Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canim amin. ya hala agliyorum ignenin etkisindenmidir bilmiyorum ben bile böyleysem.. allahim sana sabir versin canim..
Saol cnm kendi kendimi teselli etmeye calisiyorum hep kendimi suçluyorum hersey allahtan tabikide ama yapcak bseyim yok esimde uzuluo ama annelik duygusu bam baska erkekler pek anlamio yanliz hissediyorum kendimi iyiki sizlere yazmisim yanliz olmadigimi hissettiriyosunz tesekkur ederim hepinize insanin kendi ailesi bukadar iyi davranmio

insallah hepimizden gelsin hayirli haberler canim benim.. sonuc olumluda olsa olumsuzda olsa paylasacagim burda. tecrübelerimizi paylasmamiz cok iyi oluyor burda, insallah faydali olur umut olur..
Aynen canim bende ayni olsada olmasada soyluyelim pes etmek yok yola devam Allah buyuk

Aynen canim haklisin valla insallah hayirli haberleri verirsin bizlere heyecanla beklemeye varim kardesim en kisa zamanda istedigin olsun
tesekkür ederim canim hepimiz birbirimizden hayirli haberleri bekliyoruz insallah olumlu sonuclar gelir diye bende bekliyorum.
sende paylas senin durumunu devamini tedavinin.

bende buraya katildigimdan beri kendimi daha iyi hissediyorum cok güzel bir aile ortami yakalamisiz burda.
kendini suclama canim nasipde ne varsa o olur, birseyin olacagi varsa allah vesileler verir ve oldurur. dua et allahin güzel isimlerini anlamlariyla birlikte oku sabir iste allahtan o kendisine acilen elleri bos geri cevirmez.

tesekkür ederim canim hepimiz birbirimizden hayirli haberleri bekliyoruz insallah olumlu sonuclar gelir diye bende bekliyorum.
sende paylas senin durumunu devamini tedavinin.
Tamam canim yazicam suan kanamam durmus vaziyette yarn tam bir hafta oluo kürtaj olali bakalim cnm nasip..

Haklisin canim bnm yer gok duayla sabir en guzel anahtar bende oyle yapiorum

Yaa canim insallah ama inanamıyorum kendimi umutlandırmak da istemiyorum kan vermeden. Hiç ihtimal dahi vermiyordum
Kuzum cocuk dha napsin annecim burdayim dio sana ama sen rahatlaman icin bi kan vermen lazim kuzum rabbim hepimize nasip etsin saglikla kucagina almayi nasip etsin

Anladım canım hayırlısı olsun ben iğne olmadım kendi haline bıraktık kötü mü ettik acaba
Ya allahım benim doktor 5. Günü başlattı 5 günde kıllan demedi 2 kutu yazdı günde 3 kere bende ilaçlar bitene kadar aradım ayın 11 ine randevu vermişti gelirsin diye sonra ilaçlar bitince sekreteri aradım tabi 7. Günü ilaçlar bitiyor işte ilaçlar bitti randevum ayın 11 inde tekrar ilaç alayım mı doktor bir de bana demesin onlar zaten 5 gün kullanılacaktı offff tam ovulasyon tarihimde de çatlatma iğnesini vurdu hiç ümitli değilim zaten

Allah sabır versin inş hayırlısı ile tekrar o duyguyu yaşayıp allah kucağına almayı nasip eder

Kızlar daha once benim gibi reglisi cok gecipte sokturucü igneye ragmen reglisi gelmeyen varmi.doktor 3 gun icinde olucaksin dedi 4 gun geçti olmadim daha önce böyle birsey yasayan oldumu

Ay inanmıyorum nasıl söylemez böyle bir şeyi kaç tane içmiş oldun yani toplamda valla şaşırdım bu doktorlar bazen niye net olmaz anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…