- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Meraba canım önceki topiklerden hatırlarsın belki benimde bat 25 kasım ınsallah bu ay uğurlu gelir hepimize... soğan suyu içmeye başladım bugün inşallah benimde bi bebeğim olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben daha önce hiç aşılama yaptırmadım. Altı ay denedim iki kez kimyasal olunca doktor klomen ve ovitrelle verdi geçen ay yine olmadı. Bu ay femara kullandım yarın randevum var bakalım neler olmuş.
İnşallah alırsın test yaptın mı hiç
Yapmadım canım,bugün adet günüm olmazsam pazartesi falan yapmayı düşünüyorum
Ayy masalalh seninki hemen büyümüş ne güzel bende yarın gideceğim kuzumayyy nasıl dayanıyorsun ya ben çıldırırdım belirti var mı??
Anneyimbenanne35 bu arada doktora gittim 19mm bir yumurtam oluşmuş yarına 20-21 olur dedi ovitrelle verdi sonra da 12 gün bekleyip kan testi yaptırcam yine işler karıştı vallah :)
Ayy masalalh seninki hemen büyümüş ne güzel bende yarın gideceğim kuzum
Canımmcımmmm beni de ekler misin bat tarihim 21 KasımAyy masalalh seninki hemen büyümüş ne güzel bende yarın gideceğim kuzum
Eklerim boncugum h.g tatlım hCanımmcımmmm beni de ekler misin bat tarihim 21 Kasım
Yapma yapma kuzum bekle iğneyi vuruldjnmuayy bilmiyorum ben ilk başladığımda büyüktü çünkü 12mm falandı, 5 günde 19mm e çıkmış femara sayesinde. İnşallah bir an evvel hamile kalalım artık ya valla yorgun ve mutsuzum :)
şu iğne işi çok sıktı ama canımı biliyor musun? gebelik testi yapamayacağım yine :/
Ay yerim senin candanlığını :) teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldumEklerim boncugum h.g tatlım h
Yapma yapma kuzum bekle iğneyi vuruldjnmu
Kacta verdi saati kuzum bende büyük ihtimal yarın vurulcamyok bebeğim ya yarın 08:00-12:00 arası vurdur dedi doktorum o vakitlerde yaptırcam, saat de verdi bakalım bize kuvvet ahahah
Ne demek kuzum herzamn çocuk varmi yoksa ilkmi :))))Ay yerim senin candanlığını :) teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum
Kacta verdi saati kuzum bende büyük ihtimal yarın vurulcam
Doktorun önerdiği günler varmi peki tatlmişte sabah sekiz oniki arası iğne ben muhtemelen dokuz on gibi vurulurum sonra da iki gün ilişki arka arkaya sonra gün aşırı olur herhalde diye düşünüyorum
Doktorun önerdiği günler varmi peki tatlm
Var canımcım 5 yaşında bir oğlum var, ikinciyi istiyoruz kısmetse. 3 ay önce düşük yaptım 6 haftalıkken. İnşallah sağlıklı hayırlı bir Evladım daha olur canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaNe demek kuzum herzamn çocuk varmi yoksa ilkmi :))))
ayyy nasıl dayanıyorsun ya ben çıldırırdım belirti var mı??
Anneyimbenanne35 bu arada doktora gittim 19mm bir yumurtam oluşmuş yarına 20-21 olur dedi ovitrelle verdi sonra da 12 gün bekleyip kan testi yaptırcam yine işler karıştı vallah :)
Ahhh benmi senmi bende evde herşeyi dusunuyorum doktora gidince uçuyor aklimdan şimdi iğne gunuvalla biz baya kanka olduk sadece sakin ol dedi, işte evde iki tane kedi var kumlarından uzak dur dedi. rahim güzel şu an gebelik için fazlasıyla uygun dedi yani bundan sonrası artık Allah'a kalmış. yapmam gereken bir şeyler var mı sence? ben çok heyecanlanıyorum doktorda soracağım soruları unutuyorum hep
Amin boncugum amin insallah maşallah alalh bagslasin nerde yasiyosun kuzum izmirdeyim ben bizde 3 yıl oldu 4. Istiyor ama olmuyor ister 1 ister 5 6 7 evlat olsun indan yeniden anne olmayı çok istiyorVar canımcım 5 yaşında bir oğlum var, ikinciyi istiyoruz kısmetse. 3 ay önce düşük yaptım 6 haftalıkken. İnşallah sağlıklı hayırlı bir Evladım daha olur canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Maşallah canım ne kadar güzel , Rabbim tüm yavruları korusun. Inşallah senin de gönlünden geçeni nasip etsin Allahım. Ben de Ankaradayım canım. Doğru diyorsun annelik Bambaşka birşey, ben de isterim kalabalık aile olsun. Rabbim sağlık huzur versin hepimizeAhhh benmi senmi bende evde herşeyi dusunuyorum doktora gidince uçuyor aklimdan şimdi iğne gunu
Amin boncugum amin insallah maşallah alalh bagslasin nerde yasiyosun kuzum izmirdeyim ben bizde 3 yıl oldu 4. Istiyor ama olmuyor ister 1 ister 5 6 7 evlat olsun indan yeniden anne olmayı çok istiyor