• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin sabah hizli gebelik testi kullanacagim. Adet gunu yapilan sonuc %99 dogru diye yaziyor bakalm ona göre bnde adet olmayi bekleyecegim

ya kızlar bu kadar sıkıntıya strese rağmen hiç reglinin gecikmemesi iyi birşey demi yani bir kadının sağlıklı olduğunu işrettir ben öyle düşünüyorum hepte birde size soruyum dedim

ya kızlar bu kadar sıkıntıya strese rağmen hiç reglinin gecikmemesi iyi birşey demi yani bir kadının sağlıklı olduğunu işrettir ben öyle düşünüyorum hepte birde size soruyum dedim
ay kuzum bunu ben de merak ediyorum. cevapları takip edicem bana da hep sağlıklı olmanın belirtisi gibi geliyor çünkü. sen de hic üzülme umutlar bir dahaki aya :)

ay kuzum bunu ben de merak ediyorum. cevapları takip edicem bana da hep sağlıklı olmanın belirtisi gibi geliyor çünkü. sen de hic üzülme umutlar bir dahaki aya :)
inşallah canım benim bakalım bir kontrole gideyim haftaya da cevap veren olmazsa ben verecem cevabı :KK49:

Ne var mesela ne belirtilerin var canım
Mesela canim yaklasik iki haftayi geciyor sanirim yapiskan kahverengi bir akinri gibi bisey geldi. Sonra bir gun sonrasinda falan iliskiye girdik ve o iliskiden sonra benden yine akinti ile karisik pembemsi leke geldi. Kasik agrisi beyaz akinti asiri yorgunluk ve gerginlik siskinlik gogus ucu hassasiyeti agiz tadim gitti ve yorulunca bir bas donmesi gibi ufak bisey. Bel agrim da var. Bilmiyorum cabim neler olacak bakalm surekli negatifi goruyorum ama

Kızlar bende ilk defa sanki kasigimin tam ortasında bişey var hafif hafif ağrı yapıyor gibi hissediyorum. Genelde oturunca yada yatınca oluyor ağrısı.

Çokta umitlenmek istemiyorum. İlk defa yaşayınca böyle "acaba mi" da demiyor değilim :)

Bu bekleyişler çok yorucu :işsiz:

Back