- 27 Ağustos 2014
- 861
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüklü olması gerekiyor, yani bende yüklüydü.arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
Lisanslı alın lisanslı, korsana hayır.arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
yok ya casper iyidir benim önceki laptopum da casperdı windows 7 ydi .. eskisini babama verdim yeni aldık işte bana :) hiçbir sorunum olmadı gayet hızlıydı fiyatıda uygundu 3 yıl kullandım hala da evde kullanıyoruzAyrıca dipnot geçmek istiyorum Casper'a para vermek paranı çöpe atmak demek..İnan o kadar dandik ki her ay bize 15 tane bozulan geliyor..
Kimseye tavsiye etmiyoruz servisi olarak söylüyorum bunları.
lisanslı hangi marka oluyorki?Lisanslı alın lisanslı, korsana hayır.