Yeni Anne Olanlarr....

slmm
sanırım siz benden daha tecrübelisiniz. benim sorum suu 15 ocakta kan test 178,088 çıktı.dr geç döllenme olabilir dedi.. deger düşük çıktı çünkü.sonra benim sağ kasık yada yumurtalık çok sızladı ve dr aradım gel dedi.. 18 ocakta yine gittim kan testı yaptı deger 721,50 oldu.. sanırım 48 saate iki katı olması gerekiomuşş bu deger normalmi.. vee dünden beri sol yumurtalık mı kasıkmıı artıkk çok sızlıo ama ara ara sırt ve belim agrıoo çok uyuyorumm ve sürekli yiyorum sizce normal mi bebek kaç haftalıktık. dr bana 31 ocakta gel dedii neden geç gel dedii... üfff çok korkuyorumm dua edin yaa ne olurr tek korkum dış gebelikkkkk olahımm korusunn yaaa

ayy hiçbir fikrim yok cnm bu konuda
Allah yardımcın olsun

İnek sütü olması kafamı karıştırdı, 1 yaşına kadar vermiycez ya. Yoğurtta sakıncası yok mu yani?

Kızlar yoğurdu nasıl yapıyosunuz?
bir kase süt ısıtıyorum
el yakmayacak kadar olacak ısısı
2 cay kaşığı yogurtu katıyor karıştırıyorum we kaloriferin yanında iyice sarıp sarmalayıp 4 saaat kadar bekletip dolaba alıyorum
orda da dinlenmesi gerekiyor
böyle işte cnm

Teşekkür ederim kızşar, ben de diğer taraftayım, oraya gelin, 1 yaş altı bebişlere...

selam kızlaaar nasılsınız çoook şükür sonunda fırsat bulabildim siiznle buluşmaya çok özlemişim ya okadar çok şeyler yazılmışki okumazsam merak edicem okursamda çok uzun olacak neyse fırsat buldukçça bakayım bari oğlumdan hiç fırsat bulamıyorum hep onunlaa ilgilenmemi istiyo sadece benimkimi öyle yoksa sizlerinkilerde mi öyle yemek yapmak için bile ayrılamıyorum napıcam bilmiyorum eşimde yok uyuttum şimdi oooh fırsat bulmuşken kaynatayım umarım buralardasınızdır

ya ben alışamadım 1 yaş altına yaaa buraya pek alıştım
zaten yağmur fırsat vermiyo şu dişlerkötü yaptı yavrumu
uykusuz aç dolanıyo

ben epidural olmadan normal dogum yaptım o da cok kolay oluyor evet biraz sancıdan dolayı canım acıdı ama ezeryan olup bir ömür boyu cekmekten iyidir bence.en güzeli normal dogum

bende genel anestezi oldum hiç de çekmedim aynı gün kalktım ne sancı ne bişey şortumu giydim şapkamı taktım 15 dk içinde ayıldım
bu kişiden kişeye değişiyo cnm

kzızım rekor kırdı ne dişmiş ya yavrum 12 saat ayaktaydı ağladı ıhladı içim gitti ya
şimdi zorla memeyi verdim aç ama emmedi uyudu sonunda

selam kızlar nasılsınız?....
bizde iyi sayılırız çok şükür....arık kızım biberona alıştı beni emmiyor bende sütümü sağıp biberona koyup veriyorum...kızım sağlıklı şükür ama uykudaki ıkınmları hala gçmedi...inş. kırkımız çıkınca adüzelir...onun dışıda sağlıklı çok şükür hsta olmasın da başka şey istemiyor insan....
benim süt bezem geçmedi...iyicee kötü oldu bakalım ne olaca.sizler nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…