• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Ameliyat olanlar, Gs bakm ?

Hayırlısı olsun ilko, korkma kolay geçiyor, benim 3.günüm rahatım yani kime oluyorsun???opuyorumnanaktan
canım oldum ben ameliyatı..prof.dr.İsmail Ermiş yaptı.Cuma oldum bugün pazartesi ve işteyim şu anda..Ağrım olmadı, sadece bir hassasiyet var ve psikolojik olarak robot gibi yürüyorum :)hihoyyyt

canım oldum ben ameliyatı..prof.dr.İsmail Ermiş yaptı.Cuma oldum bugün pazartesi ve işteyim şu anda..Ağrım olmadı, sadece bir hassasiyet var ve psikolojik olarak robot gibi yürüyorum :)hihoyyyt

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza hihoyyyt nasıl oldun yani kaç cc fln?

Ilko cok gecmis olsun
Umarim sonuc seni tatmin eder ve umarim buyuktur memisler kuculuyorlar cunku malesef ama:(
Birde bravo sanaiki gunde ayaga kalkmissin super!kas ustu sanirim ?

Evet arkadaşlar kas üstü 250 cc..2 gündür sağ tarafımda sızlama var hareket edince ama doktorumu aradım normal dedi..ÇOk büyük taktırmak istemedim çünkü benim vücut anatomime göre bakılırsa göğüs kafesim öne doğru çıkık, göğüsler küçükken de insanlar büyük sanıyolardı.O yüzden normal evatta olsun dedim, derdim zaten dolgunlaşmasıydı, şimdilik şişler tabii :) füze gibi, ama indiklerinde heralde normal görünmeye başlarlar (umarım) :) ...Cumartesi muayenem var, masajı falan gösterecek doktorum, hadi hayırlısı..Bu arada İsmail Ermiş çok şeker bi doktor, bilginiz olsun, ilgili, arayıp soruyor falan...zemuszemus

Çok geçmiş olsun canım. Kas üstü daha rahat sanırım, kas altına göre. Güle güle kullan memişlerini.

saol canım, evet daha rahat olduğunu doktorum söyledi ve de senin göğüs yapın için kas üstü uygun dedi, kasaltını genelde hiç memesi olmayanlara ya da çok küçük olanlara yapıyorlarmış doğal görünmesi için..Mesela bi arkadaşımınki kas altında, çünkü hiç yoktu memesi ama şimdi çok güzel görünüyor..

kızlar yaa,bende pazartesi günü oldum kasaltı 350cc,ama bugün bile cok agrım var.sporcu sütyenlerinizi ne kadar kullanmanızı söledi dr.larınız?his kaybınız oldumu bide?benim sol göğsümde his kaybım var.offf gecsin su agrılar....giyinemiyorum bile yalnız

kızlar yaa,bende pazartesi günü oldum kasaltı 350cc,ama bugün bile cok agrım var.sporcu sütyenlerinizi ne kadar kullanmanızı söledi dr.larınız?his kaybınız oldumu bide?benim sol göğsümde his kaybım var.offf gecsin su agrılar....giyinemiyorum bile yalnız
geçmiş olsun canım,
3 ay önce kasaltı göğüs ucu kesisiyle ameliyat oldum. 325 cc takıldı. Sporcu sütyenini 3 ay kullandırdı doktorum. 3 aydan sonra da balensiz sütyenleri öneriyor. His kaybı bende olmadı, sadece sağ göğsümde ufak bir his azalmasıyla birlikte acı oldu, sonra geçti. Telaşlanma canım hepsi geçecek.
ılk 1 hafta kendi kendine hareket edebilmen, giyinmen, kolunu kaldırıp su içmen, yataktan kalkman inanılmaz zor olur. Yardıma ihtiyacın olur ama inan ikinci haftada ağrıların ve sıkıntıların baya azalacak, üçüncü hatfaya daha da azalacak ve bir ay içinde baya iyi olacaksın. Biraz sabretmen gerekiyor.

daha çok yeni canım biraz sabretmen gerekiyor zamanla rahatlıycaksın ben çok ağrılı geçirdim hiç geçmiycek gibiydi sanki ama bitti benide sol taraf çok zorlamıştı.Sporcu sütyenine gelince benim çok fazla ağrım olduğu için ameliyattan sonra 3 hafta sütyen kullanamadım tabi normalde 3 ay kullanılması yeterli şimdide evde hiç kullanmıyorum dışarı çıktığımda kullanıyorum a.s.

selam kızlar
bende salı günü oldum 350cc taktı drum. göğsümde kitlede olduğundan ikisi bir arada oldu. dik duramıyorum ve ağırlık hissediyorum şuan.
benim merak ettiğim ameliyat sonrası sarghılar. kız arkadaşımı komple sarmıştı dr 1 hafta boyunca sımsıkı sargılarla benim sadece dikişler sarılı ve sütyenim üstümdeydi ameliyattan çıkarken sizin nasıldı?
dikişler alınınca nasıl gözüküyordu? denize giren var mı?ağırlık hissediyor musunuz sizde :)

Merhaba ben de dun oldum. Benim de sadece dikis pansumani ve sutyen var. Aylin hanim kisin cok bantliyorum, ama yazin bantlar daha cok tahris yapiyor dedi, daha az bantliyormus.

geçmiş olsun canım,
3 ay önce kasaltı göğüs ucu kesisiyle ameliyat oldum. 325 cc takıldı. Sporcu sütyenini 3 ay kullandırdı doktorum. 3 aydan sonra da balensiz sütyenleri öneriyor. His kaybı bende olmadı, sadece sağ göğsümde ufak bir his azalmasıyla birlikte acı oldu, sonra geçti. Telaşlanma canım hepsi geçecek.
İlk 1 hafta kendi kendine hareket edebilmen, giyinmen, kolunu kaldırıp su içmen, yataktan kalkman inanılmaz zor olur. Yardıma ihtiyacın olur ama inan ikinci haftada ağrıların ve sıkıntıların baya azalacak, üçüncü hatfaya daha da azalacak ve bir ay içinde baya iyi olacaksın. Biraz sabretmen gerekiyor.

evet canım yaaa,kendi basıma bi işimi halledemiyorumm,içim
rahatladı valla demekki kasaltı böle oluyo,bakalım şimdi cefasını cekiyoruz 1ay sonra inş sefasını sürerimm a.s.

daha çok yeni canım biraz sabretmen gerekiyor zamanla rahatlıycaksın ben çok ağrılı geçirdim hiç geçmiycek gibiydi sanki ama bitti benide sol taraf çok zorlamıştı.Sporcu sütyenine gelince benim çok fazla ağrım olduğu için ameliyattan sonra 3 hafta sütyen kullanamadım tabi normalde 3 ay kullanılması yeterli şimdide evde hiç kullanmıyorum dışarı çıktığımda kullanıyorum a.s.

evet canım seni hatırlıyorum sende cok agrılı bi süreç gecirmiştin
ne kadar zaman sonra bitti ağrıların?
yani bende şimdi sporcu sütyenini evde takmasam olurmuki acaba?
bide bu salı işbası yapıcam yaa,inş çalışabilirim

Benim bugün tam 1 hafta oldu ve ağrılarım geçti gibi..Tabii şişlik devam ediyor ve benim sağ tarafım çok ağrıdı, solumu rahat kullanabildim..1 haftadır robot gibi yürüyordum ama kızlar valla bir anda ağrılar hafifledi.,1 hafta sonra tamamen geçecek gibi geliyor.Benim doktorum da öyle sıkı sıkı bantlamadı beni, zaten ameliyatın ertesi günü bantları çıkardı ve sporcu sütyenini giydirdi, sütyeni mümkün olduğu kadar uzun kullanmak istiyorum, çünkü bir arkadaşım şekil alana kadar kullanmakta fayda var dedi..Bu arada ameliyattan 2 gün sonra işe başladım, çok zor oldu tabii..Tavsiyem kollarınızı fazla kullanmayın..Herkese geçmiş olsun ;)

kızlar tum arkadaslara gecmıs olsun oncelıkle
ben amelıyat olalı bır bucuk ay oldu yumusaklıkları ıyı oncelerı cok serttı ama duzenlı masaj yapınca yumusuyor yanı sureklı oynamak lasım:)
Bende bu sureye kadar hep sporcu sutyenı kullandım halada kullanıyorum tabı bazı ozel gunler harıcınde doktorum 80 beden al demıstı benı hıc sıkmıyor bu sutyen basından berıde hıc rahatsızlık duymadım bazı arkadaslar dayanamadıklarından fılan bahsetmıslerdı acaba bır beden kucuk mu alıp taksam?cunku ben bır yıl kadar kullanacagım bu sutyenlerı kotu sekıllensınler ıstemıyorum.

Birde hangı markaları kullanıyorsunuz benım doktorum ayyıldız demıstı ne tavsıye edersınız

arkadaşlar, sporcu sütyenleriniz göğüsünüzün tamamını sarmalı, yarısını değil. Hatta doktorum; "aldığın sporcu sütyeni sıksın, tam bedenine olan sporcu sütyeninden almayın" demişti. Yeni ameliyat olan göğüslerin içine yerleştirilen protez vücutla adaptasyon için bir çeper örüyor. Bu aşamada özellikle sargılar çıktıktan sonra giydiğiniz sporcu sütyeni çok çok çok önemli! Sporcu sütyeniniz göğüsünüzü hareket ettirmeyecek şekilde sıkı sıkı tutmalı ki göğsünüz hem şekli bozulmadan iyileşsin, hem de protez sağlıklı çeper örsün.

Ameliyatımı takip edenler bilir 3 ay önce oldum, hala da sporcu sütyeni kullanıyorum, Yeni ınci'nin. ılk etapta sıkmıştı ancak sütyenin kancasını azıcık gevşetmek için ek bir kanca aparatı almıştım. Çünkü önemli olan göğüs bölümü, sütyenin göğüsü sıkı sarması ve sabit tutması.

Sevgiler.

Son düzenleme:
Bende yeniinci alayim birde onu deniim belki daha iyi sarar ust kisimlar acikta benim korkuyorum kotu sekillenmesin
Birde kizlar yatinca alttan nasil gogusleriniz ya ben hissediyorum silikon oldugunu yatinca daha sertler ustelik

Bende yeniinci alayim birde onu deniim belki daha iyi sarar ust kisimlar acikta benim korkuyorum kotu sekillenmesin
Birde kizlar yatinca alttan nasil gogusleriniz ya ben hissediyorum silikon oldugunu yatinca daha sertler ustelik

evet benimde yatınca daqha serttler birde adet dönemlerinizde dahada sertleşiyormu?

Back