- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Benimde arada bi karnımı kasığımı ağrı yokluyo neyin nesiyse anlamadımGelmezse testi de tekrarlarom canim artik beklicez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde arada bi karnımı kasığımı ağrı yokluyo neyin nesiyse anlamadımGelmezse testi de tekrarlarom canim artik beklicez
Canım geldi mi adetin var mı bebişGelmezse testi de tekrarlarom canim artik beklicez
Benim de 20 Kasım canım inşallah olurBat 20 kasım inşallah olur kızlar dua edelim birbirimize. Yumurtladım, yumurtam çatladı hepsini lh testleriyle teyit ettim. O günleri değerlendirdik hala da gün aşırı devam ediyoruz. Allah bekleyen tüm eşlere nasip etsin aminnnn. Heyecanlı bekleyiş başladıııı.
İnşallah canım ama bu ay geç yumurtladım anlamadım akıntımda olmadıBenim de 20 Kasım canım inşallah olur
Ne zaman yumurtladın canım adet döngün kaç güne birİnşallah canım ama bu ay geç yumurtladım anlamadım akıntımda olmadı
Normalde 30 günde bir. Ama 2.5 aylık evliyim evlendiğim ilk ay 15 gün geçti ikinci ay 4 gün geçti. Bende ovülasyon testi yaptım 23. Ve 24. Günler yumurtladım. Doktora gitmiştim son adetimin 3. Günü. Yeni evlisin normal gecikmeler dedi. Vücudun evliliğe alışıyor dedi. Rahmin gebeliğe hazırlanıyor dedi. Ultrasonla baktı rahmin temiz yumurtalıkların sağlıklı dedi. Folikasit başlattı.Ne zaman yumurtladın canım adet döngün kaç güne bir
yok canim daha gelmedi birsey ama test yapmadim yaniCanım geldi mi adetin var mı bebiş
Yap bence canım inşallah vardırGidip bir test yapsam mi ki ?
Dur bi gidip yapayim madem hadi dua edin yaYap bence canım inşallah vardır
Canımm durr yapma sabah ilk idrarla yapDur bi gidip yapayim madem hadi dua edin ya
Sanirim sadece adet gecikmesi yaşıyorum test hala negatifDaha net sonuç alırsın dualarım seninle ve hep isteyenlerle inşallah vardır
Tühhh ya allahım inşallah vardır canım benim inşallahSanirim sadece adet gecikmesi yaşıyorum test hala negatif
Canım inşallah başka bi sorun yoktur geç döllenme mi oldu kiSanirim sadece adet gecikmesi yaşıyorum test hala negatif
Bilmiyorum ki artık hafta basina kadar gecikmeyi bekleyecegim bakalm belki o zamana kadar gelirCanım inşallah başka bi sorun yoktur geç döllenme mi oldu ki
Hım anladım canım hayırlısıBilmiyorum ki artık hafta basina kadar gecikmeyi bekleyecegim bakalm belki o zamana kadar gelir
Bende adet oldum saniyorum bi bakıyorum sadece akinti. Ped koydum yani adet mi oldum stresindenHım anladım canım hayırlısı
Benim de göbeğimin alt tarafında ara sora gelen batma gibi bsy oluyo sırtım ve belim ağrıyo göğüslerim hassaslaştı hayırlısı bakalım