- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İnşallah vardır canımAma hala bir umudum var. Cunku daha oncesinde de bir gun ara ile negatiften pozitifi gormustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır canımAma hala bir umudum var. Cunku daha oncesinde de bir gun ara ile negatiften pozitifi gormustum
Olsun canim oda iyi birsey hic degilse sonucun kesin artik biran once bitsin artik tekrarinda pozitifi gor insallahben regli oldum cnm
Insallah canimİnşallah vardır canım
bakalım cnm regli bitsin muayeneye gidicem bu ayOlsun canim oda iyi birsey hic degilse sonucun kesin artik biran once bitsin artik tekrarinda pozitifi gor insallah
ay kuzum bunu ben de merak ediyorum. cevapları takip edicem bana da hep sağlıklı olmanın belirtisi gibi geliyor çünkü. sen de hic üzülme umutlar bir dahaki aya :)ya kızlar bu kadar sıkıntıya strese rağmen hiç reglinin gecikmemesi iyi birşey demi yani bir kadının sağlıklı olduğunu işrettir ben öyle düşünüyorum hepte birde size soruyum dedim
Belirtin var mı canımInsallah canim
inşallah canım benim bakalım bir kontrole gideyim haftaya da cevap veren olmazsa ben verecem cevabıay kuzum bunu ben de merak ediyorum. cevapları takip edicem bana da hep sağlıklı olmanın belirtisi gibi geliyor çünkü. sen de hic üzülme umutlar bir dahaki aya :)
Aslinda butun belirtilerim var ama bilemiyorumBelirtin var mı canım
o cevaba beni de etiketlersen bende sağlıklıyım damgasını vuracam kendimeinşallah canım benim bakalım bir kontrole gideyim haftaya da cevap veren olmazsa ben verecem cevabı
etiketlerim canm ama bir süre girmicem buraya galiba sırf senin için girermo cevaba beni de etiketlersen bende sağlıklıyım damgasını vuracam kendime
biz bence kader ortağıyız inşallah hayırlı zamanda ikimze de nasip oluretiketlerim canm ama bir süre girmicem buraya galiba sırf senin için girerm
inşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim yıllardır bekleyenlere sabır versin bizimki çok kısa bir süre onların yanındabiz bence kader ortağıyız inşallah hayırlı zamanda ikimze de nasip olur
Ne var mesela ne belirtilerin var canımAslinda butun belirtilerim var ama bilemiyorum
aynen öyle yıllarca bekleyenler var tüm bekleyenlere insallahinşallah canım tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim yıllardır bekleyenlere sabır versin bizimki çok kısa bir süre onların yanında
aminnnn cnmaynen öyle yıllarca bekleyenler var tüm bekleyenlere insallah
Mesela canim yaklasik iki haftayi geciyor sanirim yapiskan kahverengi bir akinri gibi bisey geldi. Sonra bir gun sonrasinda falan iliskiye girdik ve o iliskiden sonra benden yine akinti ile karisik pembemsi leke geldi. Kasik agrisi beyaz akinti asiri yorgunluk ve gerginlik siskinlik gogus ucu hassasiyeti agiz tadim gitti ve yorulunca bir bas donmesi gibi ufak bisey. Bel agrim da var. Bilmiyorum cabim neler olacak bakalm surekli negatifi goruyorum amaNe var mesela ne belirtilerin var canım