• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni aldığımız koltuklara bir bakin arkadaslar

koltuk çok güzelde şekerim yastık ve duvar rengi yanlış olur bu koltuklara bence toz pembe veya daha açık tonlarda yastık boya ve perde düşünürsen daha sıcak sevimli ve aydınlık bir ortam olur diye düşünüyorum...

Bu renklere bayılıyorum ama o kadar cesur değilim.
Ben koltuk modelini beğendim yastıklar biraz boğmuş daha açık tonlarda yastıklarla da kombinleyebilirsin.
Duvarlar açık renk olmalı ama leylak renklerini içinde barındıran tablo yada duvar kağıdını odada kullanabilirsin.
Mesela karşısına küçük beyaz bir ünite ve ünite arkasına bir duvar kağıdı şık olabilir.

Beyaz olsaydı ve leylak rengi ağırlıklı bir oda isteseydin.
Alttaki resim çok uygun olabilirdi...

Sevgiler...

f2ad22011duvarkadmodell.jpg

benim de anlatmak istediğim şey tam olarak buydu.arkadaş düşüncelerime tercüman olmuş.bazı arkadaşlar hep beyaz,hep krem mi olacak herkesde aynı şey demişler (ki buna ben de hak veriyorum)ama yukarıdaki fotoğrafta bir duvarı tekrar boyamak ya da kağıdını değiştirmek ve iki tane kılıf diktirmekle odayı bambaşka bir görüntüye kavuşturmak mümkün olabiliyor. zaten bu kolaylık yüzünden insanlar da böyle renklere yöneliyorlar.
yukarıdaki fotoğrafa tek kelimeyle bayıldımmmm.kullanılan renkler bence size ışık tutacaktır.:69:eşyalarınızı güzel günlerde,huzurla kullanmanızı diliyorum.:3:

sanırım resimdeki yer mağaza
resime ilk bakınca evin zannettim
nasıl dağınık bir ev diyordum:1:

koyu renkleri severim koltuk takımını beğendim
yanlız kırlent renklerini farklı bir renk seçebilirsin

harikaa en sevdiğim renkk güle güle kullan ayrıca kırlent seçiminede bayıldımm düşündüğün gibi gayet güzel olurr ama beyaz duvar biraz sırıtabilir oda yakın başka bi renk olabilir gibi

Canım koltuğun güzel güle güle kullan bende yeni köşe kotuk almayı istiyorum banadafikir olurdu peki bir şey sorsam fiyat ne kadar...

güle güle kullan cnm.
takımın rengide ayrıca çok hoş...
:69:

Back
X