• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
catlatma ignesinden sonraki 9. gün bitti 10. gün basladi kizlar ovulasyon testi yaptim t cizgisi hala siliklesmedi hic ve c cizgisinden daha koyu.
cok kisinin siliklesiyormus ama bende siliklesmedi daha. bi umut varmi acaba ya :KK43:
böyle siliklesmeyen oldumu ? olduysada sonuc nasildi gebelik olustumu ?
gebelik testi icin bekliyorum daha. yorumlariniza sevinirim simdiden tesekkürler..
Canım genellikle adete yakın boyle olduğu zaman gebelik oluyor bir gebelik testi yapsana

Kuzum bi git istersen nolur nolmaz bi kan verirsn hem
Yok cnm ya ben persembeyi beklicem ins boşuna kan vermeyim diom
Aa canim senin regl mi gecikti ben kacirmisim sen olmadinmi yaa
Yok kuzum oldum ben adet ama kısa surdu cok yogun degildi birazda adetin 12. Gunu bugun 4 gun surdu zaten ama hala kasiklarim dolu dolu agroyor belimde felaket ustune gorme olabilir mi die dusunuyorum ama cokta umitli dglm

Yok cnm ya ben persembeyi beklicem ins boşuna kan vermeyim diom

Yok kuzum oldum ben adet ama kısa surdu cok yogun degildi birazda adetin 12. Gunu bugun 4 gun surdu zaten ama hala kasiklarim dolu dolu agroyor belimde felaket ustune gorme olabilir mi die dusunuyorum ama cokta umitli dglm
Ayni sorun bendede var suan ama ben hicc ihtimal vermiorum nedense ben 20 sinde olcagima 15 i aksam ustu basladi 17 sine bitti yani neredeyse sonra bituminden 4 gun sonra tekrar pembe akintilar gelmeye basladi 2 gun ama benim kasiklarimda agriyoo bu arada halada agriyo bilmiorum neden bakalim zatsn suan yumurtlama zamanlarim kasım gelsin gorucezz arrik son regl 12 13 kasim gibi bakalmmm insallahh bir mucize olsunnn

Ayni sorun bendede var suan ama ben hicc ihtimal vermiorum nedense ben 20 sinde olcagima 15 i aksam ustu basladi 17 sine bitti yani neredeyse sonra bituminden 4 gun sonra tekrar pembe akintilar gelmeye basladi 2 gun ama benim kasiklarimda agriyoo bu arada halada agriyo bilmiorum neden bakalim zatsn suan yumurtlama zamanlarim kasım gelsin gorucezz arrik son regl 12 13 kasim gibi bakalmmm insallahh bir mucize olsunnn
Bende tekrar leke gelmedi canım ama ben kasık agrisindan şüphelendim iltihap falan varsa da bebeğe engel nasil olsa die biliyorum ihmal etmek istemedim randevu aldım bnm de bat daha 15 kasım var baya

Bende tekrar leke gelmedi canım ama ben kasık agrisindan şüphelendim iltihap falan varsa da bebeğe engel nasil olsa die biliyorum ihmal etmek istemedim randevu aldım bnm de bat daha 15 kasım var baya
Aa evet iltihap enfeksiyon olabilir bende bakarken de vardi arada oluoo fitil kullanıyorum geçip falan ben vallahi bugünde değerlendirdim iki gece üst üste iliski oldu ay belki bir umut kizz tutarlı tutar

Aa evet iltihap enfeksiyon olabilir bende bakarken de vardi arada oluoo fitil kullanıyorum geçip falan ben vallahi bugünde değerlendirdim iki gece üst üste iliski oldu ay belki bir umut kizz tutarlı tutar
Ins cnm tutar ben bu ay spontane gelisiyor cok sık olmuyor yani nasip diorum zorlamiycam iki ay yum gunlerini degerlendirdim oylede olmadi

Vat tabiki femara ile hamile kalan çok ilk ayda iğne vurulmadan bile kalan var canm yeterki stres olma

Canım hamile kalan var tabi olmaz mı? Moralini bozma streste yapma.ben pazartesi günü asilama oldum sonucumu bekliyorum.

kızlar günlerdir iş yoğunluğum sebebiyle giremiyorum bugün itibariyle biraz daha rahatladım artık. femaranın 4. günü bugün perşembe günü doktor randevum var sabahtan. bugün ilk kez sarı, uzayan bir akıntım oldu doktora sordum ama erken çatlama için dedi. her ay yeni umut tabii :)

kızlar günlerdir iş yoğunluğum sebebiyle giremiyorum bugün itibariyle biraz daha rahatladım artık. femaranın 4. günü bugün perşembe günü doktor randevum var sabahtan. bugün ilk kez sarı, uzayan bir akıntım oldu doktora sordum ama erken çatlama için dedi. her ay yeni umut tabii :)

Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz:) inşallah bizde güzel haberler veririz.

Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz:) inşallah bizde güzel haberler veririz.

canım inşallah valla her gün hepimize dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın tanıdık tanımadık. arkadaş bebeği sevmekten yoruldum vallahi :(

Bende bazen bebeği olanlarla görüşmek istemiyorum:)))

hahah :) benim bir tanesi ki çok yakınımızdı bana da eşime de o kadar hava atar gibi konuştu ki artık görüşmüyoruz onlarla. bir diğer arkadaşım da tam aksi çocuğu bize bırakacak gibiydi o kadar tatlı ve anlayışlıydı ki bize ve durumumuza karşı anlatamam. allah arkadaşın eşin dostun da hayırlısını versin.

bu arada internetten dijital gebelik testi aldım, türkiye'de yok diye artık çizgi var mı yok mu diye uğraşmayacağım :)

hahah :) benim bir tanesi ki çok yakınımızdı bana da eşime de o kadar hava atar gibi konuştu ki artık görüşmüyoruz onlarla. bir diğer arkadaşım da tam aksi çocuğu bize bırakacak gibiydi o kadar tatlı ve anlayışlıydı ki bize ve durumumuza karşı anlatamam. allah arkadaşın eşin dostun da hayırlısını versin.

bu arada internetten dijital gebelik testi aldım, türkiye'de yok diye artık çizgi var mı yok mu diye uğraşmayacağım :)

Bizim bu surecimizden kimsenin haberi yok o yüzden bişey de diyemiyorum;)) yarın beklenen adet günüm inşallah olmam da güzel haberi alırım hayırlısıyla.
Sen asilama yaptırdın mı? Benim 10.gunum bugün doktor 12 gün bekle demişti ctesi veya pazartesi kan vericem allah kısmet ederde adet olmazsam.

Bizim bu surecimizden kimsenin haberi yok o yüzden bişey de diyemiyorum:KK66:) yarın beklenen adet günüm inşallah olmam da güzel haberi alırım hayırlısıyla.
Sen asilama yaptırdın mı? Benim 10.gunum bugün doktor 12 gün bekle demişti ctesi veya pazartesi kan vericem allah kısmet ederde adet olmazsam.

Yok ben daha önce hiç aşılama yaptırmadım. Altı ay denedim iki kez kimyasal olunca doktor klomen ve ovitrelle verdi geçen ay yine olmadı. Bu ay femara kullandım yarın randevum var bakalım neler olmuş.

İnşallah alırsın test yaptın mı hiç

Back