- 14 Ocak 2010
- 1.053
- 3
vallaha herkes bir şey diyo ne yapacagımı şaşırdımmafoldumben
benimkiler hepsi denenmiş hemde katkısıs ben bunları mutlaka yaparım sende bir kere dene bak birşey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha herkes bir şey diyo ne yapacagımı şaşırdımmafoldumben
kızım seni yaşın küçük ama olacak bak dikkat et yakında başlar
bende sivilce yok ama ben toz şekerri ıslatıp yüzümü ovalıyorum çok güzel oluyor ama pc de oturamam ozaman şekerle ovun sonra limon sürün mikrop kapmasın eğer ciltiniz narin ise mısır unu ile yapın leke lerede iyi geliyor dilek senin sivilcen var sen putra ile limonu karıştır krem kıvamına getir maske yap sivilcelerin azalır haftada bie yap bitsin ama pc cildi yasladırıyor hemde leke yapıyor
ciddimisin bi deniyim bakalım pudra şu bebeklere kullandıgımızdanmı:1closedeyes:
benimkiler hepsi denenmiş hemde katkısıs ben bunları mutlaka yaparım sende bir kere dene bak birşey olmaz
Ben bi topikte mısır ununun siyah noktalara iyi geldiğini okumuştummboshayallersmile
Canım yaa benim cildimde kuru banada bişi önersene pul pul oluyo burnum yan tarafları sinir oluyorumm sürekli elimde nemlendiriciyle geziyorummmakannehir
kız benim cildim kuru oldugu icin bende yogurt suruyordum ii geliyor
ya bak canım bizim yaşlılarımız ninelerimiz pamuk gibi onlar sürekli yüzlerini keseliyorlar ama bizim cildimiz onlarınkiler kadar güçlü değil benim biraz iyiolduğu için toz şeker iyi oluyor sizin daha hassasolduğu için mısır unu cildin ölu derisini soyuyo temiz deriyi cıkarıyor siyah alkaler için de kahve tortusu güzel oluyor deneyin
elif bacım seninde bilmedigin yok allah versin burçlar cilt bakımı evliligin altın kuralları vay anam vayyyyyyyyyyyyyhihoyyyt
su çok iç ama sütü kaynat buharını yüzüne tut ama çok sıçak olmasın bak canım su kaynarken bile biraz buhar emmesini sağla elma maskesi yap çok güzel olur
su çok iç ama sütü kaynat buharını yüzüne tut ama çok sıçak olmasın bak canım su kaynarken bile biraz buhar emmesini sağla elma maskesi yap çok güzel olur
+18 dede iyiyim sorularınız varsa alıyım
+18 dede iyiyim sorularınız varsa alıyım
Ayy kışın hiç su içmem ben yaa sıvı ihtiyacımı çay tüketerek alıyorummkaydirigubbakcemile3
Elma maskesini nasıl yapıcammbilmiyorumkismile
yok güzin abla zaten evliliğin altın kurallarında öyle diyorlardı dilay kuru cilte makyaj yapılamıyor işte