- 23 Ekim 2018
- 152
- 101
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Valla ben gördüm canım çizgiyi bence kan ver hadi inşallah bebişin seninle olsunEki Görüntüle 2200815 Gebelik testimde ikinci çizgi var gibi geldi bana sizde bakabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben gördüm canım çizgiyi bence kan ver hadi inşallah bebişin seninle olsunEki Görüntüle 2200815 Gebelik testimde ikinci çizgi var gibi geldi bana sizde bakabilir misiniz?
Vallaha 2 kutuyı dolu dolu bitirdim hatta o kadar cahilim ki soruyorum kontrole kadar daha içecek miyim öffff öffffAy inanmıyorum nasıl söylemez böyle bir şeyi kaç tane içmiş oldun yani toplamda valla şaşırdım bu doktorlar bazen niye net olmaz anlamıyorum
Bana ne iğnesi bile vurulduğunu söylemedi söylediği tam olarak şuydu şimdi sana bir iğne vericem acilde onu vurul gün aşırı ilişkiye gir bitti ben burdan öğrendim o vurulduğum çatlatma iğnesiymiş benim ilk tedavim ve ben tedavi amaçlı da gitmemiştim 2 kere denedik olmadı hani genel bi tetkik yaptırmak istiyorum dedim ve bi anda tedaviye başlamış oldumVallaha 2 kutuyı dolu dolu bitirdim hatta o kadar cahilim ki soruyorum kontrole kadar daha içecek miyim öffff öffff
Aynen canım açıkça belli hayırlı olsun bebişin :))Eki Görüntüle 2200815 Gebelik testimde ikinci çizgi var gibi geldi bana sizde bakabilir misiniz?
Aynen canım açıkça belli hayırlı olsun bebişin :))
İyiyim canım benim diyim iyi olalım.Anamda iyi şükür tek teselllim o zaten.Sen napıyorsun nasıl gidiyor aşılama ne durumda canım.Benim bat 20 Kasımda gelir sanırım artık takip etmek istemiyorum moralim bozuluyor vallahi .H g bebeğim gurbet kuşum canm annem yavrum daha nicesi nasilsin bat ne zaman ne var ne yok annen nasıl oldu haber aliyomsn
Bunda çıkmış aynısından alıp deneyebilrsin tekrar hassasa gerek yok bende öyle yapmıştım ilkte silikti sonra su içip 2 saat beklemiştim kopkoyu iki çizgi çıkmıştıYarın kan testi için gidicem ama bu gece çok merak ettim predictor ultra hassas alip yapsam çıkar mı onda acaba:)
Bana ne iğnesi bile vurulduğunu söylemedi söylediği tam olarak şuydu şimdi sana bir iğne vericem acilde onu vurul gün aşırı ilişkiye gir bitti ben burdan öğrendim o vurulduğum çatlatma iğnesiymiş benim ilk tedavim ve ben tedavi amaçlı da gitmemiştim 2 kere denedik olmadı hani genel bi tetkik yaptırmak istiyorum dedim ve bi anda tedaviye başlamış oldum
Kuzum hamilsnnnnEki Görüntüle 2200815 Gebelik testimde ikinci çizgi var gibi geldi bana sizde bakabilir misiniz?
İns cnm hepimize ins:) evet bklm ne dicekCanım benim ne konustuk canımızı sıkmıyoruz en azından kafan rahat etti git bakalım doktora bi neden regl günlerin düştü bi öğren kasım uğurlu gelsin inşallah
ne zamandır istiyorsunuz canım Rabbim tez zamanda doldursun kucağınızı yuvanızı evlatla taçlandırsın inşallah :)Bu dertler bende de var kız kardesimin bebeği 40i yeni çıktı daha esim nasıl bakıyor nasıl ilgi gösteriyor bir gün sonra doktora gittim fsh 11,5 cıktı yikildim zaten araştırdıkça kafayı yiyorum onun da içinde kaldı ne kötü birşeymiş rabbim hepimizin yüzüne baksın bende amh verdim 10 gün sonra çıkacak o da düşük çıkarsa iyice kafayı yedim galiba allah hepimizin yardımcısı olsun sabir işi bu iş ben kesinlikle düşünmezdim böyle sıkıntılar olacağını
Canım beni de ekler misin bat 18 KasımKuzum hamilsnnnn
Benimde 13 kasım eklermisinEvet ekimide bitirdik sayılır... gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.
@gul1984 1kasim
@sedamunzur 1kasim
@yagmur1212 3kasim
@kardelen_08 3kasim
@uniq12 5kasim
@Disi geyik 5kasim
@sivas5858 7kasim
@sakasak 7kasim
@papatyakokankadin 8kasim
@Ozgenin annesi 8kasim
@serap-_- 9kasim
@nyks_42 10kasim
@dvtb 11kasim
@AloeeVeraa 12kasim
@bi prenses annesi 15kasim
@Elfesya35 17kasim
@Anneyimbenanne35 18kasim
@gcm19944 19kasim
@kavin123 20kasim
@neiraida 22kasim
Kızlar hoşgeldiniz yeni gelenler insallah son ayimiz olur bu ay hamile kalırız insallhCanım beni de ekler misin bat 18 Kasım
Aynı gün batlarımız kuzu.m insallah güzel haberler alırızCanım beni de ekler misin bat 18 Kasım
Merhaba canım 10 üzeri olduğunda yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir. 25 civarlarında kaliteli yumurtlanmış olduğunu gösterir. Seninki baya yüksek maşallah, iyi bi şeydir diye düşünüyorum. Yani yumurtan çatlamış ve kaliteli gibi görünüyo şu dırumdaKızlar merhaba 21. Gün progesteron ölçtürdüm 59.8 çıktı. Ne anlama geliyor bilen var mı? Doktorla daha görüşemedi