Yeni açılan konu veya verilen cevapların tekrar tekrar...

offf kızlar bilen varsa banada bi cevap vern ya şimdi bana bildiri geliyor dıyorki 3 yeni beğeni ben oraya tıklıyorum ama kim neyi nerde beğenmiş yazmıyor üstelik abone olduğum konular çıkıyo o tıkladığım yerdenn

Canim dikkatli bakarsan, konunun adi ve kimin begendigi görünüyor. Ilk sefer de ben de bu ne ki demistim? Ikinci begenide sayfaya dikkatli baktim ve gördüm.

Profilinden de görebiliyormussun kimlerin begendigini.

,Curly halen denemede sistem henüz olmamış,sabır biraz

Kullanıcı ismimin yazdığı üst menü bende komple kayıp. Sizde de böyle mi? Arkadaşlarımın ya da kendimin yaptığı yorumları göremiyorum.

bendede öyle niyeki?:26:

Sistem oturmadigi icin saniyorum, 2 begenim kayboldu. :)
Neyse birazcik bekleyelim, sistem oturunca, hersey eski haline döner. :31:

alta inince yazıyor canım kmin beğendiği ama hangi yazdığını beğendiği çıkmıyor sadece konu adı çkıyor bak gir bak kontrol paneline aşağı doğru in beğencem şmdi görürsün :34:
hımm amann laydm kızçem ben eski düzene alışmışım ya ondan bana biraz karışık geldi bu yavvv birde puan falan diyoo ne yapiciyizz kuzum bu puanları acep alışverişte falan geçerlimikiii:9::9::9:
Hemen bakmissin ama yaziyormu diye merakli :27::27:

Canim en assagilarda yazmiyor mu ? zaten o abonelik seylerine benziyorda basinda begeniler yaziyor :44:

puanlar pek işe yaramıyoda o yeşil şeyde bişiler yazıyo puanlar biriktikçe:27:popiş oluyon:52::52::52::52:

Canim dikkatli bakarsan, konunun adi ve kimin begendigi görünüyor. Ilk sefer de ben de bu ne ki demistim? Ikinci begenide sayfaya dikkatli baktim ve gördüm.

Profilinden de görebiliyormussun kimlerin begendigini.

hımmm anladım kızlarr sağolunn ama kim hangi yazıyı beğenmiş onu anlmadım birde süperisi kızçem popiş olmak ne demek onu anlamadımm birtek:26::26:

hımm amann laydm kızçem ben eski düzene alışmışım ya ondan bana biraz karışık geldi bu yavvv birde puan falan diyoo ne yapiciyizz kuzum bu puanları acep alışverişte falan geçerlimikiii:9::9::9:

hımmm anladım kızlarr sağolunn ama kim hangi yazıyı beğenmiş onu anlmadım birde süperisi kızçem popiş olmak ne demek onu anlamadımm birtek:26::26:

Canım puanlar ne işe yarıcak ne olucak onları bilmiyoruz :1:

Bi açıklama gelmedi henüz daha deniyorlar yapınca yazarlar muhtemelen :31:

Puanlar bir işe yaramıyor sadece kavgaya sebep veriyor ondan kaldırılmıştı , yine aynı tas aynı hamam olacak

o puanlar bence ceza puanlarını düşürsun mesela bellı bı puanı gecenın ceza puanı sılınsın egerkı kavgaya sebebiyet veriyosa sımdıden soyluyorum cok pis yoluşurum valla:27:

Son düzenleme:
bence - rep olacaksa sadece site yönetiminde bu yetki olsun.. editör ve adminlerde..
rep itibar puanı demek, kişinin aldığı replere göre sitedeki itibarını gösteriyor..
ama amacına uygun, sağlıklı bir kullanım olması lazım, ki biraz zor gibi... :31:

ne saçma ne kavgasıymış bu
benim puanım senden fazla kavgasımı :37:
gerçi normal burada herşeyden kavga çıkıyor :35:

Haksız yere -rep verildiği için tartışmalar bitmiyordu

ne saçma ne kavgasıymış bu
benim puanım senden fazla kavgasımı :37:
gerçi normal burada herşeyden kavga çıkıyor :35:

puan kavdası dııl bu mesela bırısı senın yorumunu neden begenmedıgını yazarken hakaret falan edebılıyomuş onun kavgası bu:27:

Son düzenleme:
Biri bana - rep verebilir mi acaba nasıl durduğunu merak ediyorum da :9:

Back