• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım biraz sakin ol benim bata da 3 gün var ben hiç test almaya niyetlenmedim bile :KK76:
Sorma canim ya. Bu ay butun belirtilerim var uzerine bikac teyze hamilesin sen niye sakliyon falan dedi ustune bikac kisi ruyasinda gordu falan ben iyice strese girdim acaba mi diye. O yuzden de surekli erken testlerden yaptim bir ihtimal diye ama hic pozitif sonuc alamadim yani

Sorma canim ya. Bu ay butun belirtilerim var uzerine bikac teyze hamilesin sen niye sakliyon falan dedi ustune bikac kisi ruyasinda gordu falan ben iyice strese girdim acaba mi diye. O yuzden de surekli erken testlerden yaptim bir ihtimal diye ama hic pozitif sonuc alamadim yani
inşallah pozitifi görürsün canım bende geçen aylarda yaşamadığım belirti kalmadı bu ay takmamaya çalıştım şuan hiçbir belirtim yok tam tersi adet olcam diye düşünüyorum hep nedense :duduk:

inşallah pozitifi görürsün canım bende geçen aylarda yaşamadığım belirti kalmadı bu ay takmamaya çalıştım şuan hiçbir belirtim yok tam tersi adet olcam diye düşünüyorum hep nedense :duduk:
Insallah isteyen herkes gorsun bu ay pozitifi :dua::dua::dua:

Gariptir ki surekli akintim geliyor yani adet oluyorum saniyorum bnde resmen

Canım benim ya, sen de ben gibi eczaneleri sevindirmişsin test ala ala... Inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım stres yapma.

bende hastahaneye gidicem canım
Ben gittim de alttan muayene cok istemedigim icin geri geldim ya. 10 ay once 8 aylik bebegim karnimda boguldu. Plasenta erken ayrilip rahimime yapismis bebekte nefes alamamis. Bende zor zamanlar gecirdim rahmimi kaziyamamislar rahmimi alacaklarmis falan baya bi ugrasmislar. Yogum bakimda falan yattim surekli alttan muayene cok canim yandi cok tiksindim. Bide o anlar geliyor aklima falan. O yuzden mumkun oldugunca bir sure kendim deneyecegim artik

Bu arada ayaklarimi yukari cekip oturunca falan kasiklarim aciyor benim sende var mi oyle birsey

Back