Arkadaşlar selam
ameliyat olalı tam üç hafta oldu fakat ben daha hiçbirşey kullanmıyorum.İzler için birşeyler kullananlar oldumu? yada masaja ne zaman başladınız?paylaşımlarınızı bekliyorum
Benim doktorum Scarfade jel verdi fakat bulamıyorum:)başka bir isimde çıkmış sanırım bugün onu alacağım
masajada başladım ben kas altı olmuştum burada kas altı için gerek yok denilmiş ama doktorum önerdi.
bu dikişler canımı sıkmaya başlaı kızlar birde yatarak hiç alttan baktınızmı göğüslerinize sanki tuhaf geldi bana
Kimderki evet seninle tanıştık o zaman:)
ben tahmin etmiştim senin olduğunu bak yanılmamışım .ameliyat günlerinden anladım yakın zamanlarda olduk çünkü.canım ben memelerimden şikayetçi değilim hiç harikalar gerçekten nazar değdireceğim diye korkuyorum ben daha çok küçülür filan diye korkuyorum ya
şiş halleri baya iyiydide
ya ben bide çok pimpirikliyim sanırım aynayı sağa koy bak sola koy bak aşağıdan bak illa bişiler bulacağım.bende dikleştirmede oldu ya dikişler meme başı kesisi birde aşağıya doğru inen çubuklar var ip gibi incecik hiç öyle abartılaca bir durum yok.ama ben yüzüsüstü hatta yan bile yatamıyorum korkudan malum ikişler açılır filan diyorum.imkansız olsada temkinliyim cnm şimdi tek korkum az daha inerlerse diye:)masaj hakkında bilgi verirmisin bana?
Kimderki evet seninle tanıştık o zaman:)
ben tahmin etmiştim senin olduğunu bak yanılmamışım .ameliyat günlerinden anladım yakın zamanlarda olduk çünkü.canım ben memelerimden şikayetçi değilim hiç harikalar gerçekten nazar değdireceğim diye korkuyorum ben daha çok küçülür filan diye korkuyorum ya
şiş halleri baya iyiydide
ya ben bide çok pimpirikliyim sanırım aynayı sağa koy bak sola koy bak aşağıdan bak illa bişiler bulacağım.bende dikleştirmede oldu ya dikişler meme başı kesisi birde aşağıya doğru inen çubuklar var ip gibi incecik hiç öyle abartılaca bir durum yok.ama ben yüzüsüstü hatta yan bile yatamıyorum korkudan malum ikişler açılır filan diyorum.imkansız olsada temkinliyim cnm şimdi tek korkum az daha inerlerse diye:)masaj hakkında bilgi verirmisin bana?
Cidden cok iyiyim simdi bende hemde ne keyif sorma:)
Tabi birazda pipirikli olmasam cok daha iyi olacak ben kontrole gidemedim henuz o yuzden masaji ogrenemedim dediklerini uygularim AMA cok tesekkur ederim
Aylin hanimi arayip rahatsiz etmek te istemiyorum saolsun cok ilgilendi benimle mi ugrasacak surekli
Jelimde yarin gelecek scarfade aramaktn nevrim donmustu:)
Canim merhaba
Meme askilama dedigin diklestirmemi yoksa gogus ucundan yPilan askilama islemimi videosunu izlemistim ?
Bende dikis cok hicte takmiyorum sonucta normal ameliyat dikisi degil estetik dikis illaki gorunecek ama cok goze batacagini acikcasi hic sanmiyorum
Bende henuZ kullanmaya baslamadim ama bir arastir bence eminim etkisi olacaktir
Sen ne Zaman ameliyat oldun ? gecmis olsun cnm
Canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
keşke güzel şeylerde söyleseydin çok mutlu olurdum:)Ben meme dikleştirme artı silikon ameliyatı oldum.aslında şu halleri bile bana küçük gelirken daha çok inecek demen biraz canımı sıktı şimdi.sende dikleştirme mi oldun izlerin ne durumda birde yüzüstü ne zaman yatabilirim deneyimlerini paylaşırmısın ne yapmalı ne yapmamalıyım?birde memeucundanmı sadece ameliyatın?
Ben bu hafta sonu silikon operasyonuna giriyorum..Umarım herşey yolunda gider, heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?