• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ins 90laradn düştüm zor da olsa ins 80lerden de duserim... Ne guzel su karatay dyetini bi ben yapamıyorum snrm hic niyetlenemedim
Aslında çok kolay tam bana göre şeker hamur isi paketli gıdalar pirinç makarna yi kesip özellikle ekmegiekmegi kesip diğer ne yaparsan doyama kadar yemek günde 2 ana 1 UFAK ARA ogunle çok rahat aslında sporda ekliyorum şimdilik.nukemmel

Arastirmadim bende bi arastirip yapsam iyi olacak snrm ya akupunktur yapan doktorum normal oldugunu soyluyor artik 10 kiodan sonra yavaslamasinin dusuceksin devam et boyle saglikli almazsin kalici kilo veriyorusn dio ama bi farklilik sart gibime gelio
aslinda kolay tam bana göre şeker hamur isi paketli gıdalar pirinç makarna yi kesip özellikle ekmegiekmegi kesip diğer ne yaparsan doyama kadar yemek günde 2 ana 1 UFAK ARA ogunle çok rahat aslında sporda ekliyorum şimdilik.nukemmel
Arastirmadim da aslinda bi de ben deniyim bklm akupunktur yapan doktorum nornal

Belirtilern ne canım
Kız ben adet oldum ama normalden biraz erken bitti.. Ama hala ara ara sol kasığımda batma oluyor agriyor belim felaket siskinlik var adetten sonra biraz giderdi siskinligim geçemedi mide yanmam var cok halsizim usuyen bi insan degilimdir cok üşüyorum ama artik ikna oldum snrm degilim hamilr falan vücudum oyun oynuyor bana

1 kasıma randevu aldim kasık ağrılarıma bi de adet duzenim surekli 2 ya da 3 gun sürüyor 4. 5 gun leke gibi peceteye geliyor sadece neden bu kadar kısa sürüyor onu sorcam bklm ne dicek

Kız ben adet oldum ama normalden biraz erken bitti.. Ama hala ara ara sol kasığımda batma oluyor agriyor belim felaket siskinlik var adetten sonra biraz giderdi siskinligim geçemedi mide yanmam var cok halsizim usuyen bi insan degilimdir cok üşüyorum ama artik ikna oldum snrm degilim hamilr falan vücudum oyun oynuyor bana
Yoğun muydu peki her zaman ki gibi

Diğer adetlerinden farklıysa test yapmanı öneririm canım
Farklı geldi canım zaten ama beni en cok düşündüren de adet sonrasi hala belirtilerin devam etmesi sol taraftan yumurtladim ben snrm yumurtlama donemimde de o tarafta agrim vardi su an hala ara ara sol kasigimda sizlama oluyo bilmiorum psikolojik olabilir mi bu kadar 1 kasımda randevu aldım gidicem bklm ne cikacak

Farklı geldi canım zaten ama beni en cok düşündüren de adet sonrasi hala belirtilerin devam etmesi sol taraftan yumurtladim ben snrm yumurtlama donemimde de o tarafta agrim vardi su an hala ara ara sol kasigimda sizlama oluyo bilmiorum psikolojik olabilir mi bu kadar 1 kasımda randevu aldım gidicem bklm ne cikacak
Test yapmadın dimi hiç

Test yapmadın dimi hiç
Demin yaptim canim ama negatif bilmiorum yumurtlamaya göre hamile kalma sansimin oldugu en son gun 7 ekim o günde iliskim oldu ama ayin 17sinde adet oldum sanki tutsaydi adet olmazdm sanrm ya da ustunr gorme olsaydi su an testte cikardi galiba ... Bnm son zmnlarda zaten adetim surekli kisalmaya basladi belki de bi sknt var 4 5 gun normal kanamam olurdu 2 gun de azar azar gelirdi simdi 2 3 gun normal gecuyor sonra birden kesiliyor sanki arada peceteye leke gibi geliyo

Demin yaptim canim ama negatif bilmiorum yumurtlamaya göre hamile kalma sansimin oldugu en son gun 7 ekim o günde iliskim oldu ama ayin 17sinde adet oldum sanki tutsaydi adet olmazdm sanrm ya da ustunr gorme olsaydi su an testte cikardi galiba ... Bnm son zmnlarda zaten adetim surekli kisalmaya basladi belki de bi sknt var 4 5 gun normal kanamam olurdu 2 gun de azar azar gelirdi simdi 2 3 gun normal gecuyor sonra birden kesiliyor sanki arada peceteye leke gibi geliyo
O zaman bir an önce git doktora canım inşallah kötü bişey çıkmaz

Back