- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Ben sabredemiyorum ya daha bat a dusun 3 gun var ve ben 7 tane test yaptim bileBenimde bat 8 kasım,bekliyorum bakalım.Rabbim hayirlisini versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabredemiyorum ya daha bat a dusun 3 gun var ve ben 7 tane test yaptim bileBenimde bat 8 kasım,bekliyorum bakalım.Rabbim hayirlisini versin
merhaba canım biraz sakin ol benim bata da 3 gün var ben hiç test almaya niyetlenmedim bileBen sabredemiyorum ya daha bat a dusun 3 gun var ve ben 7 tane test yaptim bile
Sorma canim ya. Bu ay butun belirtilerim var uzerine bikac teyze hamilesin sen niye sakliyon falan dedi ustune bikac kisi ruyasinda gordu falan ben iyice strese girdim acaba mi diye. O yuzden de surekli erken testlerden yaptim bir ihtimal diye ama hic pozitif sonuc alamadim yanimerhaba canım biraz sakin ol benim bata da 3 gün var ben hiç test almaya niyetlenmedim bile
inşallah pozitifi görürsün canım bende geçen aylarda yaşamadığım belirti kalmadı bu ay takmamaya çalıştım şuan hiçbir belirtim yok tam tersi adet olcam diye düşünüyorum hep nedenseSorma canim ya. Bu ay butun belirtilerim var uzerine bikac teyze hamilesin sen niye sakliyon falan dedi ustune bikac kisi ruyasinda gordu falan ben iyice strese girdim acaba mi diye. O yuzden de surekli erken testlerden yaptim bir ihtimal diye ama hic pozitif sonuc alamadim yani
Insallah isteyen herkes gorsun bu ay pozitifiinşallah pozitifi görürsün canım bende geçen aylarda yaşamadığım belirti kalmadı bu ay takmamaya çalıştım şuan hiçbir belirtim yok tam tersi adet olcam diye düşünüyorum hep nedense
amin cnmInsallah isteyen herkes gorsun bu ay pozitifi
bende geçen aylarda öyleydim adete yakın çok akıntım olurdu ama bu ay yine var akıntım ama normal hergünki akıntım gibiGariptir ki surekli akintim geliyor yani adet oluyorum saniyorum bnde resmen
Canım benim ya, sen de ben gibi eczaneleri sevindirmişsin test ala ala... Inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım stres yapma.Sorma canim ya. Bu ay butun belirtilerim var uzerine bikac teyze hamilesin sen niye sakliyon falan dedi ustune bikac kisi ruyasinda gordu falan ben iyice strese girdim acaba mi diye. O yuzden de surekli erken testlerden yaptim bir ihtimal diye ama hic pozitif sonuc alamadim yani
Insallah canimCanım benim ya, sen de ben gibi eczaneleri sevindirmişsin test ala ala... Inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım stres yapma.
Benimde her zaman olurdu ama bu kadar cok olmazdi hicbende geçen aylarda öyleydim adete yakın çok akıntım olurdu ama bu ay yine var akıntım ama normal hergünki akıntım gibi
hayırlısı canım inşallah bebiş belirtisidir bugünü bitti sayarsak bata son 2 bekliyoruz bakalımBenimde her zaman olurdu ama bu kadar cok olmazdi hic
Benim de son 10 olcem meraktannnhayırlısı canım inşallah bebiş belirtisidir bugünü bitti sayarsak bata son 2 bekliyoruz bakalım
bu ay bende bir sakinlik var nedense anlamadım sanırım her ay umutlarımın fos çıkmasından yoruldum hiçbir belirtimde yok zatenBenim de son 10 olcem meraktannn
Artik bu ay da sonuc negatif olursa ben ilk defa ovulasyon testi kullancam bakalmhayırlısı canım inşallah bebiş belirtisidir bugünü bitti sayarsak bata son 2 bekliyoruz bakalım
bende hastahaneye gidicem canımArtik bu ay da sonuc negatif olursa ben ilk defa ovulasyon testi kullancam bakalm
Ben gittim de alttan muayene cok istemedigim icin geri geldim ya. 10 ay once 8 aylik bebegim karnimda boguldu. Plasenta erken ayrilip rahimime yapismis bebekte nefes alamamis. Bende zor zamanlar gecirdim rahmimi kaziyamamislar rahmimi alacaklarmis falan baya bi ugrasmislar. Yogum bakimda falan yattim surekli alttan muayene cok canim yandi cok tiksindim. Bide o anlar geliyor aklima falan. O yuzden mumkun oldugunca bir sure kendim deneyecegim artikbende hastahaneye gidicem canım