• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım 10 üzeri olduğunda yumurtanın çatlamış olduğunu gösterir. 25 civarlarında kaliteli yumurtlanmış olduğunu gösterir. Seninki baya yüksek maşallah, iyi bi şeydir diye düşünüyorum. Yani yumurtan çatlamış ve kaliteli gibi görünüyo şu dırumda
Canım 20 nin üstünde olduğunda kaliteli yumurta olduğunu duymuştum ama bu nerdeyse 60 bi terslik var bence sanki :(

Canım 20 nin üstünde olduğunda kaliteli yumurta olduğunu duymuştum ama bu nerdeyse 60 bi terslik var bence sanki :KK43:
Öyle düşünme canım benim, bi terslik olduğunu sanmıyorum. Bence güzel ve kaliteli yumurtlamışsın, yumurtan çatlamış. Tabi doktorunla bi görüş ama içini ferah tut

Merhaba kizlar bugun kurtaj olali tam 1 hafta oldu hafif camur seklinde günluk pete gelen kanamam var nezaman gecer acaba benim gbi olan varmi aranizda

Kızlar merhaba simdi doktordan cıktım, femara mı ne oyle bısey verdı nedır bu bılgısı olan var mı ıse yarar mı
Ben kullaniyorm kuzum onu geçen ayda kullandım şimdide kullanıyorum az ama kaliteli yumurta uretiyor o ilaç klomene göre daha kaliteli benim 2. Ayim tatlım ilaç carsam ba bitti yarın ilk kontrolüm

Insalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede
Insalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede ama isinmiyor siz kaç dereceyle isiiyorsnz
Bizim 21 derece yeni açtığınız için olabilir markası ne acaba

Insalalh kızlar ya bişey sorcam ben önceden sobalı evde otryodum ya i geçen kış 7 aydır doğalgazlı eve tasindik donuyoruz 2 gündür petekleri açtım 40 derecede ama isinmiyor siz kaç dereceyle isiiyorsnz
dogalgaz soba kadar isitmiyor malesef ev birde iyi bi sekilde distan kaplanip isole edilmediyse sicaklil cikip gidiyor evden.

canim bu aradan gecen topigide sen acmistin galiba ondan bir hamilemiz cikti cok sükür bu topigide sen acmissin insallah burayada ugurlu gelirsin en az bir hamilemizde burdan cikar :anneadayı::KK200::nazar:

dogalgaz soba kadar isitmiyor malesef ev birde iyi bi sekilde distan kaplanip isole edilmediyse sicaklil cikip gidiyor evden.

canim bu aradan gecen topigide sen acmistin galiba ondan bir hamilemiz cikti cok sükür bu topigide sen acmissin insallah burayada ugurlu gelirsin en az bir hamilemizde burdan cikar :anneadayı::KK200::nazar:
Hamilemizz var gibi kuzm kan vericek netleşmesi için şükür burdanda cıktı hamile evet diğer topiktende cıktı ekim topigindede cıktı şükür insallah bundaki çok olur biz de oluruz kuzum

Hamilemizz var gibi kuzm kan vericek netleşmesi için şükür burdanda cıktı hamile evet diğer topiktende cıktı ekim topigindede cıktı şükür insallah bundaki çok olur biz de oluruz kuzum

aminn canim insallah, bundan sonraki topikler senden olsun o zaman hepimiz oluruz insallah :)

kimin kan testini bekliyoruz fazla takip edemiyorum ay insallah müjdeyi verir bize cok seviniyoruz umut oluyor bizede.

ben igneden sonra 6. gün ovulasyon testi yapmistim hala daha t cizgisi c den koyuydu bekliyorum bende pazartesi filan birdaha yapacagim kasim 1 de gebelik testi yapacagim.

Ben kullaniyorm kuzum onu geçen ayda kullandım şimdide kullanıyorum az ama kaliteli yumurta uretiyor o ilaç klomene göre daha kaliteli benim 2. Ayim tatlım ilaç carsam ba bitti yarın ilk kontrolüm

Ay inşallah hayırlı haberlerini alalım birer hafta araylayız galiba benim de işte 1-2-3 kasımdan birinde gidip yumurta göstermem lazım. İnşallah Allah bu ay yüzümü güldürür. Etkili bir ilaç mı peki?

Kızlar merhaba simdi doktordan cıktım, femara mı ne oyle bısey verdı nedır bu bılgısı olan var mı ıse yarar mı

Ben kullandım canım 2 ay ,önce klomen kullandım sonra femara vermişti Dr aslında meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilacmis ama yan etki olarak yumurtaların gelişimini sağladigindan biz bu yan etkiyi kullanıcaz demişti Dr.

Merhaba kizlar bugun kurtaj olali tam 1 hafta oldu hafif camur seklinde günluk pete gelen kanamam var nezaman gecer acaba benim gbi olan varmi aranizda
Canım kürtajdan sonra 12.gün bitti tamamen lekelenmelerim. Bi kaç gün sonra biter senin de. Çok geçmiş olsun

Ben kullandım canım 2 ay ,önce klomen kullandım sonra femara vermişti Dr aslında meme kanseri tedavisinde kullanılan bir ilacmis ama yan etki olarak yumurtaların gelişimini sağladigindan biz bu yan etkiyi kullanıcaz demişti Dr.
Yan etki değil ama yumurta uyarıcı etkisi farketmisler yan etki ayrı birsey

Back