Yeni Anne Olanlarr....

ii geceler kıslar bizimki süte devam ama ben kara kara ek gıdaya nasıl geçcez onu düünmekteyimm
şimdi kolay çıkar ver ama
bugün ikea gittik isveç köftesi ve sınırsız içecek tavsiye ederim bebekler için büyüyünce tabi oynama yerleri bırakıyosun ablaları bakıyo çok beğendimm
tvsiye ederim emzirme odası kişiye özel ve küks ayrıca temizdi...çok özendim büyüsün istedim bi annnn
ii geceler herkese.tatar kızın iileşmiş hadi gözün aydınn

ekin naber cnm kızlar nasıllllll
bu arada 5li karmalar sağlık ocaklarında ücretsiz olacakmış artık

bizden geçti gerçii de

kızlar merhaba
nasılsınız
benım oglumda hasta oldu (((
nezle grıp olmus dedı doktor ve ıkı tane ılac yanı surup yazdı bırı nezle surubu bırıde antıbakterıyel.
kullanalı 4 gun oluyor oglumun vucudunda kızmakık gıbı kırmızı kırmızı noktalar cıktı korkuyorum ya kızamık falan olduysa dıye annemlerde ılaclar alerjı yapmıstır dedı kesıp bı bak duruma dedıler bakalım artık.

selam kızlar nasılsınız giremiyorum nezamandır tatilden döndüğümüzden beri çok huzursuz oğlum bir türlü uyumuyo gündüzleri onun için giremiyorum siz nasılsınız neler yapıyosunuz özledim sizlerle sohbet etmeyi bi yaramazlık yok değilmi görüşmeyeli bebişlerde ve sizlerde ya kızlar emzik vermeye çalışıyorum oğluma ama olmuyo almıyo bi türlü napsam bilemedim hala çok kusuyo tahlilleri falan yaptırdık hiç bişey çıkmadı çok emdirme dedi doktorlar siz kaç saatte bir emdiriyosunuz ben ağladıkça emziriyodum ama öyle yapmamam gerekiyomuş onun yerine emzik ver dediler onada alıştıramıyorum fikir verirmisiniz kızlaar

merhaba benimbebeğimde çok kusuyodu fışkıtarak kusuyo reflü olmuş dedi dr bide süt göğüste yağlanırmış yağlanmaan emerse o sütün pek faydası olmaz kusardedi dr bana geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm
bizde seni özledik
bende emzik wermek için çok ugrastım maa basarılı olamadım bi türlü
denemediğim yol kalmadı
anne sütüne ,pekmeze,recele,sekerli suya bandırdım olmadı.sen de dene cnm...
emzirmeyi öğünlere böle istersen

ben bayılıyorum ikea'ya
istanbula gittiğimde muhakkak ugramaya calışıyorum,yakında bursaya da açılıyormuş çok şükür
oyun parkı hakkaten güzel hizmet,3 yaş üstü çocukları alıyorlar we 45 dk kadar bakıyorlar

biz bu ay az kilo almışız, demek benimde süt azalıyor zaten farketmiştim bende
allahtan 6.ay we mecburen ek gıdaya baslayacaktık

elma suyu werdim sabah(kuşluk wakti wermek ii oluyomuş meywe cinsini)
öğlen yogurt we sebze püresi wermeyi planlıyorum,
gecede muhallebi gece tahılları gibi hazır mamalar deneyeceğim
başka önerisi olan war mı ?

yoğurt meyve püresi başlangıç için iyidir Jege.daha sonra robottan geçirdiğin evde ne yaptıysan sebzelerden verebilirsin.gece mamaları var mil.nın o çok güzel hemde doyurucu.
ben kendimin yaptığı bir karışımı vereyim sana.robota 2-3 adet fındık ceviz,kuru kayısı (kabız olmasın diye)incir kurusu,evde ne meyve varsa püre yapıyorum ister yoğurtlu ister sade veriyorum çok faydalı.
katı gidalara geçişte kabızolmaya başlayacaktır panikleme bu doğal bir süreç.aldığı kadar anne sütüne devam et..
sevgiler.

sağol güzelim
çok faydalı oldu bu

yoğurdu mayalıyosunuz dimiiiii.çok faydalıymışşş.slm herkese bu arada
benimkide kulağını ellryip duruyor sğrıyomuki ağrısa ağlar ama bakalım artık dragidince sorarımm

yoğurdu mayalıyosunuz dimiiiii.çok faydalıymışşş.slm herkese bu arada
benimkide kulağını ellryip duruyor sğrıyomuki ağrısa ağlar ama bakalım artık dragidince sorarımm
merhaba gülden
zaman zaman benimkide kulağıyla oynuyor
diş ağrısı, kulak we baş ağrısına sebep olurmuş . ben ona bağlıyorum

selamm kızlarrr nasılsınız bakalımm bebişlerr nasıll bende kızımı anca uyuttummmmm bugün sabah 6 kalktı ve anca uyuttummm akşamları erken yatıyorr heralde oyüzdenn sabahlarıdaa erkenn kalkıyorrrrrrrrr

tenzilecimm sabah kahvaltısı için sana tarif vereyim dr.önermiştii bir çay kaşığı pekmez vaya reçel yumurta sarısı peyaz peynir bunları karıştırıp veriyorumm çok güzel yiyor çok vitamin varmış.ayrı versek olmazmı dedim hayır karıştırıp ver dedi dene istersen canım

saol cnm
yumurta sarısına önümüzdeki ay baslayacağım
o zaman denerim muhakkak

selam cnm

ya kızlar yoğurt mayalarken ölçü yü neye göre ayarlıyorsunuz

ben bir türlüü tututuramaduımm yoğurt yapımını ne yaptıysam olmuyor çok sulu oluyor.ben bir çay bardağı süttü ısıtıyorum ılık olacak şekilde cam kavanoza koyuyorum 2 çay kaşığıda yoğurt koyuyorum üstünü sıkıca örtüyorum hiç kımıldatmadan 3 saat bekletiyorum ama nedense sulu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…