benım kızım 4 aylık oglum da 5 yasında kızlar walla oyle bı tempodakı hayatım ıkı çocuklu olmak zormuş.tabı bı o kadarda guzel.yoruluyorum ama onların varlıgı bıle cok guzel.
kesinlikle canım varlıkları yeter ..Allah bağışlasın evlatlarınızı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım kızım 4 aylık oglum da 5 yasında kızlar walla oyle bı tempodakı hayatım ıkı çocuklu olmak zormuş.tabı bı o kadarda guzel.yoruluyorum ama onların varlıgı bıle cok guzel.
ne konuşuyonuz ya
hoşgeldin canım ben bugün erkenciyim dilay yokmu
hoşgeldin naber
dilay dedinizde çocukluk arkadaşım vardı adı dilay istanbulda evli artık görüşemiyoruz birden omu ki dedim:):)
ben bugun çok yoruldum ızlar birazda rahatsızım size iyi gecelerboshayallersmile
kardeşim askerden geldi acemiden usta birliğine geçti busırada dayımın hanımı doğum yaptı baya yoğundun yanı![]()
dilaycım erken girmiş ilerleyen saatlerde gelir özlemcim bende şaşırdım sende gece tayfasındandın bugün baya erkencisin:)
ben bugun çok yoruldum ızlar birazda rahatsızım size iyi gecelerboshayallersmile
o öğrenci canım bekar
dilaycım erken girmiş ilerleyen saatlerde gelir özlemcim bende şaşırdım sende gece tayfasındandın bugün baya erkencisin:)
dilayı çağırdım şimcik gelir:)
hehe tutmadı ama olsun ismini duymak geçmişteki bir arkadaşı hatırlatmış oldu:)
Özlemcimmle mervecimm beni merak mı etmişlerrr:1hug: Geldimmm kuzularrrrr:kedi:
Nasılsınızzz bakalımmmboshayallersmile
valla ben hiç iyi değilim bugün baya hareketli geçti dilay korkudan öleciktim:)
valla ben hiç iyi değilim bugün baya hareketli geçti dilay korkudan öleciktim:)