- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Sgl ama siddetli bir bas agrisi varBenimde adet gecikmem var ama testim pozitif degil yani bekliyorum. Goruyorum canim ama net degil hayalet cizgi yani. Iki gun sonra daha met sonuc olur tekrarlamanda fayda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sgl ama siddetli bir bas agrisi varBenimde adet gecikmem var ama testim pozitif degil yani bekliyorum. Goruyorum canim ama net degil hayalet cizgi yani. Iki gun sonra daha met sonuc olur tekrarlamanda fayda var
Benimde bu ay surekli oyle canim gecmeyen ara ara siddetlenip ara ara azalan bas ağrısı insallah daha netlesir gebelik haberini aliriz canim benimSgl ama siddetli bir bas agrisi var
anladım canm kan ver istersen baya pembemsi akintisadece ilişki sonrası mı oluuorOlmadim canim suan 37. Gundeyim. Normalde 7-8 inde gelmeliydi iste
Canim yumurtlama zamanim oldugunu dusundugum zaman benden yapiskan kahverengimsi yapiskan bir akinti geldi sonra diger gun muydu neydi iliskiye girdik sonra bikac saat sonra yada diger gun tam hatirlamiyorum pembemsi beyaz akinti icinde bir seyler geldi oyle. Yani o yuzden ben hep vardir diye dusunuyordum ama bilmiyorum yani. Ilk defa oldu boyle birsey hic yasamadim pembelikanladım canm kan ver istersen baya pembemsi akintisadece ilişki sonrası mı oluuor
yumurtlama günlerindeydi dimi o akıntılar? onlar yumurtlama akıntısı aynısını bende yaşadım. bir ay kahverengi leke şeklinde diğer ay böyle yumurta akı kıvamındaki akıntının içinde mercimek tanesi gibi pembelikler vardı. yani ona ümit bağlama ama insallah vardır. o akıntıları hangi tarihte yaşadın? 14 gün sonra adet olursun olmadıysan bi test daha yapsanaCanim yumurtlama zamanim oldugunu dusundugum zaman benden yapiskan kahverengimsi yapiskan bir akinti geldi sonra diger gun muydu neydi iliskiye girdik sonra bikac saat sonra yada diger gun tam hatirlamiyorum pembemsi beyaz akinti icinde bir seyler geldi oyle. Yani o yuzden ben hep vardir diye dusunuyordum ama bilmiyorum yani. Ilk defa oldu boyle birsey hic yasamadim pembelik
Bu gectigimiz pazar degil ondan onceki pazar yasadim. Iste bnde o gunleri degerlendirdim o yuzden umutlandim ama suan uzerinden bu pazar iki hafta gecmis olcak sabah ilk idrar ile test yaptim hala negatif ve hala edet yokyumurtlama günlerindeydi dimi o akıntılar? onlar yumurtlama akıntısı aynısını bende yaşadım. bir ay kahverengi leke şeklinde diğer ay böyle yumurta akı kıvamındaki akıntının içinde mercimek tanesi gibi pembelikler vardı. yani ona ümit bağlama ama insallah vardır. o akıntıları hangi tarihte yaşadın? 14 gün sonra adet olursun olmadıysan bi test daha yapsana
bugün yarın olursun gibiBu gectigimiz pazar degil ondan onceki pazar yasadim. Iste bnde o gunleri degerlendirdim o yuzden umutlandim ama suan uzerinden bu pazar iki hafta gecmis olcak sabah ilk idrar ile test yaptim hala negatif ve hala edet yok
Buradaki dogum doktoruna gitmek istemiyorum o yüzden hastaneye gitmek istemedim. Ama poliklinik varken acil de yapmiyor testbugün yarın olursun gibi
ama değerlendirdiysen henüz 14 gün idrara anca geçer. sen hiç testle uğraşma yarın direkt kan ver en temizi
yarın sağlık ocağında verebilirsin. özelde acilden yapılıyor kan testiBuradaki dogum doktoruna gitmek istemiyorum o yüzden hastaneye gitmek istemedim. Ama poliklinik varken acil de yapmiyor test
hakkında hayırlısı olsun insallahOzel yokta yarin da gelmezse saglik ocagina gidebilirim
Aminnhakkında hayırlısı olsun insallah
15 gun sonra net sonuc almistim ben daha once canimYumurtlama gününden kaç gün sonra test yapsam ben kesin sonuç alırım kızlar
Anladım canım hayırlısı olsun bakalım inşallah vardır ya15 gun sonra net sonuc almistim ben daha once canim
Insallah canim bnde yarinda beklicem sali gunu doktora gitcem ona goreAnladım canım hayırlısı olsun bakalım inşallah vardır ya
Yumurtlama gününden kaç gün sonra test yapsam ben kesin sonuç alırım kızlar
Oda adet gününe denk geliyor canım bende adetten önce belli olsun istiyorumDoktor bana ilişkiden 14 gün sonra belli olur demişti canım