Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum amin insallah bebeğim ama bazı insanlar bencilsin diyorlar naısl anlayış nasıl düşüncedir anlamıyorum

20 kasım insallah gelmez 1.5 yıldır bekliyorum kızlar... Gebe kalmak için özel olarak yaptığınız birşey var mı?

Naptın canım geldi mi adetin?

Ya kizlar nolur yardim edin bugun kürtaj olali 15 gun ve bugun aşırı kanamam geldi noldu anlamadim şakır şakır gelio parca fln mı kaldi acaba ya cok telaşlandim 12sinde randevum doktora dahada cok var...

Birer gun ara ile iki test yaptim. Dun boyle hafif var gibi biseydi bugun ise bos tek cizgi cikti fikirlerinizi ogrenebilir miyim ?

mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana

Agrili hamile kalan cok kisi var canim sen gununde test yap bekle

16 ekim canim 13gun gecikme var gebelik yok kirmizi kart yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…