Mutfak Dekorasyonu Yeni aldıgım İstikbal'lerim :)

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

Dün akşam bu takımları aldım istikbal'den.. Sizce nasılll :) Yorumlarınızı bekliyorum :78:
Yalnız koltuk takımının rengi tam bu değil daha açık sanki :39:Ayrıca halı ve sehpayı da hediye aldım :52:

$fortin-klt-tkm-fume9.webp$fortin-klt-tkm-fume.webp$fortin-klt-tkm-fume5.webp$fortin-klt-tkm-fume8.webp

Cok guzelmis canim bende beyaz agirlikli mobilyalari cok seviyorum. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin...:54:

valla canım bayıldım koltuk takımına halı ile sehpa hediye iyiymiş:) yemek takımının koltuklarına pek uymamış gibi gördüm sanki tabi yanyana görmeden ikisini karar veremeyiz o yemek takıma daha ışıl ışıl kokoş bir koltuk takımı gider diye tahmin ediyorum ama ikiside gayet güzeller benim kaygım sadece uyum canım allah güle güle tatlı mutlu huzur şekilde kullandrmayı nasip etsin..

Yatak odanda cok guzel zevklerin cok hos olmus tebrik ederim:)

Cok guzelmis canim bende beyaz agirlikli mobilyalari cok seviyorum. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin...:54:

Ay canım teşekkür ederim.. :16: Aslında ben beyaz almayacaktım çünkü terminatör çok bizde :97: ama ne yapayım yaa ev kurucam ilk defa onuda agız tadıyla yapayım dedim :nazar: Çocuk sokmayacagım bu odaya :45: :9:

Bende beyaz mobilya istiyorum canim da korkuorum bisidokulcek edicek diye:) Ama yeni gelin evi insanda ozenmiyo degil:) almazsam da icimde uhte kalcak biliyorum:) cocuk oldgunda ustune ortu ortmekten baska caremiz yok sanirim:26:

valla canım bayıldım koltuk takımına halı ile sehpa hediye iyiymiş:) yemek takımının koltuklarına pek uymamış gibi gördüm sanki tabi yanyana görmeden ikisini karar veremeyiz o yemek takıma daha ışıl ışıl kokoş bir koltuk takımı gider diye tahmin ediyorum ama ikiside gayet güzeller benim kaygım sadece uyum canım allah güle güle tatlı mutlu huzur şekilde kullandrmayı nasip etsin..

Teşekkürler canım :16: ya magazada çok uyumlu duruyodu adamlarda bu takıma o koltugu veriyorlar :34: Ne bileyim güzel duruyordu inşallah uyumlu olur bende uyuma dikkat ederim nişanlımda çok begendi bakalım :16: orada görünce hemen alası geliyo insanın :9:

Bende beyaz mobilya istiyorum canim da korkuorum bisidokulcek edicek diye:) Ama yeni gelin evi insanda ozenmiyo degil:) almazsam da icimde uhte kalcak biliyorum:) cocuk oldgunda ustune ortu ortmekten baska caremiz yok sanirim:26:

Eveeett çok özeniyorum çok hoşuma gidiyoo :16: Off örtü sevmiyorum yaa :47: ama mecbur sanırım :41:

Teşekkürler canım :16: ya magazada çok uyumlu duruyodu adamlarda bu takıma o koltugu veriyorlar :34: Ne bileyim güzel duruyordu inşallah uyumlu olur bende uyuma dikkat ederim nişanlımda çok begendi bakalım :16: orada görünce hemen alası geliyo insanın :9:

sen gördüysen yanyana canım sorun yok ozaman ayy dime insan hepsini hepsini alsın isityor birde canım sen aldıktan sonra başka bir yerde başka beğenip tühh ya bunumu alsaydık dersin bende bu durum çok olmuştu çünkü

sen gördüysen yanyana canım sorun yok ozaman ayy dime insan hepsini hepsini alsın isityor birde canım sen aldıktan sonra başka bir yerde başka beğenip tühh ya bunumu alsaydık dersin bende bu durum çok olmuştu çünkü

Nişanlım artık mobilya ile ilgili bişey bakma dedi :52: biliyor çünkü aklım kalır :1: vee bizim daha evlenmemizee 8 ay var :84: :17: Çok mu erken aldık acaba yaa :97:

Kızlar merhaba,

Dün akşam bu takımları aldım istikbal'den.. Sizce nasılll :) Yorumlarınızı bekliyorum :78:
Yalnız koltuk takımının rengi tam bu değil daha açık sanki :39:Ayrıca halı ve sehpayı da hediye aldım :52:

Eki Görüntüle 269638 Eki Görüntüle 269639 Eki Görüntüle 269640 Eki Görüntüle 269641

Çok güzeller bayıldım bunlara çok ferah benim beğendiğim bi model var onlara çok benziyor :16:
Kaça aldınız acaba bu koltuk takımını ? :9:

benim beğendiklerimde bunlar bellona :9:

Eklentiler

• $bolivya-concept-naomi-vizon-krem-deri3.webp
    $bolivya-concept-naomi-vizon-krem-deri3.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 338
Tüm bayii teşhirlerimizde koltuk takımı bu yemek odası ile sunulur. Fabrikanın tavsiyesi budur. Ben ana dağıtıcı bayiisinde çalışıyorum. Bu ara bayiilerden çok sipariş geliyor bu ürünlere. Doğru tercih. Kullanışlı ve dayanıklı.Güle güle kullan canım.Allah içine sindirsin... ;))

Çok güzeller bayıldım bunlara çok ferah benim beğendiğim bi model var onlara çok benziyor :16:

Bellona-İstikbal ve Mondi aynı Holding'e bağlı. Bazı modelleri bu yüzden birbirlerine benziyor cnm.

Hayirli olsun canim. Koltuk takimini kaca aldin sorabilirmiyim? Yemek odasi takimin cok güzel bem beyaz muhtesem :)

Teşekkür ederim canım benim koltuk takımını kaça aldım hmmmm 3 küsür sanırım yani biz bunların hepsini yatak dahil 12 küsüre aldık sanırım tamda hatırlayamıyorum yaa yada 16küsüre aldık :44: bi bakarım eve haber veririm :16:

teşekkürler canım fiyatını unuttum yaa yarın yazarım evde var fiyatları :42: bende bellonadan oturma odası için real koltuk takımını alıcam onu showroomda gördüm resmen bittim çok tatlıydı :16:

Back
X