• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni aldığım laptopun office programı yok:(

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
861
375
323
arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??

yoo, office parasıyla alınan bir program. bazı parçaları ücretsiz olabiliyor ama onenote gibi.

mobil sürümünün ücretsiz olması veya office 365 - internet üzerinden kullanmanın adı neyse - kullanmak ayrı bir şey.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
Yüklü olması gerekiyor, yani bende yüklüydü.
Bence bir sorun.

Ben Casper'in yetkili servisiyim. Bu söylediğiniz Office programı piyasada hiç bir cihazda tam sürüm malesef gelmez.Çünkü kendisi pahalı bir programdır.Cihazlar donanımsal olarak size veriliyor ve fabrikasyon çıkışlı oluyor ekranda gördüğünüz çoğu şey zaten deneme sürümü..Ayrıca windows 8 olarak kullanmanızı önermem..

Yüklü olmaz tabiki de ama bir bilgisayarcı bir düşük sürümünü yükler sana.

evet canım aldığın muhtemelen 1 yıllık bir deneme sürümüdür 200 lira kadar bir meblağ verip tekrar 1 yıllık sürüm alıyorsun ama sen pc den anlayan birine götür o halleder bedavadan :KK31:

windows 8 kullandıgım güne lanet olsun.. bırak officeyi ben chrome bile kullanamıyorum arkadaş..
hoş keyfimden değil bende yeni laptop alınca mecbur kullanmak zorunda kaldım.. :KK12::KK14:

Parayı basıp alman lazım onu. 3 bilgisayara kadar kurulum yapabiliyorsun tek paketle. Tavsiyem ihtiyacı olan 2 kişi daha bul.

3 kere laptop aldım. Evimizdeki masaüstü pc de dahil olmak üzere hiç bir bilgisayarımız office programıyla gelmedi. Biz alıp yükledik. Deneme sürümü verilir en fazla, doğrudur. Onu bilgisayarı alırken ekstra bir ücretle ekletebilirsiniz en fazla, ama bu şekilde çok pahalı. Kendin alıp yüklemek daha ucuza geliyor.

Lisanslı alın lisanslı, korsana hayır.

Son düzenleme:
Ayrıca dipnot geçmek istiyorum Casper'a para vermek paranı çöpe atmak demek..İnan o kadar dandik ki her ay bize 15 tane bozulan geliyor..
Kimseye tavsiye etmiyoruz servisi olarak söylüyorum bunları.
yok ya casper iyidir benim önceki laptopum da casperdı windows 7 ydi .. eskisini babama verdim yeni aldık işte bana :) hiçbir sorunum olmadı gayet hızlıydı fiyatıda uygundu 3 yıl kullandım hala da evde kullanıyoruz

Back