Yeni Anne Olanlarr....

Cnm Ben Kendim Ilk 2 Ay Kullandim Ferrum Fort Hapini Sonra Kullanmadim Ya Bugün Uykuda Az önce Verirken Dediğin Gibi Kilitledi Ağzini Neyse Zorla Verdim Uyandi Emzik Takviyesi Ile Oldu..
Ferrum Kaç Damla Veriyosun Sewn Sağlikocağindaki Hewmşire Kafami Kariştirdi Benim Ayni Içerikmi Bilemem Diye.bende Pzt Dra Soracaktim Ferrum Olur Mu Diye

tünaydınlarrr
İçeriği aynımı bilemiyorum ama ben ilk önce dr. bize kilosuna göre başlattı ay sonunda kilosu +3 olarak arttırdı

tülay seninkide yüzünü kapatıyomu uykusu gelince çok yapıyo bide şaka mı yapıyo neeekapatıyo sonra çırpınıyooo

tülay seninkide yüzünü kapatıyomu uykusu gelince çok yapıyo bide şaka mı yapıyo neeekapatıyo sonra çırpınıyooo
burnunu ve gözlerini kapatıyo uyumak istediği anlıyorum zaten kendi kendine uyusun diye devamlı ince bi battaniye bırakıyorum yanına kapasın yüzünü diye ama bazen çok kapatıyo açmaya çalışınca daha çok kapatıyo korkup çırpınıyo çünkü hemen müdahele etmezsem ağlıyo çırpınırken , birde uykusunda da açmıyor yüzünü özellikle burnunu sanırım battaniyeye çarpıp geri gelen sıcak nefes hoşuna gidiyor sırnaşık şey

evet ya burun olayı hımmm bende niye diyodum saol yaaaa
hehe
msjını aldım cnm saol benden de bi tavisye hava güzeldi ya eczaneye gittik 5 dk takıldık geldik yağmurla
çok güzel hava
bu arada gliserin kansuk fitil adı bundan aldım 2 lira günde 2 defa yarım verebiliyosun...ben 1 hafta yapmazmışım küçükkende
neyse ii geldi patır patır sabah bi çıkardı rahatladı akşamda vercem fitil yan etkisi hiç yok yağ gliserin zatenn

:roflol:bende kendimi ii gözlemci sanırdım cnm ya 1-0 öndesinnn demke sıcak hava hoşuna giden yaaaa
hay bin yıl düşündsen aklıma gelmez.böyle örtüyü burnuna götürüp burnunu sıkıştırıyo sonra çırpınıyo nefes alamıyo alıyo gibi artistik hareketler hepsine 10 puan

aloo kızlarr niye kimsecikler yok bugün bende görümceme gidiyorum kızlar bursaya havada güzel ama kızım gece uyumaz diye endişeleniyorum yatağını arıyor çünkü artık bir gece idare edicez

ii yolculuklar cnmmm
bende çıkardım dışarı mışıl mışıl uyuyo uyanmaz gibi2 saat daha

slm kızlar nasılsınız.
biz biraz önce cenazeden geldik.
kalabalıkta çok sıkıldı ağladı çok yavrum.
havada çok güzel.

Saol Cnm Aminn Hava çok Güzeldi Bugün 5-10 Dk çiktik Bizde
Senin kızında kocaman Olmuş Maşallahh

şimdi okudum cnm
üzüldüm
allah rahmet eylesin
kalanlara sağlık wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…