canım oldum ben ameliyatı..prof.dr.İsmail Ermiş yaptı.Cuma oldum bugün pazartesi ve işteyim şu anda..Ağrım olmadı, sadece bir hassasiyet var ve psikolojik olarak robot gibi yürüyorum :)hihoyyytHayırlısı olsun ilko, korkma kolay geçiyor, benim 3.günüm rahatım yani kime oluyorsun???opuyorumnanaktan
canım oldum ben ameliyatı..prof.dr.İsmail Ermiş yaptı.Cuma oldum bugün pazartesi ve işteyim şu anda..Ağrım olmadı, sadece bir hassasiyet var ve psikolojik olarak robot gibi yürüyorum :)hihoyyyt
geçmiş olsun canım,kızlar yaa,bende pazartesi günü oldum kasaltı 350cc,ama bugün bile cok agrım var.sporcu sütyenlerinizi ne kadar kullanmanızı söledi dr.larınız?his kaybınız oldumu bide?benim sol göğsümde his kaybım var.offf gecsin su agrılar....giyinemiyorum bile yalnız
kızlar yaa,bende pazartesi günü oldum kasaltı 350cc,ama bugün bile cok agrım var.sporcu sütyenlerinizi ne kadar kullanmanızı söledi dr.larınız?his kaybınız oldumu bide?benim sol göğsümde his kaybım var.offf gecsin su agrılar....giyinemiyorum bile yalnız
geçmiş olsun canım,
3 ay önce kasaltı göğüs ucu kesisiyle ameliyat oldum. 325 cc takıldı. Sporcu sütyenini 3 ay kullandırdı doktorum. 3 aydan sonra da balensiz sütyenleri öneriyor. His kaybı bende olmadı, sadece sağ göğsümde ufak bir his azalmasıyla birlikte acı oldu, sonra geçti. Telaşlanma canım hepsi geçecek.
İlk 1 hafta kendi kendine hareket edebilmen, giyinmen, kolunu kaldırıp su içmen, yataktan kalkman inanılmaz zor olur. Yardıma ihtiyacın olur ama inan ikinci haftada ağrıların ve sıkıntıların baya azalacak, üçüncü hatfaya daha da azalacak ve bir ay içinde baya iyi olacaksın. Biraz sabretmen gerekiyor.
daha çok yeni canım biraz sabretmen gerekiyor zamanla rahatlıycaksın ben çok ağrılı geçirdim hiç geçmiycek gibiydi sanki ama bitti benide sol taraf çok zorlamıştı.Sporcu sütyenine gelince benim çok fazla ağrım olduğu için ameliyattan sonra 3 hafta sütyen kullanamadım tabi normalde 3 ay kullanılması yeterli şimdide evde hiç kullanmıyorum dışarı çıktığımda kullanıyorum a.s.
Birde hangı markaları kullanıyorsunuz benım doktorum ayyıldız demıstı ne tavsıye edersınız
Bende yeniinci alayim birde onu deniim belki daha iyi sarar ust kisimlar acikta benim korkuyorum kotu sekillenmesin
Birde kizlar yatinca alttan nasil gogusleriniz ya ben hissediyorum silikon oldugunu yatinca daha sertler ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?