YENİ ALDIĞIM EV İÇİN OLUMSUZ YORUM YAPANLAR

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
40
MERHABA ARKADAŞLAR,

BEN EVLENDİKTEN SONRA İSTANBULA YERLEŞTİM. İSTANBULDA BİR TEYZEM VAR. ALDIĞIMIZ EV HAKKINDA YAPTIĞI YORUMLARA SİNİR OLUYORUM. ÇÜNKÜ KENDİSİ NEGATİF ISIK YAYIYOR.

BEN EVLENDİKTEN 2,5 SENE SONRA EV ALDIM. ASLINDA EVLENMEDEN ALMAK İSTEDİK AMA MADDİ GÜCÜMÜZ ÇOK ELVERİŞLİ DEĞİLDİ. İSTEDİĞİMİZ SEMTTENDE EV ALMAK ÇOK ZOR OLDUĞU İÇİN BİZDE MADDİ DURUMUMUZA GÖRE BİR ARAYIŞMIZ OLDU. HATTA İSTEDİĞİM YERDEN EV ALMAK İÇİN O KADAR UĞRAŞTIK Kİ MALESEF PARAMIZA GÖRE EVLER ÇOK ESKİ VE ÇİRKİN EVLERDİ.

BİZDE ULAŞIMIN İYİ OLDUĞU YENİ BİR BİNADA EV ALDIK HATTA ALACAĞIMIZ LİMİTİN ÜSTÜNE BİRAZ ÇIKIP ALMAMIZ GEREKEN EVDEN DAHA İYİ BİR EV ALDIK VE İYİ BİR PAZARLIK YAPTIK. ÇÜNKÜ BÖYLE BİR EV ALMAYI ÇOKTA HAYAL ETMEMİŞTİK.

BUNA RAĞMEN TEYZEM BANA SÜREKLİ YAPTIĞI YORUM BENİ DELİRTİYOR ''SİZ ÇOK ACELE ETTİNİZ DAHA İYİ BİR ALABİLİRDİNİZ BU SEMTT İYİ DEĞİL BU EV KÜÇÜK '' YANİ SANKİ BİZ DAHA İYİSİNİ ALMAK İSTEDİKTE ALMADIK . ÜSTELİK KAÇ SENEDİR İSTANBULDA BİR EV SAHİBİ BİLE DEĞİL KENDİSİ... ÜSTELİK BU EVİ ALIRKEN EŞİMİ ZORLADIM BUNDAN DAHA İYİSİNİ BULAMAYIZ DİYE.. SİZCE NASIL DÜŞÜNMELİYİM VE NASIL TAVIR TAKINMALIYIM

Canım hayırlı olsun. Allah ağız tadınızı bozmasın. daha iyisi sizin olsun teyzecim de laf soktuğunda görüşmeyi de azalt keyfine bak. Böyle insanlar heryerde varlar. Bunlar yüzünden canını sıkma kıskanclıklarından yapıyolar.

Allah daha iyisini size nasip etsin de
ben evimi seviyorum de
hem boşver milleti
bende ev aldım iyi yorum yapan var kötüde.

Öyle dediğiniz gibi ama bir yerde ortak mekanlarda karşıma çıkıyor. Sonuçta teyze anne yarısı gibi olur. Takdir edeceğine tam tersi. Bu gerçekten nasıl bir psikoloji çözemiyorum. Çünkü ben öyle biri hiç olmadığım için şaşkınlıkla bakıyorum. Bir daha ki sefere ben evimden memnunum daha iyi senin olsun demekten çekinmeyeceğim sanırım. Çünkü başkalarının yanında bile benim evimi küçümsemesi ve yorum yapması saçmalık. Kimsenin başına gelmesin ama ben hiç takdir göremiyorum. Annemin kardeşleri hiç bir seyi beyenmiyorlar. Dert ararsan çok. Birde bunu beni her gördüğün de söylemesi sinirlendiriyor. :KK12::KK12:

hayirli olsun canim bende kiraciyim onemli olan akip kokmamasi bide huzur
teyzeye soyle para versin akil vermesin

teşekkürler canım çok şükür akıp kokma derdim yok. Ama işte dediğim gibi bencil insanları çözemiyorum. kıskançlık mı yoksa cehalet mi bilmiyorum. Hani bazı insanlar her seyin en iyisini ben bilirim derler ya orası ipin koptuğu nokta...

Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin .. Allah ödeme kolaylığı versin inşallah ..
O boş konusanlara bakma sen ..
Beni. Evimde küçük 2+1 3 kişiyiz yetiorda artıyor bile .. ama gel gelelim başkalarına .. balkonu yok güneş görmüyor virt zırt daha neler ..
Ya kardeşim kira vermek kolay mı .. balkonu napicam balkon olsa giriş kat hapishane gibi her yeri demir olcak olmasın ondan daha iyi ..
Neyse bir gün halam banada söyledi .. ima etti senin teyzenin gibi açık açık s oylemedi de ..
Bende dedim senin sarayının bana faydası yok huzurum var mı şükür yeter .. bitti bdaha da birşey diyemedi duymadım da..
Ağzını kapatmaya bakkk

Evin hayırlı uğurlu olsun.
Hiç kimseyi takma sen. Birisine göre evin küçüktür,diğerine göre uzaktır. Kimine göre karanlıktır, kimine göre yol kenarıdır. Yani kimseyi memnun edemezsin. Sen en iyi evide alsan mutlaka birşey bulunacaktı :) Sen evinde mutlu olmaya bak. Ben herkese dediğim şeyi paylaşayım seninle. " Çok şükür kiradan kurtulduk. Bunu öder daha iyisini alırız. Allah herkesi kiradan kurtarsın." de ve geç...

Kaynanam da benim aldigim evi elestirirdi ustelik oturdugunuz sehrin en elit semtindeyiz herkes bayilirken yok burdan otobus minibus cok gecmiyor derdi :)Bu ev cok pahali bilmem ne en sonunda agzindaki baklayi cikardi kendi evini hic begenmiyormus rutubetli eskiymis bana da ev al falan dedi abartip.Yani demem o ki canim tek sebebi KİSKANCLİK cok kafana takma dedigini evini savunmaya da kalkma anlamaz ben cok begenerek aldim daha iyisini sen al da onu hayirlayalim de

Kaynanam da benim aldigim evi elestirirdi ustelik oturdugunuz sehrin en elit semtindeyiz herkes bayilirken yok burdan otobus minibus cok gecmiyor derdi :)Bu ev cok pahali bilmem ne en sonunda agzindaki baklayi cikardi kendi evini hic begenmiyormus rutubetli eskiymis bana da ev al falan dedi abartip.Yani demem o ki canim tek sebebi KİSKANCLİK cok kafana takma dedigini evini savunmaya da kalkma anlamaz ben cok begenerek aldim daha iyisini sen al da onu hayirlayalim db

Ben evlendikten 2 sene sonra alınca hazım edemedi galiba. Zaten güzel bir evim olsun diye çok hevesli ama gözü çok yüksekte olunca hiç bir evi beyenmiyor. İnsan once bütcesine gore ev almalı daha sonra basamak basamak daha iyisini alırsın zaten. Bu işler böyle ama kafa az çalışıyor. Hemen çok super evlerde yaşamayı herkes ister lakinn olmuyor .... KISKANÇLAR kıçkanlık yapmadan once kendine baksın. Canım kaynanan bana ev alın diyebilmesi de şaşırtıcı.. Ev almak kolay mıı

bak simdi soyle oluyor bu insanlar cok yakinda olsa bencil ve baskalarini huzursuz ederek besleniyorlar ama kendi kuruntularinda kayboluyorlar haberleri yok genelde baskalarinin hakkini goz kirpmadan da yerler buda vicdan olmadigini gosteriyor hem vicdansiz hemde baskalarindan faydalanan kimsenin kime ne hayri olur ki ...
sen evinin sirrini verme !
kotuysende belli etme !
mesafeni koy !
haddini bilsinler.
dedigim gbi kim olursa olsun sen bir ailesin
ne esini nede seni uzmelerine izin verme

Güle güle oturun. O teyzeyi de eve sokmayın bence. Kıskanmış Siz genç yaşta ev sahibi oldunuz diye. Asıl o utansın o yaşa gelmişler de bir evin sahibi olamamışlar diye. Daha iyisi sana olsun artık teyze diyin geçin. Böyle insanları anlamıyorum para verilmiş o kadar bir ahır alınmış bile olsa çok güzel Güle güle otur der susarsın.

Arkadaşlar inanın teyzem diye ilk zamanlarda böyle dengesiz konuşmasına pek aldırış etmiyordum. Diğer teyzem ve annemi bile etkisi altına alması şasırttı. Demek ki ben yok iken yorum yapılmış konuşulmuş olması beni daha çok kızdırdı. Bunu farkettiğimde üzülmeye başladım. Kendi kendime, kimene sanane benim evimden diyerek ön yargılı bakmaya başlıyorsun insanlara... Artık kırılıyorsun Ben buna kıskançlığın verdiği cehalet diyorum. Çünkü 12 13 yaşlarındaki oğlu bana geldiğinde girmediği dip köşe yok.Teyzem oğluna bir dur yerinde ayıp demiyor. Her yeri karıştırıp zarar veriyor kız çocuğu daha meraklı olur bu nasıl çocuk anlamadım... hiç iyi yetiştirilmemiş. Benim bildiğim başkasının izni olmadan diger odaya bile geçilmez eşyaları karıştılmaz. Ben rahatsız olduğumu belli ediyorum birde...

Elestirene siz daha iyisini alın ozaman de.

Bu zamanda ev almissiniz iyi kötü kimseyi ilgilendirmez ne haddine beğenmiyor

İyi günlerde sağlıkla oturun inşallah

Ay maşallah keşke herkes sizin gibi evliliğinin 2. senesinde ev alabilse, bence hiç olumsuz etkilenmeyin, mülk bu tapusu sizde. İleride çok paranız olur bunu satar o paraya katar çok daha iyisini alırsınız, belli mi olur bunu da satmaz üzerine bir ev daha alırsınız. Ev dediğin durduğu yerde değerlenir, bundan 10 sene önce 100 bine satılan evler şimdi 300-400 binden aşağı değil..
Velhasıl kelam, Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Teyzeniz bence hazmedememiş, bazı akrabalar ne yazık ki düşman gibi oluyor.. Ama takmayın her şey gönlünüzce olsun.. :KK15:

MERHABA ARKADAŞLAR,

BEN EVLENDİKTEN SONRA İSTANBULA YERLEŞTİM. İSTANBULDA BİR TEYZEM VAR. ALDIĞIMIZ EV HAKKINDA YAPTIĞI YORUMLARA SİNİR OLUYORUM. ÇÜNKÜ KENDİSİ NEGATİF ISIK YAYIYOR.

BEN EVLENDİKTEN 2,5 SENE SONRA EV ALDIM. ASLINDA EVLENMEDEN ALMAK İSTEDİK AMA MADDİ GÜCÜMÜZ ÇOK ELVERİŞLİ DEĞİLDİ. İSTEDİĞİMİZ SEMTTENDE EV ALMAK ÇOK ZOR OLDUĞU İÇİN BİZDE MADDİ DURUMUMUZA GÖRE BİR ARAYIŞMIZ OLDU. HATTA İSTEDİĞİM YERDEN EV ALMAK İÇİN O KADAR UĞRAŞTIK Kİ MALESEF PARAMIZA GÖRE EVLER ÇOK ESKİ VE ÇİRKİN EVLERDİ.

BİZDE ULAŞIMIN İYİ OLDUĞU YENİ BİR BİNADA EV ALDIK HATTA ALACAĞIMIZ LİMİTİN ÜSTÜNE BİRAZ ÇIKIP ALMAMIZ GEREKEN EVDEN DAHA İYİ BİR EV ALDIK VE İYİ BİR PAZARLIK YAPTIK. ÇÜNKÜ BÖYLE BİR EV ALMAYI ÇOKTA HAYAL ETMEMİŞTİK.

BUNA RAĞMEN TEYZEM BANA SÜREKLİ YAPTIĞI YORUM BENİ DELİRTİYOR ''SİZ ÇOK ACELE ETTİNİZ DAHA İYİ BİR ALABİLİRDİNİZ BU SEMTT İYİ DEĞİL BU EV KÜÇÜK '' YANİ SANKİ BİZ DAHA İYİSİNİ ALMAK İSTEDİKTE ALMADIK . ÜSTELİK KAÇ SENEDİR İSTANBULDA BİR EV SAHİBİ BİLE DEĞİL KENDİSİ... ÜSTELİK BU EVİ ALIRKEN EŞİMİ ZORLADIM BUNDAN DAHA İYİSİNİ BULAMAYIZ DİYE.. SİZCE NASIL DÜŞÜNMELİYİM VE NASIL TAVIR TAKINMALIYIM

Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş. Umursamayın.sen daha iyisini alırsın görürüz naısl ev alınırmış dersin olur biter

Bencede bosverin kiskanmis iste. Bazi insanlar da boyle iste ne yapalim. Allah agzinizin tadini bozmasin, gule gule oturmayi nasip etsin yuvanizda.
Bi ara resimleri atin da bi ev turu yapalim biz de :)

Back
X