- Konu Sahibi sHimaRiq_pErY
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzelmis canim bende beyaz agirlikli mobilyalari cok seviyorum. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin...![]()
valla canım bayıldım koltuk takımına halı ile sehpa hediye iyiymiş:) yemek takımının koltuklarına pek uymamış gibi gördüm sanki tabi yanyana görmeden ikisini karar veremeyiz o yemek takıma daha ışıl ışıl kokoş bir koltuk takımı gider diye tahmin ediyorum ama ikiside gayet güzeller benim kaygım sadece uyum canım allah güle güle tatlı mutlu huzur şekilde kullandrmayı nasip etsin..
Yatak odanda cok guzel zevklerin cok hos olmus tebrik ederim:)
Bende beyaz mobilya istiyorum canim da korkuorum bisidokulcek edicek diye:) Ama yeni gelin evi insanda ozenmiyo degil:) almazsam da icimde uhte kalcak biliyorum:) cocuk oldgunda ustune ortu ortmekten baska caremiz yok sanirim:26:
Teşekkürler canımya magazada çok uyumlu duruyodu adamlarda bu takıma o koltugu veriyorlar
Ne bileyim güzel duruyordu inşallah uyumlu olur bende uyuma dikkat ederim nişanlımda çok begendi bakalım
orada görünce hemen alası geliyo insanın
![]()
sen gördüysen yanyana canım sorun yok ozaman ayy dime insan hepsini hepsini alsın isityor birde canım sen aldıktan sonra başka bir yerde başka beğenip tühh ya bunumu alsaydık dersin bende bu durum çok olmuştu çünkü
Kızlar merhaba,
Dün akşam bu takımları aldım istikbal'den.. Sizce nasılll :) Yorumlarınızı bekliyorum :78:
Yalnız koltuk takımının rengi tam bu değil daha açık sankiAyrıca halı ve sehpayı da hediye aldım
Eki Görüntüle 269638 Eki Görüntüle 269639 Eki Görüntüle 269640 Eki Görüntüle 269641
Çok güzeller bayıldım bunlara çok ferah benim beğendiğim bi model var onlara çok benziyor
Kaça aldınız acaba bu koltuk takımını ?
benim beğendiklerimde bunlar bellona![]()
Bellona-İstikbal ve Mondi aynı Holding'e bağlı. Bazı modelleri bu yüzden birbirlerine benziyor cnm.
Hayirli olsun canim. Koltuk takimini kaca aldin sorabilirmiyim? Yemek odasi takimin cok güzel bem beyaz muhtesem :)
Çok güzeller bayıldım bunlara çok ferah benim beğendiğim bi model var onlara çok benziyor
Kaça aldınız acaba bu koltuk takımını ?
benim beğendiklerimde bunlar bellona![]()