kız kocamın burcunuda yorumla uyumu nasıl olurmus onuda soyle yatıcım
Canım çok kararsızımdır birşey alırken 10 kez düşünürümmmboshayallersmile
Doğru adam gibi adam erkek gibi sevgili isterimm yani delikanlı yanlış anlaşılmasınn lütfenkaydirigubbakcemile3 işte o zaman ayy sıkıldım demem:1closedeyes:
boğa burçu terazi uyumu çok iyidir aslında kocan biraz fena ama sen boğa olduğun için bunları görmüyon aslında fena olduğunu biliyon,ama diyonki beni sevsin ne oluyorsa olsunterazi erkeği eşini güzel olmasını güzel giyinmesi çok ister hatta kendisi ona alır para esirgemez yani dışarıdan mukemmel gözükür ama biraz nasıl diyim biraz kıcıklık yapar ama iyidirler boğa onu idare eder başka burçla yaşayamaz çümkü boğa onu tamamlar uyum sağlar topluma uydurur terazi erkeği keyfine düşkündür ev eşyalarını sever evine herşeyi almak ister bir bakmışsın eve bir eşya almış öyle işte
merhaba herkes nerde hadi geli fazla kalamicam yarın misafirim var enerji depolamam lazım
canı yarın eniştem geliyor
Hııııı 1 kişi sadece öyle miiibilmiyorumkismile
evet ama tamamıyla buraya gocme ihtimalleri var o yuzden seviniyorum ablam yanıma geliyor:teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey:
Babyes abla gördüm seniiidelikafadulden nerde kaldınnn gözlerimiz yolda kaldı wallaŞeniz
kızlar ben geldim ne haber fazla vaktim yok 15 20 dakika burdayım ona göre eeee ne var ne yok
ayy kızlar az kalsın uyumaya gidiyordum
ayyy canım ben sen,n gözünü yolda bırakırmıyım ne oldu iş