- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Amin kuzum amin insallah bebeğim ama bazı insanlar bencilsin diyorlar naısl anlayış nasıl düşüncedir anlamıyorumMaşallah canım ne kadar güzel , Rabbim tüm yavruları korusun. Inşallah senin de gönlünden geçeni nasip etsin Allahım. Ben de Ankaradayım canım. Doğru diyorsun annelik Bambaşka birşey, ben de isterim kalabalık aile olsun. Rabbim sağlık huzur versin hepimize
Boşver canım sen onları ya.. Allah akıl fikir güzel kalp versin onlara . Maşallah sana inşallah tez zamanda alırız senin de haberiniAmin kuzum amin insallah bebeğim ama bazı insanlar bencilsin diyorlar naısl anlayış nasıl düşüncedir anlamıyorum
20 kasım insallah gelmez 1.5 yıldır bekliyorum kızlar... Gebe kalmak için özel olarak yaptığınız birşey var mı?Evet ekimide bitirdik sayılır... gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.
@gul1984 1kasim
@sedamunzur 1kasim
@yagmur1212 3kasim
@kardelen_08 3kasim
@uniq12 5kasim
@Disi geyik 5kasim
@sivas5858 7kasim
@sakasak 7kasim
@papatyakokankadin 8kasim
@Ozgenin annesi 8kasim
@serap-_- 9kasim
@Themarginal 9kasim
@nyks_42 10kasim
@dvtb 11kasim
@AloeeVeraa 12kasim
@Aysucan20 13 kasım
@Limoncicegi1408 14kasim
@bi prenses annesi 15kasim
@Elfesya35 17kasim
@Anneyimbenanne35 18kasim
@akrepsrhn91 18kasim
@gcm19944 19kasim
@kavin123 20kasim
@BONCUK23 21kasim
@neiraida 22kasim
Naptın canım geldi mi adetin?Slm canmyeniyim ben daha bat 1 kasım genelde düzenli ama bu sefer inşallah allar giyip gelmez bizim ilk denememiz yumurtlama tarıhinden önce gün aşırı değerlendirdik sadece sol kasıgımda arada giren ve bikaçsaniye süren agrılar dısında pek belirtim yok aslında İlk deneme ama Rabbim aratmaz inşallah isteyen herkese nasip etsin
Ahh kuzum ah neler yapmadık ki ama olmadi nasip insallah yakindadir bende 3 yıldır bekliyorm20 kasım insallah gelmez 1.5 yıldır bekliyorum kızlar... Gebe kalmak için özel olarak yaptığınız birşey var mı?
Malesef canım reglim hiiiççç gecikmeden tamda 1inde geldiNaptın canım geldi mi adetin?
İnşaAllah bizde tadarız o duyguyu canım çok istiyorum bakalım bu ay ümitliyimAhh kuzum ah neler yapmadık ki ama olmadi nasip insallah yakindadir bende 3 yıldır bekliyorm
Agrili hamile kalan cok kisi var canim sen gununde test yap beklemrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana
Canım çizgi fotoda belli değil hiç ümitsizlendirmek istemem amaKizlar benide misiniz bat 8
16 ekim canim 13gun gecikme var gebelik yok kirmizi kart yokEvet ekimide bitirdik sayılır... gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.
@gul1984 1kasim
@sedamunzur 1kasim
@yagmur1212 3kasim
@kardelen_08 3kasim
@uniq12 5kasim
@Disi geyik 5kasim
@sivas5858 7kasim
@sakasak 7kasim
@papatyakokankadin 8kasim
@Ozgenin annesi 8kasim
@serap-_- 9kasim
@Themarginal 9kasim
@nyks_42 10kasim
@dvtb 11kasim
@AloeeVeraa 12kasim
@Aysucan20 13 kasım
@Limoncicegi1408 14kasim
@bi prenses annesi 15kasim
@Elfesya35 17kasim
@Anneyimbenanne35 18kasim
@akrepsrhn91 18kasim
@gcm19944 19kasim
@kavin123 20kasim
@BONCUK23 21kasim
@neiraida 22kasim
Ya aslinda ben net goruyorum artik eminim de bugun yaptim tekrar onda birsey cikmadi kafam cok karistiCanım çizgi fotoda belli değil hiç ümitsizlendirmek istemem ama
Hım anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah vardır bebişinYa aslinda ben net goruyorum artik eminim de bugun yaptim tekrar onda birsey cikmadi kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?