değerlendirdik hala da gün aşırı devam ediyoruz. Allah bekleyen tüm eşlere nasip etsin aminnnn. Heyecanlı bekleyiş başladıııı. :KK200::KK76:
Benim de 20 Kasım canım inşallah olur :KK66:

Ne zaman yumurtladın canım adet döngün kaç güne bir
Normalde 30 günde bir. Ama 2.5 aylık evliyim evlendiğim ilk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Bende ovülasyon testi yaptım 23. Ve 24. Günler yumurtladım. Doktora gitmiştim son adetimin 3. Günü. Yeni evlisin normal gecikmeler dedi. Vücudun evliliğe alışıyor dedi. Rahmin gebeliğe hazırlanıyor dedi. Ultrasonla baktı rahmin temiz yumurtalıkların sağlıklı dedi. Folikasit başlattı.

Bilmiyorum ki artık hafta basina kadar gecikmeyi bekleyecegim bakalm belki o zamana kadar gelir
Hım anladım canım hayırlısı
Benim de göbeğimin alt tarafında ara sora gelen batma gibi bsy oluyo sırtım ve belim ağrıyo göğüslerim hassaslaştı hayırlısı bakalım

Hım anladım canım hayırlısı
Benim de göbeğimin alt tarafında ara sora gelen batma gibi bsy oluyo sırtım ve belim ağrıyo göğüslerim hassaslaştı hayırlısı bakalım
Bende adet oldum saniyorum bi bakıyorum sadece akinti. Ped koydum yani adet mi oldum stresinden

Back