İlk 3 gün sütüm inmedi o yüzden verdik ama bir yandan da emzirdim.. sonra bir anda çok gelmeye başladı hep süt içti bu son 5 gündür falan yetmemeye başladı.. bana aynı şekilde süt geliyor gibi geliyor da bebeğim çok içiyor artık sankiKaç gunlukten beri mama veriyorsunuz?
1 aylık kontrolünde ne kadar kilo almis?İlk 3 gün sütüm inmedi o yüzden verdik ama bir yandan da emzirdim.. sonra bir anda çok gelmeye başladı hep süt içti bu son 5 gündür falan yetmemeye başladı.. bana aynı şekilde süt geliyor gibi geliyor da bebeğim çok içiyor artık sanki
Annenizi dinleyip mama vermeye devam ederseniz bir iki hafta sonra bebegim mememi reddediyor, emmiyor diye konu acma ihtimaliniz kuvvetle muhtemel. Mama vermeyi bırakın kilo alimi ve kirli bez sayisina bakin yetip yetmedigini anlarsiniz.gunluk 30 gr alıyorsa sutunuz yetiyor demektir. Bol bol emzirin ne kadar çok emziriseniz o kadar çok sutunuz olur bir de en az gunde 3 lt su için sutunuzun bollastigini göreceksiniz.Gazdan ağlamıyor arkadaşlar gazı olmuyor eminim.. hergğn rezene kimyon demleyip içiyorum.. dediklerinize hak veriyorum biraz da annem baskı yapıyor korkutuyor vs artık yalnız kalıp bebepimebakmak istiyorum bıktım lohusalıktan...
Sütünün az geldiği zamanlarda bazen evet bir saat emiyor .. ama bir saat emmek onu çok yoruyor.. süt az geldiği için ağlıyor.. yalnız olsam bu durumda sakince belki uzanıp bebeğimş sakinleştirir im ama annem hemen mama...
Bugün 30 CC ver dedim öğlen 60 vermiş yine 2 saat sonra uyandı oğlum ama karnı tok sadece beni istediğinden sanırım hep emmek istediğinde yine her emdşpinş de Kustu.. çünkü tok... Şimdi de emmek istiyor süt geliyor bağırıyor boş emmek istiyor.. boş emzik verdik uyutmaya çalışıyot annem..
Neyse haklısınız galiba kafam cidden bir ton
Muhtemelen biberonun kolayligina alışmış memeden çektiğinde likir likir hızlı almadığı icin zoruna gidiyor ondan ağlıyor. Yoksa sutunuz yetmiyor değil.Ben de yettiğini yeteceğini düşünüyorum.. ama bazen gerçekten çok emşyor akışı azalıyor memelerşnve bağırmaya başlıuor o zaman.. ağlıyor ağlatmak istemediğimiz den mama verdik.. vermek hiç istemiyorum ama insan dayanamıyor çok ağlıyor kızıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?