Mutfak Dekorasyonu Yeni aldıgım İstikbal'lerim :)

Tüm bayii teşhirlerimizde koltuk takımı bu yemek odası ile sunulur. Fabrikanın tavsiyesi budur. Ben ana dağıtıcı bayiisinde çalışıyorum. Bu ara bayiilerden çok sipariş geliyor bu ürünlere. Doğru tercih. Kullanışlı ve dayanıklı.Güle güle kullan canım.Allah içine sindirsin... ;))

Teşekkürler canım yaa baktıkça insanın içi açılıyor inşallah çocuklardan bi zarar gelmez :1: :41: çok begenerek aldım :16:

Aldığın takımları hafta sonu yakından görme fırsatım oldu ve kesinlikle harikalar....
Öncelikle beyaz takımlar çok asil duruyor ve kullanımı rahat.
Venge rengi tozu çok belli ediyor,üstelik halıların yeni olacağı için çıkardığı tüğler hep üzerinde olucak
6 yıldır venge renginden bıkmış biri olarak yatak odanı bile beyaz al derim:))hatta beyazlı mürdümlü olan yatak odasını yakından görmeni tavsiye ederim.
Bende aldığın koltuk takımının minderleri mor olanına ve köşe koltuğuna bakmıştım ama odama göre ayarlama yapmam gerektiği için yine istikbalin uzun köşe koltuğunu alıcam.
İYİ GÜNLERDE KULLANIRSINIZ İNŞ.

Bende beyaz mobilya istiyorum canim da korkuorum bisidokulcek edicek diye:) Ama yeni gelin evi insanda ozenmiyo degil:) almazsam da icimde uhte kalcak biliyorum:) cocuk oldgunda ustune ortu ortmekten baska caremiz yok sanirim:26:

Yeni evlenirken mobilyayı görünüşüne göre,çocuktan sonrada kullanışına göre alıyoruz.
Ama benim gibi uslanmak bilmeyenler koltuk bakarken yine beyaz koltuk bakabiliyor:)
İstikbalde çalışan kız koltuğun kumaşından alabileceğimizi söyledi
koltuk ölçülerinde alıp kumaştan kılıf yaptırıcam

Bence çok güzel bir seçim yapmışsın.. Özellikle koltukların minder kısımları daha koyu renk.. Bu senin için daha kullanışlı olacaktır. Yani beyaz mobilyanın çilesini değil daha çok kaymağını yiyeceksin sanırım. Yatak odanın modelide çok güzel ama bana biraz fazla koyu geldi.. Odayı da daha küçük gösterir koyu renkler. Eğer yatak odan büyükse ama bu çok problem oluşturmayacaktır.. Açık renk halı, perde ve yatak örtüsüyle daha ferah olabilir, özellikle krem rengi. Güle güle kullanın:49:

bende beyaz mobilya seviyorum dikkat istiyor ama değer :) güle güle kullan hepsini çok beğendim koltuk takımın hem şık hemde rahat duruyor
yemek takımın da çok şık ve modern
yatak odasını koyu tercih etmişsin bence yerinde bi tercih :)
bende öyle düşünüyorum ama annem hepsi aynı olsun dio :)
daha var bakalım
iyi günlerde kullan

koltuk takımını cok begeniyorum benimde favorilerim arasında:16:
sözlüm askerden gelsin bakıcaz artık :)
güle güle kullanın.

Canım Çok Güzel Hepsi Bir Tek Yatak odan da Keşke Beyaz Olsaydı ama boylede çok güzel,
Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin :16:

darısı da başıma :31:

ben istikbal de calısıorum:) ve bu takımlarla ıc ıceyım .. bemde yemek odamı bıanco almayı dusunuom.. cok guzel duruoo... yalnız o aldıgın koltuk takımı cok genıs bana goree.. ben bıoncoyu klasık koltuk takımı leonardo ıle dusunuomm.. ıstıkbal sıtesınden bakabılırsın.. yatak odasına gelınce dee sürgülü tavsıy etmem sana ama sen almıssınn önce denn.. genelde surgululer cabuk bozuluoo... stikbalde yatak odasından ıkı takım hosuma gıdıo benımde bırı valensıa dıgerı bıancoo gercekten cok hoşş...

istikbal ve bellonanın önünden geçince ruhum daralıyor türkiyeye asla tasarım ürünlerin yerleşmeyecegını dusunuyorum hep klasik hep aynı urun conceptleri.
evet kaliteli ama değişmesi lazım yeni arayüzlerle çalışması lazım bence bedava verseler alınmayacak tarzlar.
stiller berbat.
bunların hepsi bana gore tabi sizede haırlı olsun gule gule oturun.

bende beyaz mobilya seviyorum dikkat istiyor ama değer :) güle güle kullan hepsini çok beğendim koltuk takımın hem şık hemde rahat duruyor
yemek takımın da çok şık ve modern
yatak odasını koyu tercih etmişsin bence yerinde bi tercih :)
bende öyle düşünüyorum ama annem hepsi aynı olsun dio :)
daha var bakalım
iyi günlerde kullan

yatak odasını koyu terch etmişsin demişsiniz doğru tercih demişsiniz neden koyu mu olmalı doğrusu bu mu ?****

Back
X